Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar az önce wc de elime krem kıvamında akıntı geldi baya çok ve krem gibi yapışkan bu ne oluyor,yumurtlama akıntısı mı bu?

OP
E

Elara

Misafir
MERTİM
cnm gecmiş olsunn
ama bu kadarr üüzülme ve panil yapmaa
kimyasal gebelik normal düşük gibi degil.
bi cok adın bunu yaşar farkında olmadann
senden gelen parcalar kan pıhtılarıdır muhtemelenn
onun sebebide şu
kimyasal gebelikte yada bazen regli kanamasın cok oldugu aylarda vucuttan birden cok kan gitmesin diye vucut onu pıhtı haline getirirr.sendekide böle olmuş olabilirr
korkulcak bişi yok yani

kakule gecen ay kimyasal gebelik yaşadı.bu ay tekrar denedi hamiş kaldı ve maşallah hcg degeride cok yüksek cıktı.saglıklı bi gebelik geciriyor şuan
inş sende tekrar hamiş kalcan önümzdeki aylarda

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
cnm filli boyanınki silikonlu derz zaten.içine azcık boya katcam bakalım.diger derz boyaları uygun fiyatlıysa onlardan alabilriimmm.sizde kac para:D

önce kalebodura por çöz döküyom derzler kalkıyor hemde kalebodur beyazlıyor.
sonrada derzi yogurt kapında karıyorum cok cıvık yada katı olmıcak şekilde
elimle tek tek cizgilerin üstünden geciyorum
akşam yapıyom sabah kuru bezle siliyorum
mis gibi oluyorrrr

canım bizimki henkel kalitede birinci :)
bizde 10 kg lık var ama sana oçooook gelir biz 20 tlye felan satıyoruz
yapı marketlerdede bu fiyattan biraz pahalı olur

OP
E

Elara

Misafir
elaracım ben diğer malum sitede sizi misafir olarak bir süre takip ettiğimde pozitif negatif iyon olayını okudum senden.hani y spermleri çeken iyonlar varmış ya o konuıyu çok anlayamamıştım biraz açar mısın? neler yapmamız lazım.Bir de nette bileklik satılıyor demiştin.ne bilekliği almamızı önerir misin canım.

Aşagıdaki tabloya bakınca anlarsın nasıl oldugunu cnm.anlamadıgın yeri sorabilirsin
7756.jpg

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ya nasıl veriyosunuz anlamıyorum
benim çok bişeyim yok en fazla 4 kg versem yeter
ama olduğum gibi duruyorummm

hayatım bizim yaşımızda ****bolizma yavaşlıyor,çaba göstermelisin.haftasonları yürü en azından ben 1 saat yürüyorum.ya da akşam evde oklavayla çaLIŞ BEL İNCELT,MEKİK ÇEK.Akşam 7 den sonra yeme,gece yağ yapan o diyetisyenim bunu diyor.en son 7 de bitcek yemek.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
hıı evetttt ,bir ipte iki cambaz oynamazmış bakalım napcaz senle:hihi:

tşkelr cnm.ayy senide duyan cok pasaklı pis biri sanır ki ben öle oldugunu düşünmüyorumm
iş yapmayımı sevmiyon yoksa nasıl yapıldıgınımı bilmiyon,ögrencimi tanıyımki ona göe ders veriyimm :D

He he:hihi: Pasaklı değilim canım yani günlük temizliği ihmal etmem ev derli toplu durur kızımın oyuncakları dışında diyeyim ama şöyle dip köşe yapmaya zamanım kalmıyor canım da istemiyor. Sen düzenini nasıl oturttun yani her gün mü temizlik yaparsın nerden başlarsın anlat işte örtmenim sen daha iyi biliyorsun şevke getir beni:cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Aşagıdaki tabloya bakınca anlarsın nasıl oldugunu cnm.anlamadıgın yeri sorabilirsin
7756.jpg

hımmmmmmmmm peki bunun gerçekten kanıtlanmış bilimsel bir açıklaması var mı? hangi maddeler çekiyor mesela y leri,ne yapmamız lazım.bilekliği alıyım mı?

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar ben 33 günde bir regl olduğuma göre, ayın 25de regl oldum dune kadar şıkır şıkırdı akıntım. Ama bugün yok denecek kadar az. Dün gecede zırhlı fiki fiki oldu. Bugünde karnım çok ağrıyor. Normalde bu kadar ağrımazdı... Fikri olan fikifikicilerden yanıt bekliyorum.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
hayatım bizim yaşımızda ****bolizma yavaşlıyor,çaba göstermelisin.haftasonları yürü en azından ben 1 saat yürüyorum.ya da akşam evde oklavayla çaLIŞ BEL İNCELT,MEKİK ÇEK.Akşam 7 den sonra yeme,gece yağ yapan o diyetisyenim bunu diyor.en son 7 de bitcek yemek.

belde sıkıntım yok ama basen bölgesinde kilolarım başladı
kız ne yemeği 7 demi ?????

istanbulda hemde bu trafikte eşim akşam 9,30 da geldi işten
sofrayı kaldırdığımda saat 10 du :cokkomik:

OP
M

Mertim

Misafir
MERTİM
cnm gecmiş olsunn
ama bu kadarr üüzülme ve panil yapmaa
kimyasal gebelik normal düşük gibi degil.
bi cok adın bunu yaşar farkında olmadann
senden gelen parcalar kan pıhtılarıdır muhtemelenn
onun sebebide şu
kimyasal gebelikte yada bazen regli kanamasın cok oldugu aylarda vucuttan birden cok kan gitmesin diye vucut onu pıhtı haline getirirr.sendekide böle olmuş olabilirr
korkulcak bişi yok yani

kakule gecen ay kimyasal gebelik yaşadı.bu ay tekrar denedi hamiş kaldı ve maşallah hcg degeride cok yüksek cıktı.saglıklı bi gebelik geciriyor şuan
inş sende tekrar hamiş kalcan önümzdeki aylarda

Anladim canim..sagol bilgiler icin..
elimde degil suan elara cnm ya..cok uzuldum..ilk gebeligim diye o kadar mutluydum ki 1 haftadir:( gecen hafta bugun ogrendim mutlu haberi 1 hafta sonra ayni bugun aci haberi:(
Kakule icin cok sevindim..ins sag salim kucagina alir..cokta umutlandim..
acaba onun ne zaman baslamis reglii..yani bnm normalde 11 martta regl olmam gerekiyordu..tam 7 gun kaymis oldu..
bide canim ben bunu adet kanamasi gibi mi algilicam..yrn onuda doktora sormayi dusunuyorum..yani benimde kakule gibi bu ay yine deneme sansim varmi acaba..bunu adet sayarsak bittikten sonra yumurtlamami takip etmelimiyim o zaman?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Kızlar ben 33 günde bir regl olduğuma göre, ayın 25de regl oldum dune kadar şıkır şıkırdı akıntım. Ama bugün yok denecek kadar az. Dün gecede zırhlı fiki fiki oldu. Bugünde karnım çok ağrıyor. Normalde bu kadar ağrımazdı... Fikri olan fikifikicilerden yanıt bekliyorum.

ezzell gittticanım :cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ya kızlar benim sağ kasığım acayip ağrıyor batıyor bu yumurtalama ağrısı mı
ay ben ne zaman adet oldum ya
duır bakıyım kaçıncı günüm
aaaaaa 14.günümbugün
yani???????????

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
belde sıkıntım yok ama basen bölgesinde kilolarım başladı
kız ne yemeği 7 demi ?????

istanbulda hemde bu trafikte eşim akşam 9,30 da geldi işten
sofrayı kaldırdığımda saat 10 du :cokkomik:

valla ben yiyorum çorbamı ve salatamı 6 da kocaya ayrı hazırlıyorum geldiğnde karşısında oturup su içiyorum hem de elma sirkeliiiiiiiiiiiiiii bak hem alkali hem zayıflatır iç iç:)

OP
E

Elara

Misafir
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
o bileklik vucuda negatif iyon yüklüyormuş güyaa
ama bilimselligi kanıtlanmadıgı içinn almak ne adar mantıklı bilemiyorumm
onun yerine başka şeyelr önercem benn.
bi ara yazarımm iyonları

h.g meltem.naptın deneme oldumu?

tamam canım merakla bekliyorum.bu arada diyetle mi başlıycaz o dediklerini uygulamaya...

OP
B

breeze

Misafir
kızzlaarrrr selam
verdim kimse almadı yaaaaaa:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar