Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
kızlar benim bir arkadaşım var oğlu var bitane onu aradım bugün gülenyüz çıktı diye.utana sıkıla şey dedi...cinsel ilişkide eşinin boşalacağı zaman poponun altına 2 tane yastık koy ben öyle yaptım dedi...ben bunu daha önce bir erkek annesinden daha duymuştum..internette diz dirsek diyor ama ben yastık olayını denicemmm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ewet elara assagı yukarı zır ınıp cıkıyom..

neyse kızlar kocısım gelene denk yuruyusumu yapıp geleyım gece gorusuruz ıns ok öpuyorum hepınızı

bende namazımı kılayım gurbetin kardeşinede yasin okuyum kızlar gelirim sonra,elera akıllı dur teşekkür etme sakın bak beni geçme sabaha kadar teşekkür ederim

OP
M

minietek

Misafir
kızlar bebeğimde bende iyiyim hastaneye gıdene kadar bayılcam sandım ellerım tıtredı bembeyaz oldum
hastaneye gıttım benım dr operasyondaydı başka bir dr gittim bebeğimin kalbini duyduk eşimle ilk kez herşey gayet ıyı maşallah ama düşük tehdıdım var 10 gün izin yazdı 10 gün yatıcam hem progestan fıtıl olarak verdı hemde progestan ıgne yarım doz verdi proluton olarak iyiyiz merak etmeyin annemdeyım yatıcam süreklı kendınıze ıyı bakın bu arada bebek kesede sol üst kösede görünüyor usg filminde

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar bebeğimde bende iyiyim hastaneye gıdene kadar bayılcam sandım ellerım tıtredı bembeyaz oldum
hastaneye gıttım benım dr operasyondaydı başka bir dr gittim bebeğimin kalbini duyduk eşimle ilk kez herşey gayet ıyı maşallah ama düşük tehdıdım var 10 gün izin yazdı 10 gün yatıcam hem progestan fıtıl olarak verdı hemde progestan ıgne yarım doz verdi proluton olarak iyiyiz merak etmeyin annemdeyım yatıcam süreklı kendınıze ıyı bakın bu arada bebek kesede sol üst kösede görünüyor usg filminde

canım çok geçmiş olsun ya yeni okudum dikkat et kendine kızına dktr yat dediyse yat bak bu kesin kız içime doğuyo yemn ederm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar