kızlar ben çıkıyorum birazdan öpüyorum çok çok hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bize yas,akkkkkkkkkkkkkkkk,of keşke cips yasak olsaydı onu o kadar aramam bak ama tersi olcak artık bol cips no dondurmaaaaaaaaaa
kız biz 10 yıldır elektrikli battaniye kullanıyoruz
![]()
![]()
ay ben korkuyorum elektrikli battaniyeden Allah korusun Rabbime emanetiz ama işte :ilknur:
Kiz ne kullaniyon elektrikli battaniye adamin spermlerine sicak iyi degil ........
Ezelll
kız ben arı poleni almaya gittim kadın bana aldırmadı korkuttu
başka macunlar vermek istedi tanesi 40 tl dedi
bende almadım
kız sıcak sıcak yatıyoduk işte
bugünden itibaren iş olacağı zaman açmayayım
bende kaçtım kızlarrr iyi akşamlar hepinize
haskena maşallah ph 9 yapmışsın cnm ya,kaşıntın falan yokmu idare edebilecekmisin bende olmuşştu çok kötü kaşıntı yapıyo ya
kızlar iyi akşamlar himalia diger siteye 3. Kızım olcak yazmış onun oglu olacaktı hani yalanmı söyledi acaba
Kiz gecmisi okumuyon mu hafta sonu kasintidan öldüm sabah doktora gittim ve vajina phsi yükselmis manta yapmis diye ilac yazdi vajina asidik olmaliymis ben az ugrasmadim alkali yapmak icin o sebeple kullanmiyacam ilaclari bu ay deneme yapacam ama hamile kalman güc olur dedi birde hamilelik zamani mantar bebegede zararli dedi aman bi hamis kalayim sonra caresini buluruz .....
ewetcnmbulgurıyıbızımıcınpirinç kız diyetinde var kızlar bulgur yiyin
cnmmssqlqh9supeerroglusgelıyooooooo:sirin::sirin:ınşKizlar ben 19-20 Martta regl olmam gerekiyordu ya olmadim üstüne birde son günlerde söylemesi ayip kasintim vardi bugün doktora gittim ve dediki vajen ph si 9 mus ve asidik ortam olmasi gerekiyormus yani ph nin yüksek olmasida iyi degil dedi vitil,antibiotik ve krem verdi onlari 7 gün kullanacam ya ben ph yi yükseltmek icin ne kadar ugrastim simdi kadin bana diyorki asidik yapmamiz lazim ben ne yapacam simdi ya birde dediki hafta sonundan önce regl olman zor rahim duvari yeterli kalinliga ulasmamis belli kalinliga ulasinca dökülme yapiyormus kadin kafami karistirdi gönderdi .....
böleykışıklıoglnlrımolurınsssupercnmsgol
Hilal ne zaman nereye yazmış
sen cok önceki yazdıgı şeyi mi okudun acabaa
ilkin ona kız demişklerdi cünkü
kadının günahını almayalım şimdi