Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bende cumartesi bebek görmeye gittim yeni doğum yaptı akrabamız sonra eve bir geldim anneme dün misafir geldi onun için kurabiye yaptım yemeklerimide yaptım 1 haftalık menü
mercimek çorba
pırasa yemeği havuçlu pirinçsiz
patates yemeği
biber dolması
kabak yemeği pirinçli
ohqfıyet:huhuu:olsun:huhuu:cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bende cumartesi bebek görmeye gittim yeni doğum yaptı akrabamız sonra eve bir geldim anneme dün misafir geldi onun için kurabiye yaptım yemeklerimide yaptım 1 haftalık menü
mercimek çorba
pırasa yemeği havuçlu pirinçsiz
patates yemeği
biber dolması
kabak yemeği pirinçli

bir haftalık bayatlamazmı cnm yazık size ya,pirinç serbestmi acep kızlar

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız senin deneme ne zaman olacak

canım bugün reglinin 8. günü kaçıncı gün yumurtlarım bilmiyorum benim düzensiz oluyor ovülasyon testi aldım mikroskoptan bişey anlamıyorum testle tespit etmeye çalışıcam geçen ay adetin sanırım 17. günü yumurtam çatladı bu ay nasıl olur bilmiyorum ondan önce 15. günü çatlamıştı

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
bebek5sm3.jpg

bu nasıl bi güzellik maşallahhhhh

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım bugün reglinin 8. günü kaçıncı gün yumurtlarım bilmiyorum benim düzensiz oluyor ovülasyon testi aldım mikroskoptan bişey anlamıyorum testle tespit etmeye çalışıcam geçen ay adetin sanırım 17. günü yumurtam çatladı bu ay nasıl olur bilmiyorum ondan önce 15. günü çatlamıştı

hadi hayırlısı canımmm

OP
E

_eZeL_

Misafir
bak pirinçin değerleri rengin sodyum falan var içinde esmer pirinç daha iyi galiba

BESİN DEĞERLERİ

100 gr. pişirilmiş beyaz pirincin besin değerleri şunlardır: 109 kalori: 24 gr. protein; 242 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 01 gr. yağ; 01 gr. lif; 28 mgr. fosfor; 10 mgr. kalsiyum; 02 mgr. demir; 374 mgr. sodyum; 28 mgr. potasyum; 002 mgr. B1 vitamini; 001 mgr. B2 vitamini ve 0.4 mgr. B3 vitamini.

Esmer pirinç denilen türün besin değerleri beyazınkinden daha yüksektir ve 100 gr. pişirilmiş esmer pirincin besin değerleri şöyle sıralanabilir: 282 kalori; 36 gr. protein; 26.7 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 3 l gr. yağ; 1.6 gr. lif; 94 mgr. fosfor; 98 mgr. kalsiyum; l mgr. demir; 71 mgr. sodyum; 177 mgr. potasyum: 220 mgr. magnezyum; 1.4 mgr. çinko; 110 IU A vitamini; 03 mgr. B1 vitamini ve 004 mgr. B2 vitamini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar