Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
öle ayakta dolanarak yeemek yemekk evin bereketi kacırır derler :)
cocugu nasıl alıştırırsan öle gidiyor cnm.ben kızıma aralarda eline bişi vermezdimm halada vermem.
yemek saatlerimiz vardır o saatlerde oturur yemegini yerr
meyve ,yada bisküvi bile yicek olsa oturturum mutlakaa.

Yok ben arada ayakta yemek yemiyorum sadece aburcubur yiyorum:).. Ben çok aburcuburcuyumdur bu arada. Ben çok aburcuburcuyumdur bu arada. Yemek saatlerine bende çok dikkat ederim.Bizimle oturur
lar yemeğe canm. Bunlara arada birşey veriyorum. Çokta mahrum kalmasınlar. Benimkilerinde araöğünleri var canım. Araya meyve yoğurt koyuyorum.

OP
E

Elara

Misafir
:hihi::hihi:
birde kaşıkları soğumuşmu diye kendi ağızlarına sokup çıkarırlar :böö:

Hayatım 10 aylık değilmiydi? Neden bekliyorsun yaşını? Şimdiden başla. Balık dedinde aklıma birşey geldi. Benim bir tanıdık balığın kılçığını vermemek adına ilk önce kendi test ediyordu ağzında sonra çocuğa yediriyor. iyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy............
kızlarr söledikleriniz cidden mide bulandırıcı ama benim yazacagım daha kötüüüüüü
öncedenn kadınlar ekmegi cigneyip tülbentte top haline getirip baglarlarmış ve cocugun agzına verirlermiş emzik niyetinee:böö:
cocukta onu emermiş düşünün yaa.mantıga bakın

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Normal insanın ağzında bir mikrop varmış ve dişlerin çürümesini hızlandırırmış bu. Düşünsene bu resmen senin çocuğuna geçiyor... Oruçlu oruçlu iyyy oldum...

dur birde şu var bunu çoook görüyorum ben çevremde
sakızlarını çocuğa veriyorlar :cikolata::cikolata:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlarr söledikleriniz cidden mide bulandırıcı ama benim yazacagım daha kötüüüüüü
öncedenn kadınlar ekmegi cigneyip tülbentte top haline getirip baglarlarmış ve cocugun agzına verirlermiş emzik niyetinee:böö:
cocukta onu emermiş düşünün yaa.mantıga bakın

:böö::böö::böö::böö:
bunuda yeni duydummmmm

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Normal insanın ağzında bir mikrop varmış ve dişlerin çürümesini hızlandırırmış bu. Düşünsene bu resmen senin çocuğuna geçiyor... Oruçlu oruçlu iyyy oldum...[/QUOT

Ayyyyyyyyyyyyy böyle biriyle karşılaşırsam bozarım çok fena.yer mekan dinlemem .Neyse ki k.valdemler annemler çok titiz bu konuda,ellerini defalarca yıkarlar çocuğumu kucaklareına alacakları zaman.ve ben izin vermneden hiç bir şey yedirmezler.listemiz var bizim herşey yere çocuğun vucudu kabarıyor hastanelik oluyoruz.

Allah akıl fikir versin millete, ne diyelim...

OP
E

_eZeL_

Misafir
AY aLLAH SİZİN İYİLİĞİNİZ VERSİN YAZMAYIN ŞUNLARI YAAAA :böö::böö::böö:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
içimde kalıp bana dert olacagına ,sölerim karşımdakine dert olsun mantıgı var bende:eek:ky:
diger türlü cok yıpranıyor insann

Aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aynıyız diyorum inanmıyon:) ben kurdeşen dökeceğime karşımdaki döksün bana ne,karnım dışındadır benim,öyle ağzımı eğip yaltaklanamıyorum,neysem oyum.Kırıcı olmamak adına da kanser mi olayım.karşımdaki de yerini ve adabını bilsin canım.:dertli:kız Elara yoksa sen benim yıllarca aradığım ikizim misin:deli:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aynıyız diyorum inanmıyon:) ben kurdeşen dökeceğime karşımdaki döksün bana ne,karnım dışındadır benim,öyle ağzımı eğip yaltaklanamıyorum,neysem oyum.Kırıcı olmamak adına da kanser mi olayım.karşımdaki de yerini ve adabını bilsin canım.:dertli:kız Elara yoksa sen benim yıllarca aradığım ikizim misin:deli:

demiştim sana biz aynı burcuz ama farklıyız diye :cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Yok ben arada ayakta yemek yemiyorum sadece aburcubur yiyorum:).. Ben çok aburcuburcuyumdur bu arada. Ben çok aburcuburcuyumdur bu arada. Yemek saatlerine bende çok dikkat ederim.Bizimle oturur
lar yemeğe canm. Bunlara arada birşey veriyorum. Çokta mahrum kalmasınlar. Benimkilerinde araöğünleri var canım. Araya meyve yoğurt koyuyorum.

bak hamile kalmadan kilo alma böyle yiye yiye,hem hertürlü abur cubur CİPS hariç asitşk bunu unutma,yanlış mıyım elara?

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Kefiri bende evde mayalıyorum kızıma da içiriyorum arada sırada. Gebelikte sakıncası yok diye biliyorum yalnız fazla içersen kabızlık yapabilir hamileyken ölçülü içmek lazım. Aşağıda gebelik org dan alıntı yaptım.

Kefir eski bir ürün olsa dahi tıp literatürüne yeni girmeye başlamış bir içecektir. Masum bir içecek olduğu düşünülmekle beraber hamilelik döneminde kullanımı konusunda henüz yapılmış kontrollü çalışmalar bulunmamaktadır.

sağol canım deniycem azar azar

evettttt
eşimle birlikte keyifle izledigimiz bi diziii
kerimin fatmagüle bakışlarına hastayızzz
ve bizim mahallenin cocuguydu.abimlerle oynardıı
ama ozaman böle degildi tuhaf bi cocuktu

ben seyredemiyorum çok ağlamaklı sürekli birileri ya ağlıyor ya bağırıyor.
kefirden yogurt yapabilirsin cok güzel oluyorr
2,5 kiloluk yogurt kabına sıcaga yakın sütü koy
1 cay bardagına yakın kefiri süte kat karıştırr.yani normal yogurt yapar gibi yapcann
tadıı cok güzel oluyorrr.kefirin içine azcıkta yogurt atabilirisn istersen.yani kefir+yogurt karışımı ile sütü mayalayabilirisn.yada sadece kefirle.

ama istersen sen yarım kilo sütle bi mayala kefiri.begenirsen daha fazla sütle yaparsın

tamam canım deniycem merak ediyorum hiç yemedim yoğurdunu.arkadaş mayasını getirsin yapıcam inşallah

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
demiştim sana biz aynı burcuz ama farklıyız diye :cokkomik:

senle de uyan yönüm çok ama sen sulugöz osmansın ben daha dikimdir duygularımı çok fazla belli etmem,dominant kadınım ben...Elara ya diyom gızzzzzzzzzzzzzzz huyumuz çok benziyor.PAT PAT DOĞRUCU DAVUTUZ...

OP
E

Elara

Misafir
evımı supurdum sımdı sılecem gecmıs cok olmasın dıye okudum cıkıyom benı gorupde yazmadı demeyın arkamdan:)))))))))))))))))):hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

hoşgeldin güle güle :)

Normal insanın ağzında bir mikrop varmış ve dişlerin çürümesini hızlandırırmış bu. Düşünsene bu resmen senin çocuğuna geçiyor... Oruçlu oruçlu iyyy oldum...
ozaman kocalarımızlada öpüşmeyelim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar