Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
elaracım ben diğer malum sitede sizi misafir olarak bir süre takip ettiğimde pozitif negatif iyon olayını okudum senden.hani y spermleri çeken iyonlar varmış ya o konuıyu çok anlayamamıştım biraz açar mısın? neler yapmamız lazım.Bir de nette bileklik satılıyor demiştin.ne bilekliği almamızı önerir misin canım.

o bileklik fos çıktı diye biliyorum ben...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bidaha ne zaman hamile kalabilicem:( acaba hamile kalabilicekmiyim:( hersey kafamda bi suru soru..
ovulasyon testlerim var hala 20 li paket almistim neyseki..tekrar onlarla yumurtlama gunumu bulmaya calismaliyim..acaba bulabilirmiyim yine,,herseye sanki o kadar umitsizim ki..cok korkuyorumm:(

canım geçmiş olsun üzülme vardır bundada bi hayır
inşallah diğer aylarda kalırsın canım

OP
E

Elara

Misafir
bak hamile kalmadan kilo alma böyle yiye yiye,hem hertürlü abur cubur CİPS hariç asitşk bunu unutma,yanlış mıyım elara?

haklısın cnm

sus kız şimdi ezele katılacam bak zilli dediği içinnnnnnnnnnnnnnn:1:
:hihi:siz yaşıtsınızz sen diyebilriisn

ben seyredemiyorum çok ağlamaklı sürekli birileri ya ağlıyor ya bağırıyor.
yok bacım karıştırıyon galiba.fatmagülde pek aglamaklı sahne yokk.ilk bölünlerinde vardı ben onları izlememiştimm.istanbula gelip yeni eve yerleşince izlemeye başladım

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bidaha ne zaman hamile kalabilicem:( acaba hamile kalabilicekmiyim:( hersey kafamda bi suru soru..
ovulasyon testlerim var hala 20 li paket almistim neyseki..tekrar onlarla yumurtlama gunumu bulmaya calismaliyim..acaba bulabilirmiyim yine,,herseye sanki o kadar umitsizim ki..cok korkuyorumm:(

umutsuz olma,umutsuzluk yokkkkkkkkkkkkkkk.Allahım büyük,biz ondan isteyeceğiz.bol bol dua et.

OP
M

Mertim

Misafir
canım benim çok üzüldüm seni okuyunca,başın sağolsun bebeğim,Allahım tez zamaNDA SAĞLIKLI İSTEDİĞİN CİNSİYETTE BEBEK VERSİN SANA.iKİZİNİN BİRİNİ KANAMAYLA KAYBETMİŞ BİRİ OLARAK SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN ÇOK ÇOK ÇOK ZORRRR.ÇOK ÜZGÜNÜM AMA GENELDE ÖZÜRLÜ BEBEK RAHME TUTNURKEN DÜŞERMİŞ BUNU SÖYLEMİŞTİ DOKTORUM.VARDIR BİR HAYIR,GÜÇLÜ OL İŞALLAH TEKRAR HAMİLE KALACAKSIN.

zaten kendimi oyle teselli ediyorum canim..sagliksizmis dustu..eger saglikli olsaydi tutunurdu diye dusunuyorum..bu yuzdende dedigin gibi aynen var bir hayir diyip Rabbime siginiyorum..cok sagol..Insallah Allahim hepimizin gonlune gore bebisler versin..AMIN..

OP
E

Elara

Misafir
senle de uyan yönüm çok ama sen sulugöz osmansın ben daha dikimdir duygularımı çok fazla belli etmem,dominant kadınım ben...Elara ya diyom gızzzzzzzzzzzzzzz huyumuz çok benziyor.PAT PAT DOĞRUCU DAVUTUZ...

hıı evetttt ,bir ipte iki cambaz oynamazmış bakalım napcaz senle:hihi:

Eleracım sen kesinlikle temizlik konusunda idolümsün. :cicek:Ben senin bu yaptıklarını senede 1 kere yapsam iyi valla:hihi: Ne ara yetiştiriyorsun kız bunları anlat ne olur senden feyz alcam da.. Zaten anlatacaktın bana

tşkelr cnm.ayy senide duyan cok pasaklı pis biri sanır ki ben öle oldugunu düşünmüyorumm
iş yapmayımı sevmiyon yoksa nasıl yapıldıgınımı bilmiyon,ögrencimi tanıyımki ona göe ders veriyimm :D

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Çok üzüldüm canım ya. İnşallah çabuk toparlanırsın.
Neden bir daha gebe kalamayacakmışsın, kalırsın tabi. Ümitsizliğini yok et lütfen.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kilo verdinmi canım
ben en başa dönndüm valla başladım yerde kilom suyuda bıraktım çok zormuş be :(

eeeeeeeeeeeeeeee biz neler çekiyoruz kız,ellertim ayaklarım titriyor ,sürekli tatlı ve abur cubur yityen biri olarakbir tatlı krizine giriyorum ama 15 gündür ağzıma tatlı koymadım ekmek yemedim açımmmmmmmmmmmmmmmm açımmmmmmmmmmmmm ama vereceğim.3-4 gün de yürüyorum.yanlarım gittikçe kıyafetlerime gşirdikçe insanlar güzelleşiyorsun dedikçe çok mutlu oluyorum,hayatta bırakmam irademe hakimimmmmmm.sadece kızımın 1 ay sonrta doğum gününde azıcık bozarım sonra yine devammmmmmmmmmmmmmmm

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kizlar cok kotuyumm:( dun lekelenmem gecede kanamam basladi resmen afedersiniz parca seklinde bisiler var kanamamda :( o kadar kotuyum ki tahmin bile edemezsiniz:( bebegim malesef beni terk etti gitti:( ne oldu neden oldu hic bilmiyoruz..
birden bire leke gelmeye sonrada kan gelmeye basladi iste..doktora tel actik..yrn da yanina gidicez..telde dusuk yaptigimi soyledi bana..
bence demekki kimyasal gebelikti bu sanirim..kan degerlerimide hic ogrenemdim..hep aklim orda kalmisti icime gelmisti zaten:(
gecen hafta cuma ogrenmistim hamileligimi, evde yaptigim testle ve hastanede teyit edilen idrar testiyle.beklenen tahmini adet tarihimdi gecen hafta cuma yani 11 mart..tahminimcede dollenmenin 14.gunuydu..bugunde 21.gunu kanama gelmis oldu..dun lekelenmeyi sayarsam 20.gun gelmis oldu..yani beklenen adetim gelmeyisi 7.gun du bugun..
kimyasal gebelikte ne kadar sure sonra adet kanamasi basliyor acaba bilgisi olan var mi?
doktora telde sordum acaba kimyasal olabilirmi diye..gormem lazim ve kesin bisey diyemeyiz kromozamal da olabilir diyor..
ne deyim kizlar varidr bir hayir..verende RAbbim,alanda...
en azindan artik sigortamizi baslattik..bu memlekette bu saglik islemlerinin ne kadar pahali oldugunu sigortaya ihtiyacin oldugunu kesinlikle anladik..ve 1 nisanda Allahin izniyle sigortamiz basliyor..dogumda oyle 20 bin 30 bin doarlar degilde ins 2 bin gibi bir miktarla herseyini yaptirabiliyosun..bundada var bir hayir..
bilgisi olan arkadaslar,kimyasal gebelik yasayan arkadaslar ne olur yardimci olun..tecrubelerinizi bilgilerinizi yazarsaniz cok sevinirim..dualarinizi beklerim..kendimi cok kotu hissediyorum:(
ne zaman denemelere baslayabiliriz tekrar simdi ne yapicam..tekrar elimden geldigince alkali beslenmeye nasil calisicam bakalim..

Canım çok geçmiş olsun Çok üzüldüm.

OP
E

Elara

Misafir
kız eşim değil çalıştığım yer :hihi:
canım derz dolgunun özelliğini bozabilirmiş
zaten önemli olan derzin güzel olsun alta su kaçırmasın
kız sen nasıl yapıyosun bunu benim evede gelsene :hihi:
cnm filli boyanınki silikonlu derz zaten.içine azcık boya katcam bakalım.diger derz boyaları uygun fiyatlıysa onlardan alabilriimmm.sizde kac para:D

önce kalebodura por çöz döküyom derzler kalkıyor hemde kalebodur beyazlıyor.
sonrada derzi yogurt kapında karıyorum cok cıvık yada katı olmıcak şekilde
elimle tek tek cizgilerin üstünden geciyorum
akşam yapıyom sabah kuru bezle siliyorum
mis gibi oluyorrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar