Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
canım benim çok sevindim iyi olmanıza özlemişim seni de
bebeğinde iyimiş şükürler olsun

çok sevindim canımmm dikkat et kendine
ne güzel parasız halletmişsin ne öyle 537 tl kafayı yemişler
lekelenmen bitti dimi ??

evet kızlar bende sızınleri özledim çok yazmışsınız dünden berii okuyamadım
bende 537 yı duyunca bu şok yaşadım neysekı devlet sskam sağolsun ucretsız hallettımm

şükür kimseyi allah ssksız bırakmasın inşallahh

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
merhaba bi süredir sizi okuyorum...yeni uye oldum...6 aylık bir oğlum var ismi poyraz..
bundan 2,5 yıl önce 5 aylık ikizlerimi kaybettim ikizlerden biri karnımda ölmüş..diyeri de ondan zehirlenmiş..malesef 5 aylıkken sezeryanla alındı bebeklerim..dr biri kız biri erkek demişti bebeklerime o kadar mutlu olmuştum ki ama bebekler doğduğunda ikisinin de erkek olduğunu öğrendik...2 oğlum daha kollarım aalamadan rabbime gitti..birdaha anne olamam dedim..ama allah gene nasip etti bir oğlım daha oldu ege ve efe gitmişti şimdi kardeşleri poyraz benimle rabbim oğluma uzun ömür verir inşallah

Üzüldüm canım, Rabbim bir daha yaşatmasın. Poyraza güzel bir ömür versin...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar momofun uzun bir yazısı vardı erkek bebek için yaptıklarını anlatan, varmı sizde o? Yoksa göndereyim. İsteyenler merak edenler özelime msj yazın.

OP
M

minietek

Misafir
kızlar dr bu arada kesınlıkle 7+5 tesın dedı sat 22 değil 25 olarak sölıceksın bndan sonra dedi şimdi cetvelıde düzeltıcemm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sllmmm kızlarrr

dun dr erken cıkmıs bgun gıttık hersey yolunda sağlıklı bır bebek dedı kalbını dınledık bir sürüde test istedi 537 tlll:dill::dill::dill::dill:

bende gıttım bakırköy kadın doğm hast. 0 tl hepsini yaptırdım hemde 2 satte sonucları alıp dr götürdüm hersey güzel sadece folıc asıt devam kan hapı balıkyağı sordum ben önerırım gerekırse dedı

2 hafta sonra gel bakalım dedı ohhhhhhhhhhhh çok mutluyum huzurluyumm süperımm darısı herkesın basına ınsallahh hep böle güzel gıderr

ve 7 + 5 tesın sımdı dedı kalbı güm güm atıyooo

kızlar sızlerde ne var ıyı bir gelişme güzell haberler varmıı

cnm hoşgeldin bebeğinin ve senin sağlıklı olmana çok sevindim

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
mini çok sevindim canım inşallah hep böyle gider sonunda sağlıklı bi bebiş alırsın kucağına.
sen ne zaman adet oldun canım 22 de mi 25 de mi benim bildiğim adet başlangıcı sayılır neden 25 demiş

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar benimde kabarık bir kek tarifine ihtiyacım var denenmiş tariflerinizi bekliyorum.

OP
M

minietek

Misafir
minietek işallah herşey gönlince olur oğluşuna kavuşursun

amiinn canımm inşallahh ağzın bal yesınnnnnn

cnm hoşgeldin bebeğinin ve senin sağlıklı olmana çok sevindim

çok sağol canımmm hoşbulduk çok sağoll canımmm

mini çok sevindim canım inşallah hep böyle gider sonunda sağlıklı bi bebiş alırsın kucağına.
sen ne zaman adet oldun canım 22 de mi 25 de mi benim bildiğim adet başlangıcı sayılır neden 25 demiş

canım aslında 22 ocak ama zaten geç yumurtlama oldu normalde
adetten sonra 14. gün yumrtlama olurken bende pko oldugu için geç yumurtlama oldu 20. günde hatta ymurtlayamama oluyor ben şansa ymurtladım ılk ayda ve yıne şansa hamıle kaldım rabbime şükürler olsun

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

kız ben sana yazim nasıl olsa senin kızın canı çekiyo bi:hihi:3 yumurtayı 1 kupa bardak şekerle miksele çırp cnm şekeri artırıp azaltabbilirsin zevkine göre cnm,1 bardak portakal suyu ,rendelenmiş hafif yağda kavrulmuş bir havuç,yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ,ben unu göz kararı yapıyorum ama ölçüyle yapmak istersen 3 su bardağı un,1,5 paket kabartma tozu süper kabartıyo ölçüsünü kaçırma ama acı olabilir vanilya,damla çikolata,bide ceviz süper oluyo cnm benim kızlar bayılıyo okulada götürüyolar arkadaşlarıda çok seviyo,aa bide şu küçük kağıtlar varya ben onda yapıyorum görünüşüde çok şık oluyo:hihi: bernil misafirlerine yapabilirsin cnm istersen

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
işte benım problemım kekım kesınlıkle kabarmaz nerde hata yapıorm bılmıyorumm

minicim yumurtayla şekeri ne kadar çok çırparsan o kadar çok kabarır,bide kabartmatozunu mutlaka unla beraber koy ayrı yapma hele bide kabartma tozunu 1,5 paket koyarsan süper kabarıyo tecrübeyle sabit:dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar