Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
Allah kolaylık versin canım bu gece. Sen uyutmayacağım deyince inşallah kendi kendine uyumaz çizgi film seyrederken diye geçirmiştim. Bilmişim valla

2,5 yaşına geldi daha yeni başladı çizgifilm seyrederken yada arabada uyumaya ama anca busaatte uyuyo işte..salıncaktan kurtulacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum yıllardır:)

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
kızımı tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim...Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin..ben bugün çevremdeki herkese kzım olacağını söyledim..herkes ne güzel 2 kız kardeş olucaklar dedi...bende daha da mutlu oldum..

maşallah iki tane kız ne güzel :)
Allah tamamına erdirsin..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
2,5 yaşına geldi daha yeni başladı çizgifilm seyrederken yada arabada uyumaya ama anca busaatte uyuyo işte..salıncaktan kurtulacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum yıllardır:)

cnm benimkide çok zordu ya hep emerken uyuyodu ve öyle bekliyodu bırakınca kucakta uyuttum 7 -8 aydır bende kendi alışsın die bıraktım kucağımda uyuttmayı uykuyu iyice bıraktı kızmam gerekiyo yoksa uyumuyo öyle tv falan seyrederken uyumasıda çok çok zor

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
cnm benimkide çok zordu ya hep emerken uyuyodu ve öyle bekliyodu bırakınca kucakta uyuttum 7 -8 aydır bende kendi alışsın die bıraktım kucağımda uyuttmayı uykuyu iyice bıraktı kızmam gerekiyo yoksa uyumuyo öyle tv falan seyrederken uyumasıda çok çok zor

vakti saati var diyolar ya doğruymuş,hayal bile edemezdim ben kendi uyuyacağını,ağlar tepinir genede salıncaksız uyumazdı.
elara bilir nekadar sıkıntılı bi bebeklik geçirdiğimizi ama çok şükür halime..
düzene gircek inşallah

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
hadı ıns hayırlısıyla oglun cıkmısdır cnm yola valla buravo adamı getırttın ıste :cokkomik::cokkomik:neler yaptın cnm korbot yum akı denedınmı?

hiç bişi yapamadım sadece eşim iş yerinde kahve içimiş:hihi:
mimozaa hadi hayırlısı olsunnn hakkındaaa
eşin eve gelince ne dedii:D

elara eve gelince tabi malum hastayım dedim ya kızımıda uyutmuştum.sonra gerçeği söledim tabi.aldığım testi biliyo zaten.bende anlattım.bayağı güldü:hihi:...dalga geçti resmen yani:zonk:..sonrada e geldim bari fiki fiki dedim hahahaaa oldu bitti...ama fazla yatamadım...bu akşamda deneme yapsammıki acaba.:dertli:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
cnm ya çocuk bebekken nasılsa öyle devam ediyo benim büyükle küçük bebekkende çok zor uyurlardı halada öyle ortanca hep rahat bi çocuktu koltukta tv seyrederken uyurdu kendi kendine halada öyle en geç 9,30 da gidip yatağına yatar,çocuklar dışarı çıkınca yoruluyolar kış boyu rahat çıkamıyolar inş bizimde düzenli gider arada böyle bırakıyo gündüz uykusunu

gerçekten rengin benim oğlanın bebekkende uykusu çok iyiydi 5 yaşına girdi halaa öğlen uyur.akşamda 9 deyince yatağa.hatta şimdi okulda uyumadığı zamanlar yorgunluktan 7.30 8 gibi yatar sabah uyanır maşallah.daha hiç bilmem gece kalkıp uykusunun kaçtığını.ama bebekken hep düzenli yatırırdım ben onu hep aynı saatte yatar kalkardı halaa düzenimiz bozulmadı çok şükür.
inşallah gelen bebiş de oğlum kadar uslu bi bebek olur:huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar