Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
burda aldım.2gün sonra gelmişti.kapıda bayıldım 180 tl:deli:
cnm ya tek yumurtlama günüyle olmuyoki,onun saatide var ,inş hepimizin gönlündeki olur ezel
benim yumurta galinba bu ay solda....
şimdi bende şunu merak ediyorum.sağdan yumurtlayıncamı kese sağa yeleşiyo.soldan yumurtlayıncada solamı yerleşiyo..bilen varmı acaba...aslında yum takibiyle hamile kalan kim var ona sormak lazımmmmm
kız erken değilmi hissedebilir miyim kiii
güle güle kızlar görüşürüz
mimozaaaa geçen diğer tarafta tesadüfen eski bir yazını okudum sene 2008
bhcg değerleriyle ilgili şey yazmışsın benim kızımda da çok yüksek çıktı yüksek olunca genelde kız oluyor...doğru mu yoksa fikrin değiştimi??
ayyy keşke babaannen burda olsa iki ellese bizi
ebay da 30 cubuklu clear blue 57 liraya geliyorr
türkiyede 20 cubuklusu 180 lira
aradaki farka bakın
cnm ya tek yumurtlama günüyle olmuyoki,onun saatide var ,inş hepimizin gönlündeki olur ezel
ebay da 30 cubuklu clear blue 57 liraya geliyorr
türkiyede 20 cubuklusu 180 lira
aradaki farka bakın
ebaydan siparişle 1 haftadamı geliyor demiştin Elara ne kadar sürüyordu
annemgilde şuann.gitcem bu akşam yanınaa
aslında sende anlarsın yaa
sırt üstü uzann karnına yavaşca dokun sagına solunaa.sertlik hissedilirmiş zaten
hattaa şunuda söledii
babaannemin 4 oglu 1 kızı varr
hamile kalınca kendini kontrol edermiş eger soldaysa cocugu düşürürmüş yaa(
sagdakileri bırakmış görüldügü gibi 4 oglu var
evet öle bi belirti vardı...
benim kızıma hamile kaldıktan sonraki 5.gündü galiba 6000li bişi çıkıştı.samira vardı bi ara o demişti....aslında ikili testteki free bhcgden de çıkıyor gibi.ama ilk ölçtürdüğümde çok yüksek çıkmıştı...başka bi forumdada ilk bhcgleri yüksek çıkanların kızı olmuştu...
aslında işin başka bi mantığı var.israilli bilim adamları hamileliğin ilk günlerinde salgılanan mshcg adlı hormonun kızlarda erkek bebeklere oranla en az iki kat daha fazla oranda salgılandığını bulmuşlar.bi ilişkilendirmöe yapmıştık o zaman....tutmadıda değil hani.....
aaa gerçektenmi öyle yaparmış valla çok üzüldüm
annemgilde şuann.gitcem bu akşam yanınaa
aslında sende anlarsın yaa
sırt üstü uzann karnına yavaşca dokun sagına solunaa.sertlik hissedilirmiş zaten
hattaa şunuda söledii
babaannemin 4 oglu 1 kızı varr
hamile kalınca kendini kontrol edermiş eger soldaysa cocugu düşürürmüş yaa(
sagdakileri bırakmış görüldügü gibi 4 oglu var
evet öle bi belirti vardı...
benim kızıma hamile kaldıktan sonraki 5.gündü galiba 6000li bişi çıkıştı.samira vardı bi ara o demişti....aslında ikili testteki free bhcgden de çıkıyor gibi.ama ilk ölçtürdüğümde çok yüksek çıkmıştı...başka bi forumdada ilk bhcgleri yüksek çıkanların kızı olmuştu...
aslında işin başka bi mantığı var.israilli bilim adamları hamileliğin ilk günlerinde salgılanan mshcg adlı hormonun kızlarda erkek bebeklere oranla en az iki kat daha fazla oranda salgılandığını bulmuşlar.bi ilişkilendirmöe yapmıştık o zaman....tutmadıda değil hani.....
ayyy ben buna çok sevindimmmm moralim süper oluyor bunları duyunca.benimde 4. gün 2600 yani senin gibi 5 güne 5000 olduğunu farzedersek bayaaa yüksek dimiii.
:sila::sila::sila::sila:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
burda aldım.2gün sonra gelmişti.kapıda bayıldım 180 tl:deli: