İnş. canım sizin mutlu haberlerinizi duyursun Allahım herkesin gönlüne gre versin inş.
AMIN INSAALLAH canim ben de cikiyorum cok yorucu bi gündü bugün benim icin ,, yarin görüsürüz canim.....
İnş. canım sizin mutlu haberlerinizi duyursun Allahım herkesin gönlüne gre versin inş.
AMIN INSAALLAH canim ben de cikiyorum cok yorucu bi gündü bugün benim icin ,, yarin görüsürüz canim.....
Küçüğüm daha iki buçuk yaşında
kızlar bebeğimde bende iyiyim hastaneye gıdene kadar bayılcam sandım ellerım tıtredı bembeyaz oldum
hastaneye gıttım benım dr operasyondaydı başka bir dr gittim bebeğimin kalbini duyduk eşimle ilk kez herşey gayet ıyı maşallah ama düşük tehdıdım var 10 gün izin yazdı 10 gün yatıcam hem progestan fıtıl olarak verdı hemde progestan ıgne yarım doz verdi proluton olarak iyiyiz merak etmeyin annemdeyım yatıcam süreklı kendınıze ıyı bakın bu arada bebek kesede sol üst kösede görünüyor usg filminde
kızlar boncugun ismini bilen var mı? yazsın biri bana..
nerdesiniz kızlarrr fatmagülün ne suçu varmış onu mu öğreniyorsunuz bakiyimmmm
kızlar kefir ile ilgili bişey sorucam hamişler güvenle içebilir mi?kursdaki bi arkadaşım evde kendi mayalıyor kefiri ben de yapmak istiyorum ne dersiniz aslında çok faydalıymış ama şu sıralar kullanabilir miyim bilgisi olan var mı?
selam kızlar sizi buldum) çok merak etmiştim herkesi...şöyle bi geçmişe göz attım...
Nasilsiniz güzeller benim canim cikti sabahtan beri sabah kizimi yuvaya biraktim geldim sporumu yapip sonra sizinle sohbet etmeyi düsünüyordum ama daha sporum bitmeden kayinvalide aradi ve bize gelmek istediklerini söyledi ay bi telasla ev temizle yemek hazirla cocugu git yuvadan al gel derken geldiler anca biraz önce kalktilar bende hemen geldim ya benim sinir oldugumu biliyorlar böyle ani gelmelerden yinede bildiklerinden sasmiyorlar oysa ben onlara gitmek istedigim günü en az 3 gün önceden bildiriyorum......
hoşgeldn cnm
ay ne sinir bişi yaa
haftasonuda ben aynı şeyi yaşadımm
eltimgil geldii yemegeee.valla canım cıktı hem temizlik hem yemekkk yapcam diye
ben kimseye habersiz gitmemm,gidecegimz zaman 2 gün öncesinden haber evririm mutlaka
banada cat kapı gelenlere uyuz olurum
vallahi çok merak ediyodum ne yapıyosunuz ne oldunuz diye...buldum işte, özlemişim sizi bee
hoşgeldiniyi akşamlar kızlar
Bernilcim darısı sana rengine haskenaya elaraya ezele umuta isteyen herkese inş.Allahım tatdırsın inşş
sen ilaca bugün başladın dimi?kızlar katı bir şekilde akıntım var öff erkenmi yumurtladım acep yoksaiçtiğim ilaçtan dolayımı ya:acep::acep::acep::acep::acep::acep::acep::acep::acep:
Elaracım nasılsın?görüşemedik bugün.
Kızlar kocalarınıza yaptığınız keçi boynuzu küründen içtiniz mi? Tadı nasıl? Eşim içmez diye sadece havuç kürü yapacaktım. Şimdi nette okudum o kadar çok faydası var ki ben de meyvesuyuna katıp içireyim diyorum çaktırmadan:elis: Sizce anlar mı çok mu kötü tadı?
Havuç kürü sperm hareketliliği sağlıyormu keçi boynuzu gibi acaba??