Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
bernil senin nickinle giriyorum ama mesajlarını filan okumuyorum cnm sakın öle bişi düşünme,
asla yapmıyacagım bişiydir
hiç kimsenin mesaj kutusuna bakmadım bakmamda kızlar.ama yinede şifrenizi degiştirebilriisnizz isterseniz

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Tepki
50
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ben yine evdeyim raporluyum..vucudumun her yeri eğrıyo havalar çarptı galiba..dişim de ağrıyo..çok zor geçti bu hamileliğim benim...Allah ım hayırlısı ile günüm saatim gelse de doğursam..

OP
E

Elara

Misafir
HİMALİA nın mesajı: günahını almamışız yani :D

yengeme doktor 9 ay boyunca kız dedi hatta %99 kız .doğdu erkek.şok olduk.allahtan normal doğumdu da olan biteni görmüş.ikici bebekte yine aynı bu sefer başka doktor kesin kız demiş o da doğdu erkek.sonra üçüncü bebekde kıza benziyor falan filan dedi başka doktor o da doğdu erkek.bizim gelin kız hayaliyle yanıp tutuşur.kız olsa hemen bi tane daha doğururum diyor.benim de 3.kızım olacak.allah hayırlısını versin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ben yine evdeyim raporluyum..vucudumun her yeri eğrıyo havalar çarptı galiba..dişim de ağrıyo..çok zor geçti bu hamileliğim benim...Allah ım hayırlısı ile günüm saatim gelse de doğursam..

h.geldıncnmgecmıçolsunrbbımsıfqversınıns

Tepki
50
HİMALİA nın mesajı: günahını almamışız yani :D

yengeme doktor 9 ay boyunca kız dedi hatta %99 kız .doğdu erkek.şok olduk.allahtan normal doğumdu da olan biteni görmüş.ikici bebekte yine aynı bu sefer başka doktor kesin kız demiş o da doğdu erkek.sonra üçüncü bebekde kıza benziyor falan filan dedi başka doktor o da doğdu erkek.bizim gelin kız hayaliyle yanıp tutuşur.kız olsa hemen bi tane daha doğururum diyor.benim de 3.kızım olacak.allah hayırlısını versin

tövbe tövbe niye erkek dedi peki..bende hatırlıyorum önce kız demiş sonra erkek olduğunu yazmıştı..Allah ım herkese akıl fikir versin..kızsa kızdır sanki canavar doğuracaktı da bize yalan söylüyoo..Allah sağlık versin kızlarına nediyeyimmm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elqrqqqqq-cikooglum-cikocok-cikotqtlı-cikobyıldım-cikocok-cikosevıyom-cikoresım-cikoolsq-cikofeln:dertli:qllqhım:dertli:ıns-cikocqnlısınıdq-cikoverır-cikoqminn

OP
E

Elara

Misafir
tövbe tövbe niye erkek dedi peki..bende hatırlıyorum önce kız demiş sonra erkek olduğunu yazmıştı..Allah ım herkese akıl fikir versin..kızsa kızdır sanki canavar doğuracaktı da bize yalan söylüyoo..Allah sağlık versin kızlarına nediyeyimmm

egosunu tatmin ediyor galiba.erkek dediginde insanlar cok pohpohlıcak sandı sanırım.
ama gerceklerdenn kacılmazzzz

zaten o cocuguna kazara hamile kaldıı diet filan yapmamıştı
sonrada dediki bilmem kac ay diet yaptımm
yani ne dedigi belirsiz hatunun

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
bernil senin nickinle giriyorum ama mesajlarını filan okumuyorum cnm sakın öle bişi düşünme,
asla yapmıyacagım bişiydir
hiç kimsenin mesaj kutusuna bakmadım bakmamda kızlar.ama yinede şifrenizi degiştirebilriisnizz isterseniz

amaannnnn kiminle mesajlaşıcam yav herşeyimizi biliyoz birbirimizin senden gizli bişey konuşmuyoz ki
zaten hiç aklıma gelmemişti canım güvenim tam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar