Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
zaten bir hamiş kalayım var ya nasıl yoğurt yiycem nasıl ayran içicemmmm :catalbicak:

Ben de dondurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve tulum peyniri...Süt yoğurt o kadar aramam da...Gerçi hamişliğim kışa gelcek,kışın da dondurma yiyemem artık bol bol sütlaç yerim onu da çok severim çünkü...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar haftaya gideyim doktoro diyorum 6. hafta oluyor belki haftaya tekrar gel diyebilir 7. haftada kalp atışı oluyor ya ne dersiniz?

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kakule inşaAllah bir an önce hamiş kalırım :(
Amin insaAllah...

vajenin ph yükseldikçe mantar enfeksiyonu olma şansı yükseliyor o yüzden bu kaşıntı umut

Evet canim aynen öyle dedi ph yüksek olunca mantar yapar dedi ve bu kasintida ondan dedi....

ay maşallah nasıl becerdin 9 yapmayı yaww
takviyelerinde etkiisi var dimi
verdigi ilacalrın isimleri ne?
mantar ilaclarımı bunlar

Ay ne sevindim kiz 9 diyince utanmasam ciglik atacaktim kis kis güldüm ama zarari var diyince mantar yapmis diyince cok üzüldüm...

Canim su ilaclari verdi;
MONURIL 3000 mg; Bu antibiotik toz seklinde ve suya katip iciliyor

KadeFungin Vajinaltabletten 200 mg ; Bunu aksamlari uyumadan önce kullanacan dedi fitil bu

KadeFungin Creme 20 gr ;Buda krem bunuda günde 3 defa vajinanin ic ve dis bölgesine sürecen dedi

Kakulee nin dedigi gibi vajeni asidik yapacagi icin kiz diettinde olabilir....

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:deli:
h.g cnm baya yoruldunnn desene

Ay evet canım,şu 23 nisan bir geçseydi var ya çocuklu kadına veriyorlar ya böyle angarya görevler gelde sinir olma.Okulda o kadr erkek hoca var ver onlara,biliyorsun işte eve gidip geliyorum çocuğumu emziriyorum.Anlayış yok ki idarede....Gerçi benim yorgunluğum seninkinin yanında hiç kalır,temizlik yorgunluğu daha kötü ya...Akşam yap bir yorgunluk kahvesi şöyle köpüklüsünden ohh iç.Hakettin:hihi:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Ben de dondurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve tulum peyniri...Süt yoğurt o kadar aramam da...Gerçi hamişliğim kışa gelcek,kışın da dondurma yiyemem artık bol bol sütlaç yerim onu da çok severim çünkü...

valla ben geçen ay çok yedim dondurma hasta olucam diye korktum ama dondurmada çok kalsiyum var diye yedim valla.

OP
E

_eZeL_

Misafir
ben bide yatağımıza elektrikli battaniye serdim 2 gecedir öyle yatıyoruz yatmadan önce açıyorum sonra çok sıcak oluyor kapatıyorum ama gece ara ara uyanıp ılık kısmına açıyorum battaniyeyi :D

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar gözlerimkapanıyor çok yorgunum,biraz dinleneyim öpüyorum sizleri.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena madem 9 a çıkmış yap gitsin bacım yaa bekleme

Kiz yapacam zaten ne olursa artik sansima simdi tirstigim konu bu doktor yumurta takibi yapacak ya, anlarsa kullanmadigimi .....Aman yapacam ya anlarsa anlasin...

ayyyy inşallah ağzından bal damlıyor haskena ben de rüya tabirlerine baktım yeşil erik hayallerin gerçekleşmesi yazıyordu ayyy inşallah allahım.
kız vajinajı asidik yapmak için ne ilacı verdi bak kız isteyenlerin aklında bulunsun bence

Evet canim aslinda vajinanin asidik olmasi iyiymis ama ne yapayim erkek bebek istiyorum e ya saglikli vajen ya erkek bebek ikisi bir arada olmuyor ki....

Haskena kullanma canım ilaçları dayanılmayacak bir kaşıntı yoksa bırak adet söktürücü reçetesiz satmıyorlarmı eczaneden yada adaçayı al iç bol bol regl ol yumurtlamanı bekle canım yaaa baksana 9 a çıkmış şimdi ilaçla düşürürsen o kadar yaptığın diyet boşa gidecek

Yok canim burada öyle her istedigini ecz gidip alamiyorsun recetesiz vermiyorlar bende bol bol kekik cayi iceyim diyom oda adeti söktürüyormus kiz kadin hamis kalman zorlasir dedigi icin kafam karisti yoksa bende kullanmamak icin bahane ariyordum e simdi sizde destek verdiniz kullanmiyacam ...

Ay hala bende saskinim ha nasil oldu 9 diye kizlar sakin takviyeleri ve dietti ihmal etmeyin ben ara ara yapsamda son 3 aydir hep yapiyorum ya baya faydasi olmus .....Hemde adette yakin tarihte böyle acaba yum.dönemi kac olur....

OP
E

_eZeL_

Misafir
Ay hala bende saskinim ha nasil oldu 9 diye kizlar sakin takviyeleri ve dietti ihmal etmeyin ben ara ara yapsamda son 3 aydir hep yapiyorum ya baya faydasi olmus .....Hemde adette yakin tarihte böyle acaba yum.dönemi kac olur....

anaaammm yumurtlama döneminde daha da artıyor dimiiiiiiii vıııııııııyyyyyyyyy

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
anaaammm yumurtlama döneminde daha da artıyor dimiiiiiiii vıııııııııyyyyyyyyy

Bende merak ettim yum.dönemide baktiracam kadin anlarsa ilaclari kullanmadigimi ben MANTARLARIMLA MUTLUYUM DIYECEM esimde kendinden korkuyo ya onada gecirirsem diye takkeyi saglama al dedim bende et ete yok artik ....:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar