Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlarrr selaammm

dişçiden geliyorum..ağzım yamuldu wallaa...2 dolgu yapıldı..cumada 2 dolgu daha yapılacak...:acep::acep:

biraz geçmişi okuyup geliyorumm bebişleerr:eek:ky::eek:ky:

geçmiş olsun canım been de antibiyotikle iltihabı geçirmeye çalışıyorum ama geceleri kıvrandırıyor ağrısı ya berbat bişey,uykudan uyandırıyor düşün.

OP
E

Elara

Misafir
SİZE YOLLADIGIM YÖNTEMELRİN İÇİNDE ERKEK BEBEK DİETİ BAŞLIKLI YAZIDA Bİ LİK VARDI VE ACILMIYOR DEMİŞTİNİZ.RENGİN SENDE DEDİN
O LİNKİTEKİ TABLOYU RESİM OLARAK KOPY YAPCAM
RESİME SAG TIKLAYIP KAYDET DEYİN MASAÜSTÜNZE KAYDEDERSİNİZ
MESAJI ALINTI YAPMADAN CVP YAZIN
POTASYUMDAN ZENGİN BESİNLER
5302.jpg

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay Elaracım eylülde erkek günüm en fazla temmuza üzüldüm ya off o ay deneme yapamıcam yani neyse ben de tatilimi yaparım o zaman:)vardır bir hayır bunda da...Ya ağustos ya eylülde başlıycam o zaman denemelere.Allahım gönlümüze göre versin yarabbim.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ayyy ne kibar hatunlarız de mi yani:rujsigara::kokos:

potasyumu bebeğin için mi tavsiye etmedi yoksa sana da zarı olur diye mi ?sonrasında içicen mi potasyumu:panter:

umut yarın gidecek kan vermeye bu ay onu gerdeğe sokacaz:hihi:

potasyum sütten geçiyormuş canım,hap olarak onun yerine bol bol muz,kayısı ve kavun yiyecem önümüz yaz ya oh hergün bir küçük kavunu yerim valla zaten dondurma yiyemiyeceğiz.bari içimiz kavunla serinlesin.hakkaten ben dondurmasız napcam ya offfffffffffff.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Elara kendi kendimize Tesekkür etsekte olur mu ben cok tesekkür edilmeyi hakketigimi düsündümde bi an:deli::deli:Olay tamamen duygusal rep puani ile alakasi yok.....:dill:

OP
B

breeze

Misafir
geçmiş olsun canım been de antibiyotikle iltihabı geçirmeye çalışıyorum ama geceleri kıvrandırıyor ağrısı ya berbat bişey,uykudan uyandırıyor düşün.

canım ya bilmezmiyimmmm..ben hamileyken yirmilik dişim tuttu..ağlamıştım valla acısından..tam son aydı neysekii...sonra doğum yapınca çektirdim...

şimdi akıllandım hamilelik öncesi çekiyorum ne çekiceksem...

OP
G

gunness

Misafir
kızlarrr selaammm

dişçiden geliyorum..ağzım yamuldu wallaa...2 dolgu yapıldı..cumada 2 dolgu daha yapılacak...:acep::acep:

biraz geçmişi okuyup geliyorumm bebişleerr:eek:ky::eek:ky:

geçmiş olsun canım:cicek:

potasyum sütten geçiyormuş canım,hap olarak onun yerine bol bol muz,kayısı ve kavun yiyecem önümüz yaz ya oh hergün bir küçük kavunu yerim valla zaten dondurma yiyemiyeceğiz.bari içimiz kavunla serinlesin.hakkaten ben dondurmasız napcam ya offfffffffffff.

kavun suyu da içeriz bol bol sıkar artık, ben hiç tatlı sevmem
dondurma falan yiyemem pak içimi kaldırıyo tatlılar,bol acı ve eşki yerim sende yeme bi dönem hamile kalınca yersin bol bol:nk:

umut nereye kayboldu yaa hiç yok ortalarda

nerde gerçekten ya merak ettim bak

OP
B

breeze

Misafir
Ezel kız sen Edirnedemi oturuyoonn....
ben orda okudum liseyi..Edirne Anadolu Öğretmen Lisesii....çok severim orayııı...özellikle ciğerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

OP
G

gunness

Misafir
ezel arı sütü polen bal karışımına ginseng de ekletebilirsin canım
kadın için de erkek içinde iyimiş aktarlar öyle karıştırıp satıyolarmış
ben haftasonu gidicem aktara yaptırıcam

OP
E

Elara

Misafir
guneş ve umut size takviyelerimi yolıcam kontrol edersinizz
umut gemisi mesaj kutun doluyysa boşaltt

başka isteyen varmıı takviyeleri????

OP
M

minietek

Misafir
breeze geçmiş olsun canımm

elara lütfen bana pc de resımı nasıl yüklicemi anlatırmısın

OP
E

_eZeL_

Misafir
Ezel kız sen Edirnedemi oturuyoonn....
ben orda okudum liseyi..Edirne Anadolu Öğretmen Lisesii....çok severim orayııı...özellikle ciğerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Evet canım Edirnedeyim ama ben ciğer sevmem pek ya işte binde bir yerim ama güzel yapıyorlar ciğeri burda gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar