haskena madem 9 a çıkmış yap gitsin bacım yaa bekleme
Kiz yapacam zaten ne olursa artik sansima simdi tirstigim konu bu doktor yumurta takibi yapacak ya, anlarsa kullanmadigimi .....Aman yapacam ya anlarsa anlasin...
ayyyy inşallah ağzından bal damlıyor haskena ben de rüya tabirlerine baktım yeşil erik hayallerin gerçekleşmesi yazıyordu ayyy inşallah allahım.
kız vajinajı asidik yapmak için ne ilacı verdi bak kız isteyenlerin aklında bulunsun bence
Evet canim aslinda vajinanin asidik olmasi iyiymis ama ne yapayim erkek bebek istiyorum e ya saglikli vajen ya erkek bebek ikisi bir arada olmuyor ki....
Haskena kullanma canım ilaçları dayanılmayacak bir kaşıntı yoksa bırak adet söktürücü reçetesiz satmıyorlarmı eczaneden yada adaçayı al iç bol bol regl ol yumurtlamanı bekle canım yaaa baksana 9 a çıkmış şimdi ilaçla düşürürsen o kadar yaptığın diyet boşa gidecek
Yok canim burada öyle her istedigini ecz gidip alamiyorsun recetesiz vermiyorlar bende bol bol kekik cayi iceyim diyom oda adeti söktürüyormus kiz kadin hamis kalman zorlasir dedigi icin kafam karisti yoksa bende kullanmamak icin bahane ariyordum e simdi sizde destek verdiniz kullanmiyacam ...
Ay hala bende saskinim ha nasil oldu 9 diye kizlar sakin takviyeleri ve dietti ihmal etmeyin ben ara ara yapsamda son 3 aydir hep yapiyorum ya baya faydasi olmus .....Hemde adette yakin tarihte böyle acaba yum.dönemi kac olur....