amin cnm inş hepimiz gönlümdekilere kavuşuruz,kızlar temizlik yapmamak için çok zor duruyorum ama yapmamalıyım biri beni durdursun,güle güle kirletin inş
eşim arabayı bıraktı bugünn ,fırsatı degerlendiriyimm havada güzelll
kızımı alıp parka götürcem ordanda avm ye gececemmm
biraz dolanayımm baya bunaldım evdee kac gündürrr,
hadii size hoş sohbetelr hatunlarr
akşama dogruu gelirim inş.
Renginn geçen gün demiştin ya bio denk gelmiyor diye ben temizliğe başlayınca eğilip kalkmaktan reglim söküldü diyebilirim. Bir de adet öncesi ilişki çok etkili bütün kanalları açıyor:ilknur:
niye yapmıyon yaww.regli döngün içinmi.
gecenelrde bahsediyordunuzz ama bence alakası yokkkkk
Ben kanal acma calismasi mi yaptirayim acaba bu aksam kocaya takkeyi saglama aldimi mantarimda bulasmaz ...:deli:
kızlar ben geldim bilgisayarım geldi ama problem hala devam ediyor internete giremiyorum oyüzden ...komşuma kahveye diye geldim hemen boncuğun sayfasına bakayım dedim ..
Haskenacım bence çok etkili. Hatta ben birkaç gün gecikince kocacımdan teknik destek alıyorum bu şekilde:ilknur:
eşim arabayı bıraktı bugünn ,fırsatı degerlendiriyimm havada güzelll
kızımı alıp parka götürcem ordanda avm ye gececemmm
biraz dolanayımm baya bunaldım evdee kac gündürrr,
hadii size hoş sohbetelr hatunlarr
akşama dogruu gelirim inş.
Canim banyom büyük ama halilarimin boyutuna göre bos alan kücük dolaplar var ve camasir makinasi kurutma makinasi o nedenle orta alan kücük kaliyor yok kiz burada iscilik pahali bozulan bir esyayi yaptirmak yerine almak daha ucuza maloluyor o nedenle burada kimse esyasi bozuldumu tamirci cagirmaz direk cöpe tamirci cagirsa daha pahaliya mal oluyor ben halilarimi yikamaya versem yilda 2 defa yeni hali alma parasina geliyor bende degistiriyom hem degisiklik oluyor hemde parada fark olmuyor benim arkadasin elektrik sürürgesi bozuldu kadin 220 Euroya almisti sonra servisine gönderdi hemde aldigi markanin servisine kadina 310 Euro masraf cikardilar ya dediki ben o kadara almadimki servis dediki elemanlarimiz bu fiattan asagiya yapamazlar yaptirip yaptirmamak sizin karariniz e sen olsan atmayipta ne yapacan .....
Bende isteyecem bu gece o teknik destegi kocamdan o da diyecekki saglam gününde kaciyon mantarli gününde azdin yok sana destek felan ay en iyisi en seksü geceligimi giyeyim...:zonk:
babanın uşagımı varr,kır kıçını yap temizliginii
![]()
körle yatan şaşı kalkar diye boşa dememiştirrr
bizimle sohbet edennnden böle cvplar duymak artık şaşırtmıyor benii
Doğrudur canım haklısın aynı şeyi başkasından da duymuştum. Zaten yavaş yavaş Türkiye de o konuma geliyor. Ara eleman sıkıntısı var bu yüzden tamir ettirmek daha pahalı.
Dostluk ne içindir sorarım sana gıcık kadın