Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar mrb nasılsınız ben iyyim boncuğun sayfasına bakıp geldim az olmuş daha ama yarına inş. yükselir ben yeni gördüm mesela okunduğunu benim gibi olanlar vardır Allah kabul etsin inş..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elaracım ellerıne saglık cnm cok guzel olmus

cok begendım valla ıns ugur bocegım ugurlu gelırde ıns sehzadem gelır annesıne bekletmeden artık:acep::acep:

Tepki
44
:zuzu:günaydın kızlar.. aynaya baktım bugün çok güzel olucak inşallah aradaki yazılarıda sonradan okuyabilirim.. burayı çok sevdim kız kakule sende oynama oran burannan iyi yerleşsin de sonra soruverirsin cinsiyetini :zopa:canım sabret müdür geldi çıkıyomm:(((

OP
E

_eZeL_

Misafir
arkadaşlar iyi akşamlar...dayanamayıp bugün doktora gittim..bebişim kızmış...ben kızımın kız kardeşi olacağı için mutlu oldum...inşallah sağlıcakla dünyaya gelir..

nisancım hayırlı uğurlu olsun canım öncelikle sağlıkla sıhatle gelsinde en başı o Rabbim herşeyin en iysini bilir

Elara cnm bişey sorcam..keçi boynuzu kürünü her bardakta tazemi yapalım yoksa günlük mü.? ben bugun yaklaşık 1 litre yaptım..2 bardak içti eşim..yatana kadar bitirecek..sence bu yanlış mı??

canım o çok yaaa yapma adama yazık mide fesatı geçirecek sen bir hafta boyunca sabah akşam ver sonra meyve sularına katarsın her gün 1 bardak

kızlar size süper bi zayıflama yöntemi sölicem..diyet yok....
sabah muhakkak kahvaltı.öğlende saat 3-4 gibi yani ikindi vakti tıka basa karnınızı doyurun....yemekten sonra üstüne bir limonu ılık suyla için.akşamda sadece meyve.......ve bol su...kız kardeşim bir ayda iki kilo verdi.............
acıkırsanız sakın akşam yemeyi,n...çok acıkırsa bir iki tane bol suyla kuru kayısı yemiş...
vede yürüyüş....
bu ayda iki kilo verirse yaza 4 kilo verip fit girecek:1:

mimoza çok sağlıksız bu yöntem böyle sağlıklı kilo verilmez arkadaşım yaaa

bebeklerin-iletisim-yontemi-aglamaktir-1152210.Jpeg

Haskenanin Has oglunun resmidir ............

haskena oğluşun çok tatlıymış

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar hepinize günaydıınnn
bernil evet umut dün öğleden beri ortada yok bende çok merak ettim bugün için hormon tahlili yaptırmayı planlıyordu ama acaba doktoramı gitti bilmiyorum ki

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın dun parka cıktım bıtane komsunun arkadası var 3.kıza dogum yapmıs daha 3 bucuk aylık aaa dedım rengınmı acaba ama onun kucukluk buyuk dedım bırden aklıma geldın valla:hihi::hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar