Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ayy kızlar dün rüyamda yeşil erik gördüm torba torba topluyorduk eşimle nedir acaba yaa hayırdır inşallah

Canim yesil murad derler istedigin gerceklesiyor demektir ben arkadasimi yesil elbise gimis olarak görmüstüm rüyamda ve oda bir cocugu olsun cok istiyordu ve daha o test yapmadan ben ona sen hamissin rüyamda gördüm dedim ve oldu insaAllah seninde bebisin kizdir ..........

:gul::gul::gul::gul::gul: kız gülsem mi üzülsem mi bilemedim anam ph 9 açıkmış aboooooooww diyeti küçümseyenler görsünler bakalım
Haskenacıımm biran önce yapın şu bebişiiii

Ya ben ne emekler verdim simdi kadin bana bi dolu ilac yazip gönderdi vajinayi asidik yapayim diye esim diyori ilaclari kullan bi problem olursa hamile kalamazsin bende kullanmiyacam diyom bilsem hamis kalacam kullanmiyacam .....Bu ay Rabbimin izni ile deneme yapacam zaten artik sansima...-.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
vajenin ph yükseldikçe mantar enfeksiyonu olma şansı yükseliyor o yüzden bu kaşıntı umut

OP
E

Elara

Misafir
Kizlar ben 19-20 Martta regl olmam gerekiyordu ya olmadim üstüne birde son günlerde söylemesi ayip kasintim vardi bugün doktora gittim ve dediki vajen ph si 9 mus ve asidik ortam olmasi gerekiyormus yani ph nin yüksek olmasida iyi degil dedi vitil,antibiotik ve krem verdi onlari 7 gün kullanacam ya ben ph yi yükseltmek icin ne kadar ugrastim simdi kadin bana diyorki asidik yapmamiz lazim ben ne yapacam simdi ya birde dediki hafta sonundan önce regl olman zor rahim duvari yeterli kalinliga ulasmamis belli kalinliga ulasinca dökülme yapiyormus kadin kafami karistirdi gönderdi .....

ay maşallah nasıl becerdin 9 yapmayı yaww
takviyelerinde etkiisi var dimi
verdigi ilacalrın isimleri ne?
mantar ilaclarımı bunlar

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Canim yesil murad derler istedigin gerceklesiyor demektir ben arkadasimi yesil elbise gimis olarak görmüstüm rüyamda ve oda bir cocugu olsun cok istiyordu ve daha o test yapmadan ben ona sen hamissin rüyamda gördüm dedim ve oldu insaAllah seninde bebisin kizdir ..........

Ya ben ne emekler verdim simdi kadin bana bi dolu ilac yazip gönderdi vajinayi asidik yapayim diye esim diyori ilaclari kullan bi problem olursa hamile kalamazsin bende kullanmiyacam diyom bilsem hamis kalacam kullanmiyacam .....Bu ay Rabbimin izni ile deneme yapacam zaten artik sansima...-.

ayyyy inşallah ağzından bal damlıyor haskena ben de rüya tabirlerine baktım yeşil erik hayallerin gerçekleşmesi yazıyordu ayyy inşallah allahım.
kız vajinajı asidik yapmak için ne ilacı verdi bak kız isteyenlerin aklında bulunsun bence

OP
E

_eZeL_

Misafir

Haskena kullanma canım ilaçları dayanılmayacak bir kaşıntı yoksa bırak adet söktürücü reçetesiz satmıyorlarmı eczaneden yada adaçayı al iç bol bol regl ol yumurtlamanı bekle canım yaaa baksana 9 a çıkmış şimdi ilaçla düşürürsen o kadar yaptığın diyet boşa gidecek

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Haskena onun yerine adet söktürücü verseydi ya adet olurdun yumurtlayıncada fiki fikiiiiiiii gelsin oğluşlar gelsin oğluşlaaarrrrr :gulbis:

Catlak kiz bi dedi miyom olabilir simdi diyo vajinanin ph si yüksek vermiyor kiz istedimde dediki rahim duvari belli kalinliga gelmeden dökülme olursa yani suni yolla ilacla vs. bitkilerle felan sonra ara kanama olabiliyormus bekle dogal olsun dedi bende hamile kalirsam ara kanama olursa diye korktum tamam dedim bir hafta verdiklerimi kullan zaten o zamana kadarda regl olursun sonra gel tekrar bakalim dedi...

kız bu nerden çıktı şimdi kaşıntı
bu aradada 9'a nasıl çıkardın kız bravo valla
:)

Kiz sorma bende sasirdim ay kendi kendime mutluluk gülücükleri attim sonra zararli diyince hay sansima tüküreyim dedim....Ama test edildikki yemek ve icmelere dikkat edilince ph yükseliyormus üstelikte regl olamam 1 hafta varken 9 demekki yumurtlama döneminde daha da yüksek olabilir...

OP
E

Elara

Misafir
Herkese selam kizlarr..ins iyisinizdir..
Gecmisi okumaya gidim ben..

hoşgeldin cnm
senin cetveli sileyimmi artık?
önümüzdeki ay denicen tekrar dimi
son satını ve adet döngünü yaz ovulasyon cetveli yapayım istersen
bebek resmide kalsın

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hoşgeldin canım bir günü daha bitirmenin keyfini yaşıyoruz oğluşların gelmesine az kaldı Allahın izniyle

inşallah canım,diyete başlasam gerisi gelecek ama önce bir 5 kg daha vermem lazım.ondan sonra başlıycam.Ay bu arada bol bol dondurma yiyim mayısta yazın yiyemiycemmmmmmmmmmmmmmmm:böö:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar