Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
yok canım bitmedi
yumdan 5 gün önce içmeye başlıyorum sonra içmiyorum zaten
karbonatlı suda geçen ay içmiştim bu ayda tek tük içiyorum ama tadıda hiç anlattığın gibi değil :böö:

kız limon sık içine bide su soğuk olsun sıcak oldumu içilmiyor 1 limona yakın limon sık bak nasıl içiliyor bende sadece karbonatalı suyu içemedim ama bunu içiyorum ayrıca öyle içince mideyide rahatlatıyor bide aklıma geldikçe elma sirkeli su içiyorum dikiyorum kafaya birden lok lok gidiyor onlar
kız sende cips ye en güzeli :D hem lezzetli :D

OP
E

_eZeL_

Misafir
umut şurubu nasıl içiyorsun Allah kısmet ederse bende yarın başlicam bir ölçekmi bir buçuk ölçek mi_?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız limon sık içine bide su soğuk olsun sıcak oldumu içilmiyor 1 limona yakın limon sık bak nasıl içiliyor bende sadece karbonatalı suyu içemedim ama bunu içiyorum ayrıca öyle içince mideyide rahatlatıyor bide aklıma geldikçe elma sirkeli su içiyorum dikiyorum kafaya birden lok lok gidiyor onlar

of bide elma sirkesi vardı,onuda suyla karıştırıyomusun ezel

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

cips yiyirum yemzmiyim zaten cips çok severiz :)
karbonatlı su içiyorum , çayıma limon sıkıyorum , yoğurt bayağı azalttım süt hiç içmiyorum , şurubu içiyorum eşime çinko veryorum , muz yiyorum
ama günde 1 tane yiyorum patates zaten çok yeriz biz 1 çuval yedik bu kış:cokkomik:
aklıma gelenler bunlar şu anda
sizde hiç bişey yapmıyorum sanıyosunuz dimi :(

OP
B

breeze

Misafir
Tuam cnm tebrikler...bi doktora git bence..kan testi yaptır..baksınlar bi ultrasonla...

kızlar ben boncugun yazdıgı mesajı görmemiştim daha yeni gördüm...
O bebiş ne kadar hayırlı ki belkide boncugun bu rahatsızlığının öğrenilmesine vesile oldu...Daha anne karnında annesinin hayatını kurtardı belkide...erken teşhisi sağladı..
Rabbim boncugun yanında olsun...bizde dualarımızla onun yanındaaa...bu akşam hem yasin okuyalım hemde tefriciyeye devam edelim...Elimizden ancak bu gelir...
inanın ağlıyorum şuan...Allah kimseye böyle bir dert vermesin...Boncugumuzda bir an evvel atlatsın işAllah

OP
E

_eZeL_

Misafir
cips yiyirum yemzmiyim zaten cips çok severiz :)
karbonatlı su içiyorum , çayıma limon sıkıyorum , yoğurt bayağı azalttım süt hiç içmiyorum , şurubu içiyorum eşime çinko veryorum , muz yiyorum
ama günde 1 tane yiyorum patates zaten çok yeriz biz 1 çuval yedik bu kış:cokkomik:
aklıma gelenler bunlar şu anda
sizde hiç bişey yapmıyorum sanıyosunuz dimi :(

kız yazmıyorsun ne bilelim bende uygulamıyor bu kız diyeti diyorum iyi aferin sana o zaman :D patitis güzelim beniimmmmm

OP
E

_eZeL_

Misafir
yemeklerıyptımsukur

bende cumartesi bebek görmeye gittim yeni doğum yaptı akrabamız sonra eve bir geldim anneme dün misafir geldi onun için kurabiye yaptım yemeklerimide yaptım 1 haftalık menü
mercimek çorba
pırasa yemeği havuçlu pirinçsiz
patates yemeği
biber dolması
kabak yemeği pirinçli

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Tuam cnm tebrikler...bi doktora git bence..kan testi yaptır..baksınlar bi ultrasonla...

kızlar ben boncugun yazdıgı mesajı görmemiştim daha yeni gördüm...
O bebiş ne kadar hayırlı ki belkide boncugun bu rahatsızlığının öğrenilmesine vesile oldu...Daha anne karnında annesinin hayatını kurtardı belkide...erken teşhisi sağladı..
Rabbim boncugun yanında olsun...bizde dualarımızla onun yanındaaa...bu akşam hem yasin okuyalım hemde tefriciyeye devam edelim...Elimizden ancak bu gelir...
inanın ağlıyorum şuan...Allah kimseye böyle bir dert vermesin...Boncugumuzda bir an evvel atlatsın işAllah
qminnnnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar