Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
günayyydın anca bitirdim geçmişi ne güzel herkes temızlık yapıyo bende istiyom ama havalar soğuk burda kızım küçük üşütürüm die korkuyom peşimde dolanıyo nisan sonu düşünüyom temızlığımı eşimde o zaman izne çıkacak halıları yıkarım diyo eşyaların yerleri değişecek malum karnım burnuma yaklaşıyo ağır işleri düşünmüyom kardeşlerim var yardımcı oluyorlar çok şükür bazen ağladığımda oldu hiç kız kardeşim yok die ama 3 tane aslan gibi erkek kardeşim var birine bişe desem hemen yapar sağolsunlar düşkünlerdir bana

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
günayyydın anca bitirdim geçmişi ne güzel herkes temızlık yapıyo bende istiyom ama havalar soğuk burda kızım küçük üşütürüm die korkuyom peşimde dolanıyo nisan sonu düşünüyom temızlığımı eşimde o zaman izne çıkacak halıları yıkarım diyo eşyaların yerleri değişecek malum karnım burnuma yaklaşıyo ağır işleri düşünmüyom kardeşlerim var yardımcı oluyorlar çok şükür bazen ağladığımda oldu hiç kız kardeşim yok die ama 3 tane aslan gibi erkek kardeşim var birine bişe desem hemen yapar sağolsunlar düşkünlerdir bana

Allah kolaylik versin canim kendini yorma dogumdan sonra söyle bi toparlan büyük temizlik yaparsin yorma kendini simdi canim önünden kacmak gibi olmasin ama cikmam lazim öpüyorum....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Altın zincirle cinsiyet belirleme
Yıllar önce bir komşumuz altın zincirle el bileklerimizde,kaç çocuğumuz olacak ve cinsiyetleri ne olacak bakıp söylemişti.Kuzenimin aynen söylediği gibi iki kızı oldu.Kendi kızına tek erkek çıkmıştı,bir erkekçocuğu var ve başka düşünmüyor.çocuğu olanlara bakınca da doğru çıkıyor.

Hamile olanlar: Göbeğinizin üzerine bir sarı altın zincir koyun.Bir ucundan tutup yavaşça yukarı kaldırın.Diğer ucu göbeğinizden bir ya da iki parmak yukarıda olacak şekilde kıpırdatmadan tutun.Zincirin ucu hareket etmeye başlayacak.Yuvarlak çizerek dönerse içeride bir kız var,iki zıt yöne gidip gelerek çizgi çizerse erkek.

Zincir çok ağır olursa hareket etmesi zor oluyor.İnce bir zincir bulursanız daha rahat hareket eder.

Hamile olmayan çocuklu ya da çocuksuz bayanlar aynı işlemi el bileğinde yapabilirler.Avuç içini yukarıya çevirip zinciri bileğinize sürüp yukarı kaldırın.ilk cinsiyeti gördükten sonra tekrar bileğinize sürtüp kaldırın.Bu işlemi zincirin ucu hareketsiz kalıncaya kadar tekrarlayıp kaç çocuğunuz olacağını ve cinsiyetlerini bilebilirsiniz.Hamile olanlar da bileklerinde yapabilirler tabii.

İyi eğlenceler. alıntıdırrrr...

hamısler..bı..denesenıze..merakk..ettım..tutuyomu..acaba:cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
Bernil ben bunu yapmıştım ama avucumun içine tutarak ve saç telimle ve hep erkek çıktı :D

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel tabloda son adet tarihini nereye girmiştin ?
şimdi benim eski kart duruyo ya
onu yenilemem lazım

canım hani tarihlerin üzerine gelip tıklıyorsun ve yazıyorsun ya işte onun sağ yanında adet tarihi başlangıcını gösteren kutu var onun altında ortadaki kutucukta Cycle List yazıyor ona tıklayacaksın

çıkan sayfada da kutucuklar var Change Cycle Start Date tıkla

çıkan sayfada Change tıkla

çıkan sayfada yeni tarihi gir ve Change Start Date basıp kaydet sonrada Black tıkla

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Bernil ben bunu yapmıştım ama avucumun içine tutarak ve saç telimle ve hep erkek çıktı :D

banada..komsunun..annesı..yapmıstı..ozamanlar..ıkı..kızım..vardı..dedıkı..3.de.kız..ama..arkasından..ıkı..tanen.erkek.bende..ınanmamısdım..aman..nerden..bılıyo.salıyo..demıstım..tabı....ama..oldu..ıns..4..tutar..cnm.ya

OP
E

_eZeL_

Misafir
banada..komsunun..annesı..yapmıstı..ozamanlar..ıkı..kızım..vardı..dedıkı..3.de.kız..ama..arkasından..ıkı..tanen.erkek.bende..cok..kızmısdım..tabı..3.kızmı...olu..sankım..nerden..bılıyo..dıye..ama..oldu..ıns..4..tutar..cnm.ya

inşaAllah bernil zincirlemi yapmıştı zincirin ucuna alyans takılmıyormu _?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar