Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
valla dijitale çişmiş değmiyo.okuduğu ekran bile çok şekilli yani...bence dijitale bişi olmaz.eğer 5 aya gebe kalamazsam elaracım bana yardım edersin çubuklarını bi şekilde ısmarlarım napıyım

tamam alırız

elera biz bunu hangisini alacağız ya

bizim alacagımız bundan
dijital clearblue+30 test cubugu var içinde 37 dolar yani 60 lira civarı tutuyorr

bide sadece dijital olan var içinde test cubugu yok

yalnış linkleri koymuşum pardon:D
degiştircem birazdan

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar eşim gelmek üzrere çıkıyorum görüşürüz .öpüldünüz.Rlaracım hakını helal et kardeşim,herzaman ki gibi bugün de çok faydalı bilgiler verdin bana.Allah senden razı olsun.öpüyorummm.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tamam alırız

elera biz bunu hangisini alacağız ya

bizim alacagımız bundan
dijital clearblue+30 test cubugu var içinde 37 dolar yani 60 lira civarı tutuyorr

bide sadece dijital olan var içinde test cubugu yok

yalnış linkleri koymuşum pardon:D
degiştircem birazdan

cnm biz çubuklarla beraber alalım birbirine uymaz falan elimizde kalır boş yere

OP
B

breeze

Misafir
kızlar benim babaannem köyün usg uzmanıymışş :D
gebe kalan kadınlar gelirmiş cinsiyetini babaannemden ögrenirmişş
katını yatırırmış aynen renginin dedigi gibi sertlik ararmmış karnında
sagdaysa erkek ,soldaysa kız dermiş
ve cogundada tutturmuşşş

Elara cnm senin bu konularda yeteneği kimden aldığın belli oldu yaniii:panter::panter:

mimoza gülen yüzlü ovülasyon testlerini nerden ve ne kadara aldn link verebilir misin_?

bende mimozanın verdiği linkten aldım..çok kolay yapılıyor kızlar ..kesinlikle tavsiye ediyorum..komplike bişey yokk..çok basit.ama zamanı olan Elaranın verdiği linklerden alsın bayaa fiyat farkı var yanii

tamam seninkiyle mimozanınkin ikıyaslıyorum şimdi çok fiyat farkı var ya,napcam ben kredi kartı yok.

cnm eğer samimi bir arkadaşın varsa onun kredi kartıyla al..ona peşin ödersinn...

OP
B

breeze

Misafir
kızlar bu arada bende kızımı solumda taşımıştım..hatta resmen bi ara karnım sola doğru yamuk duruyordu:hihi::hihi:

Bu arada kızlar ilişki saati önemli mi yaaa...neye göre ayarlıcaz anlamadımm..bilen var mıı:acep::acep:
denemeye az kaldı her ihtimali denemem lazımm..

OP
E

Elara

Misafir
kızlar dijital olanların içind ekac tane test cubu varsa o kadar kullanmlık oluyor,yani mimozanın aldıgı 20 cubuklu dijital 20 kullanımlıktan sonra çöpe gitcekk.ona göre programlanmış cünküü

ebayda bizim alacagımız bu oluyor fiyatı 90 liraya geliyor. 57 lira olan monitörün testt cubuguymuş.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar dijital olanların içind ekac tane test cubu varsa o kadar kullanmlık oluyor,yani mimozanın aldıgı 20 cubuklu dijital 20 kullanımlıktan sonra çöpe gitcekk.ona göre programlanmış cünküü

ebayda bizim alacagımız bu oluyor fiyatı 90 liraya geliyor. 57 lira olan monitörün testt cubuguymuş.

bu kesin dimi elera:hihi: son kararınmı ,çubukları kaç tane cnm

OP
B

breeze

Misafir
arkadaşlar iyi akşamlar...dayanamayıp bugün doktora gittim..bebişim kızmış...ben kızımın kız kardeşi olacağı için mutlu oldum...inşallah sağlıcakla dünyaya gelir..

cnm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kızını...benimde bir kızım var..çok isterdim onun bir kız kardeşi olsunn..benimde 1 yaş büyük ablam var..onun için en iyi arkadaşım diyebilirim..dert ortağımdır..o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum..2. çocugum erkek olursa 3. sü kız olsun çoook isterimmmm

OP
E

Elara

Misafir
mesela aynısı başka bi satıcıda 70 lira

yine aynı dijital 21 kullanımlık 58 lira

bide 7 kullanımlık var onun fiyatınada bakın aşagıdaki linkltenn

ürünlerin karşısında buy it now yazanlarınn fiyatıına bakcanızz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
arkadaşlar iyi akşamlar...dayanamayıp bugün doktora gittim..bebişim kızmış...ben kızımın kız kardeşi olacağı için mutlu oldum...inşallah sağlıcakla dünyaya gelir..

cnm hoşgeldin,kızına bi arkadaş geliyo ne güzel ,rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin

OP
E

Elara

Misafir

cnm hayırlı olsunnn.saglıcakla kucagına al inş
sende bio +kese tutmuş oldu
sen diet takviye filan yapamdın dimi
tahmini yum gününe göre ilişkiye girmiştin,
2 ilişkimi vardıı?? yalnışmı hatırlıyorum

Tepki
50
cnm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kızını...benimde bir kızım var..çok isterdim onun bir kız kardeşi olsunn..benimde 1 yaş büyük ablam var..onun için en iyi arkadaşım diyebilirim..dert ortağımdır..o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum..2. çocugum erkek olursa 3. sü kız olsun çoook isterimmmm

evet canım bende arkadaş olucaklar diye mutluyum..eşim biraz moralimi bozdu...suratı biraz asık sanki..ne bileyim ben bu bebek için neler çektim resmen yerlerde süründüm..1 ay düşük tehlikesinden yattım...bana belli etmeden üzülseydi bari..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar