Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
meltem çikolataa asidiktir
erkek bebek dietinde yok.benim sana yolladıgım bilgilerde çikolata nın yenmesine dair bi bilgi yoktu.
sanırım başkaa yerlerden okuyup yedinn
ama cokta dert etmee.günde 1 tane sütlü cikolata yediysen sorun olmazz

ayrıca kız bebek dietindede cikolata yok
sebebide çikolatanın yapıldıgı kakounun cekerideklerin içinde oksalat diye bi madde var
bu madde kalsiyumu baglayarak bagırsaklardan emilimini engeller.

OP
A

asidemet

Misafir
eloşş sudafedin şurubu değilde
ilacı olsa olmazmı ecz şurup yokmuş ben ilacını içiyorum zaten başka ecz doktor yazmadan vermiyo gıcık oldum gıcık:3::3::3:

OP
B

breeze

Misafir
elaracım dediğim gibi saat 10da daha yataktan henüz kalkmamıştım..9 civarıda hafif bi batma oldu gibi hissedince tekrar ölçtüm..aa ne göriim 36.7ye çıkmış...
hemen kaktım.test yaptım..baktım gülenyüz yok...
ama test çubuğunda ikinci çizgi mevcuttu hala...
demekki bu cihaz bir diğerinde daha koyu yakalayamayınca ikinci pozitifi vermiyor.çünkü çokta silik değildi...
benim tahminim gece ölçüp yattıktan sonra saat 5den sonraki bi zaman çatlamış..bugün saat 17ye kadar halletmem lazım...
az öncede baktım akıntım koyu krem yapışkan

mimoza test çubugundaki çizgiler ne anlama geliyor anlamadın?

OP
B

breeze

Misafir
meltem çikolataa asidiktir
erkek bebek dietinde yok.benim sana yolladıgım bilgilerde çikolata nın yenmesine dair bi bilgi yoktu.
sanırım başkaa yerlerden okuyup yedinn
ama cokta dert etmee.günde 1 tane sütlü cikolata yediysen sorun olmazz

ayrıca kız bebek dietindede cikolata yok
sebebide çikolatanın yapıldıgı kakounun cekerideklerin içinde oksalat diye bi madde var
bu madde kalsiyumu baglayarak bagırsaklardan emilimini engeller.

canım canım canımm çok sağol..içime su serptin valla..ya kilo almamak adınada fazla yemedim zaten ..öyle bir parça falan...bir daha ağzıma bile sürmem...
Elara cnm bu arada benim ıslaklık moranım bayaa arttı..hatta bazen böyle yapışkan bir akıntı geliyooo...yeşil çay hapının bayaa etkisi oldu galiba...

bu arada da kalsiyum eksikliğinden olabilir..tırnaklarım ikiye böyünüyor resmen..uzundur hiç olmuyordu..bence buda vucudumuz uyguladığım diyete karşılık verdiğini gösteriyor...işallah işe yarar..bugün ayın 17 si benim yarın ya da öbür gün çıkar gülen yüzzz

OP
B

breeze

Misafir
kızlar mimoza çıkmış..bu clearblue digital ov.cih. nın test çubuklarında mavi olan kısımdaki çizgilerin bir anlamı var mı?
dün bende gülenyüz çıkmadı ama mavi kısımda bir çizgi bariz belli 2.si silik ama belirginn
bunun bir anlamı var mı ??

OP
A

asidemet

Misafir
canım canım canımm çok sağol..içime su serptin valla..ya kilo almamak adınada fazla yemedim zaten ..öyle bir parça falan...bir daha ağzıma bile sürmem...
Elara cnm bu arada benim ıslaklık moranım bayaa arttı..hatta bazen böyle yapışkan bir akıntı geliyooo...yeşil çay hapının bayaa etkisi oldu galiba...

bu arada da kalsiyum eksikliğinden olabilir..tırnaklarım ikiye böyünüyor resmen..uzundur hiç olmuyordu..bence buda vucudumuz uyguladığım diyete karşılık verdiğini gösteriyor...işallah işe yarar..bugün ayın 17 si benim yarın ya da öbür gün çıkar gülen yüzzz

bugünlerde çok çalışmamız lazuuumm hanımlar :cokkomik::cokkomik::cokkomik:boş duranı allah sevmezmiş:cokkomik::cokkomik::cokkomik:bak mimoza ya :cokkomik::cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar mimoza çıkmış..bu clearblue digital ov.cih. nın test çubuklarında mavi olan kısımdaki çizgilerin bir anlamı var mı?
dün bende gülenyüz çıkmadı ama mavi kızımda bir çizgi bariz belli 2.si silik ama belirginn
bunun bir anlamı var mı ??

bak mimozada yazmış onunda öyleymiş yumurtluyorsun ama sanırım değer çok yüksek olmadan gülen yüz çıkmıyor

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız Elara doktor gibi kadınsın hee:panter::panter::panter:

Allah senden razı olsuuunn

gerçektende öyle Allah razı olsun ondan zaten Allahın izniyle onun sayesinde böyle bir topik var yoksa haberimiz bile olmazdı böyle şeylerden bizim internette yazılan üstün körü bilgilere takılır kalırdım biz tedbirimizi alıyoruz Rabbimde inşaAllah nasip eder gönlümüzdekileri

OP
E

Elara

Misafir
bak mimozada yazmış onunda öyleymiş yumurtluyorsun ama sanırım değer çok yüksek olmadan gülen yüz çıkmıyor

silik cizgi yumurtlamanın bi kac gün içinde olacagına işaerettirr
silik cizgiden 1-2 gün sonra gülen yüz cıkar.gülen yüzden 1 gün sonra gülen yüz kaybolup silik cigi cıkıyor tekrra.buda yumurtladıgın anlamına geliyor.en kısa sürede fiki fiki olcak
şuan yumurtlamıyor yani

OP
E

_eZeL_

Misafir
silik cizgi yumurtlamanın bi kac gün içinde olacagına işaerettirr
silik cizgiden 1-2 gün sonra gülen yüz cıkar.gülen yüzden 1 gün sonra gülen yüz kaybolup silik cigi cıkıyor tekrra.buda yumurtladıgın anlamına geliyor.en kısa sürede fiki fiki olcak
şuan yumurtlamıyor yani

yani bir ovülasyon dönemi boyunca en azından 5 tane ovülasyon testine ihtiyacımız var
ben ilk denememde buna uymuştum çok koyu çizgiyi gördüm ertesi gün silik çizgiyi gördüm ve onun gecesi fiki fiki oldu ama bebişimiz gelmedi inşaAllah bu ay gelir

OP
E

Elara

Misafir
sudafed şurubu ne için içiyorsunuz kızlar amacı ne

sudafed sinüsler için kullanılan bi ilac biliyorsunn
sinüslerle birlikte mukusuda kuruturr ve cok ii olmayan bi mukus ortaya cıkarr,ayrıca asidik yapar mukusu
buda kız ebebk için cok ideal bi ortamm

erkek bebek=bol akıntıı
kız bebek =az akıntı,kuruluk

OP
M

minietek

Misafir
sudafed sinüsler için kullanılan bi ilac biliyorsunn
sinüslerle birlikte mukusuda kuruturr ve cok ii olmayan bi mukus ortaya cıkarr,ayrıca asidik yapar mukusu
buda kız ebebk için cok ideal bi ortamm

erkek bebek=bol akıntıı
kız bebek =az akıntı,kuruluk

süpersin elara peki bunu nasıl tespit ettin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar