OP
_eZeL_
Misafir
- #10.461
kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın
iyiym cnm sagoolll sen nasılsınn
kıızmı banyo yaptırdım yattı.bende yemek yiyorum bi taraftan
kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın
banyo küvetini suyla doldurdum baya oynadııı cıkmak isteemedii içindenElera kızını kaçta uyutuyorsun kaç gibi kalkıyor? Öğle uykusunu geç yapınca geceleri geç uyumuyor mu?
Selamün Aleykum Canlarim Cok Acil Yardima Ihtiyacim Var:-yardim:-yardim:-yardim:-yardim
kardesim icin yasin okumanizi istiyorum cok cok acil
henuz 32 yasinda adi mehmet, hayata doymadi,tad alamadi,biz ona doyamadik canim cigerim kardesim,
sabah guzel kahvaltisini yapmis biraz demis uzanayim koltuga uzanmis nefes alamiyorum diye bagirmaya baslamis, istifra etmis belki alirim nefes diye annem dil bilmez babam kalb hastasi sok olmuslar, bacimi aramislar ambulansi ara diye aramis gelmis müdahale etmisler, hastane ye götürmüsler fakat durum ayni nefes alamiyormus arastirioyrlarmis sebebini ne olur dua edin elim ayagim kitlendi insanin basina gelince hastalari gercekten anlamak zor da degil yasin okuyun Allah rizasi icin :uzgun:-yardim
selam kızlar,
ay evet benim oğlanda uyumadı bugün,şimdi uykusu geldi ama uyutmicam zaten 11den önce uyumuyo bi de bu saatte uyuyup 7den sonra kalkarsa vay halime
banyo küvetini suyla doldurdum baya oynadııı cıkmak isteemedii içinden
o nedenlee bugün gec kaldı uykusuu
7 gibi uyanır 12 de yatar bugün sanırımm
normalde bu saatlerde uyanıyor akşamda 10-11 gibi yatıyor
ben cok erken yatırmak istemiyorum.cünkü eşim gec geliyor onunla da vakit gecirsin istiyorum
ne merak ettin kız memurum adımı nasıl değişirim yardım ya
kızımı tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim...Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin..ben bugün çevremdeki herkese kzım olacağını söyledim..herkes ne güzel 2 kız kardeş olucaklar dedi...bende daha da mutlu oldum..
Ben de çok geçe kalınca uyutmuyorum gece vaktiyle yatsın diye. Böyle böyle düzene girecek inşallah.
Bizimki de gündüz geç yatıp geç kalkıp koca gece oturmaya başladı son zamanlarda ondan soruyorum. Hele 1 haftadır 1-2 gibi yatıyordu bir de yerinde hiç durmadan maşallah. Şimdi saatlerini öne çektik erken kalkıyor 12 gibi uyuyup 14:30- 15:00 gibi kalkıyor akşamda vaktiyle 22:30 -23:00 gibi de yatıyor. Birkaç gündür rahat bir nefes aldım yoksa akşamları işlerim kalmasın diye geçe kalıyordum. Eşim de onunla oynarken ondan önce sızıp kalıyordu zaten
kızımı tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim...Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin..ben bugün çevremdeki herkese kzım olacağını söyledim..herkes ne güzel 2 kız kardeş olucaklar dedi...bende daha da mutlu oldum..
ofss hergün kötü haber alıyoruz yaa,niye böle oluyor cidden bunalıma girdim ,panik atak olcam yakında
Allah sonumuzu hayr etin
off benimkide 1,5 haftadır hiç gündüz uyumuyodu çok huysuz oluyodu çok şükür 2 gündür dışarı çıkardım uyuyo,uyumayınca gece çok huzursuz oluyo,ablalarıyla rüyasında kavga ediyo hayır abla die bağırıyo ,ağlıyo,artık günlerde uzuyo daha düzenli olur inş,park uyku oh
uyutmicam derken tv syerederken uyumuş
kaçta kalkcak bakalım gece gene uyku yok..
sallamadan uyumaya alışcak galiba ama çok ters saatte uyuyo ya
tamam canım bi yasin okurum geçmiş olsunSelamün Aleykum Canlarim Cok Acil Yardima Ihtiyacim Var:-yardim:-yardim:-yardim:-yardim
kardesim icin yasin okumanizi istiyorum cok cok acil
henuz 32 yasinda adi mehmet, hayata doymadi,tad alamadi,biz ona doyamadik canim cigerim kardesim,
sabah guzel kahvaltisini yapmis biraz demis uzanayim koltuga uzanmis nefes alamiyorum diye bagirmaya baslamis, istifra etmis belki alirim nefes diye annem dil bilmez babam kalb hastasi sok olmuslar, bacimi aramislar ambulansi ara diye aramis gelmis müdahale etmisler, hastane ye götürmüsler fakat durum ayni nefes alamiyormus arastirioyrlarmis sebebini ne olur dua edin elim ayagim kitlendi insanin basina gelince hastalari gercekten anlamak zor da degil yasin okuyun Allah rizasi icin :uzgun:-yardim
yani benim ikinci gün kayboldu 3.gün çok geç olabilir.tahminen ki zaten klavuzdada öle yazıyo.gülenyüz çıktıktan sonra 24 ila 48 saat içinde yumurtlama olur diyo.gecikmessen bence daha ii.yarın yine yap...bazılarında iki gün çıkmış ama bende tek gün çıktı.bugün silikleşmeye başlamıştı.zaten ateşte çıkınca 12 civarı işlem tamamKIZZLAAARRRR GÜLEN YÜÜZZZ ÇIKKTIIIII.....
Şimdi bugün ayın 17 si 19 unda mı yapcez fiki fikiiii...
Ay çok hercan yaptımmm
evet aynen öle oldu...ben 4 tane harcadım.tektrar yapmama gerek yok sanırım.ilk gülen yüz çıktıktan sonraki gün öğlen deneme yaptım.ama kızlar yarım saat kadar yatabildim.gündüz vakti bu kadar olur:zonk::zonk:sen ateşini ölcüyormuydun meltemm
yarın ögleden sonra tekrar test yapp.muhtemelern gülen yüz cıkmıcak cizgi silikleşecekkk
ondan sonra hiç vakit kaybetmeden fiki fiki yapcann
bak mimizada da aynı şey oldu
dün sabah gülen yüz cıktı
bugün öglene dogru gülen yüz kaybolduu
seninde öle olur muhtemeelen
Çok Geçmiş olsun kardeşinize Allahım acil şifalar versin,tez zamanda iyileşir inşallah.
Gündüz uykusu çocuklara şart az da olsa. Benimki de öyle yaramazlıktan uyumak istemiyor uyumazsa sonra bütün gece huysuzluk. Ama saatlerini öne alınca çok şükür rahatladık biraz inşallah böyle devam eder.
hadı ıns hayırlısıyla oglun cıkmısdır cnm yola valla buravo adamı getırttın ıstetamam canım bi yasin okurum geçmiş olsun
yani benim ikinci gün kayboldu 3.gün çok geç olabilir.tahminen ki zaten klavuzdada öle yazıyo.gülenyüz çıktıktan sonra 24 ila 48 saat içinde yumurtlama olur diyo.gecikmessen bence daha ii.yarın yine yap...bazılarında iki gün çıkmış ama bende tek gün çıktı.bugün silikleşmeye başlamıştı.zaten ateşte çıkınca 12 civarı işlem tamam
evet aynen öle oldu...ben 4 tane harcadım.tektrar yapmama gerek yok sanırım.ilk gülen yüz çıktıktan sonraki gün öğlen deneme yaptım.ama kızlar yarım saat kadar yatabildim.gündüz vakti bu kadar olur:zonk::zonk: