Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
Elara bilgilerimi istemişsin vereyim ama bir de hamile olmazmışım Silik çizgiye güvendim ama hadi bakalım.28-31 arası adet döngüm,i.günü 8 aralık ,sat 22 kasım beklenen sat 22 aralıktı ve bir kızım var.Tek ilişkiyle oldu.Ovulasyon kiti kullandım.7 aralıkta aynı koyulukta çift çizgi gördüm.8aralık 14*30 da silikleşmişmi diye bir test daha yaptım ne göreyim control çizgisi test çizgisinin yanında pembe kalmış yani test çizgisi resmen bordo olmuştu ve son testimi kullanmıştım.Yani kısa süre sonra çatlayacağını anladım ve o gece 24 00 de ilişki oldu.Hepsi bu.
fionadan alıntı yaptımmmmmmmmmmmmmmmm

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ay heycanlandım.inşallah bende bu ay tutarrrrrrrrrrr
kızlar dualarınıza ihtiyacım var yarın akşam bi test daha yapar haydi bismillah hayda breeeeeeeeeee der bitiririz iş:hihi:sabaha kadar kalkmıycam...başkada bişi yapmıycammmmmmmmmmmm:eek:ky:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba kızlar.Elara merhaba hem jinekolğumla hem kızımın çocuk dolktoruyla görüştüm telde,takviyeleri sordum.potasyum hapı hariç ve antibiyotik hariç kşi zaten potasyum hapını sen de önermedin diğerlerinin süte geçme etkisi yokmuş.bir yan etkisi yokmuş bebeğe.ben de kızım tam 1 yaşına girsin takviyelere öyle başlıycam,diyete yavaştan bazı şeyleri kısarak başlıyorum.Senden ricam kullandığın takviyelerin adlarını ve nereden aldığını söylersemn ben de sipariş edeyim yavaştan,anca elimde olur sanırım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay umut ne yaptı acana kan tahlili yaptırmış mıdır?

OP
E

Elara

Misafir
umut bi kac kez söledin bunu tamamm aklımda yollıcam.iherb e girip siparişlerime bakmam gerekiyor.ordan kopy yapcam
bu ne acele yaw seni okuyanda hemen denemelere başlıcan sanır

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut bi kac kez söledin bunu tamamm aklımda yollıcam.iherb e girip siparişlerime bakmam gerekiyor.ordan kopy yapcam
bu ne acele yaw seni okuyanda hemen denemelere başlıcan sanır

kız hevese geldim ya siz teker teker denedikçe,ne yapayım zorlan hevese getirdiler dermişim:) tamam canım müsait olduğunda yazarsın.teşekkür ederim.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
hava çok güzel,mağaza gezdik oğluşumla, yakında bi tanıdığa bebek görmeye gitcez kaynanamla,hediye aldım bebeğe ve abisine..oğluşumada faaliyet kitapları aldım çıkartmalı falan..okadar yürüdü ki dönerken uyudu :) pusetini ister artık bdahakine

OP
G

gunness

Misafir
en cok tşkkürüde benden sonra güneş etmişş
tşk ettiginizde paramı alıyorlar sizden yaww.
birbriinize tşk edinn replerinizde artar ,hemde okundugunuu düşünürrr mutlu olur

ayyy ne kibar hatunlarız de mi yani:rujsigara::kokos:

merhaba kızlar.Elara merhaba hem jinekolğumla hem kızımın çocuk dolktoruyla görüştüm telde,takviyeleri sordum.potasyum hapı hariç ve antibiyotik hariç kşi zaten potasyum hapını sen de önermedin diğerlerinin süte geçme etkisi yokmuş.bir yan etkisi yokmuş bebeğe.ben de kızım tam 1 yaşına girsin takviyelere öyle başlıycam,diyete yavaştan bazı şeyleri kısarak başlıyorum.Senden ricam kullandığın takviyelerin adlarını ve nereden aldığını söylersemn ben de sipariş edeyim yavaştan,anca elimde olur sanırım.

potasyumu bebeğin için mi tavsiye etmedi yoksa sana da zarı olur diye mi ?sonrasında içicen mi potasyumu:panter:

Ay umut ne yaptı acana kan tahlili yaptırmış mıdır?
umut yarın gidecek kan vermeye bu ay onu gerdeğe sokacaz:hihi:

Tepki
11
selam kızlar... evimi temizledim ,camlarımıda sildim, veli toplantısı var yine bugün birazdan hazırlanıp çıkıcam çıkmadan önce bi bakayım dedim,akşam boncuğa dua okudum 50 ye tamamlıyayım bu akşam diğer tarafa yazıcam yarın akşamada kayın validemde cuma kuranı var oradada dua ederim gelincede okurum yine Allah izin verirse... Rabbim kabul etsin inşaallah ...akşama görüşürüz şimdi bi bakıp çıkayım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Haskenacım harikasın canım yaaa :hihi: Bayıldım bu aşk çeşmesine inanki :cokkomik: Ezelin böyle bi dolu bi dolu bebikleri olsun inşallllaaaahhhhh :cokkomik:

Amin insaAllah diyorum duana hem bizlerde bu ask cesmelerinden akan bi damla su ile gelmedikmi dünyaya:sirin:

tamam cnm bekliyorum yazını,evet ya çok acımazmı diz kapağın üstü of içim tuhaf oldu ayrıca ilk defa duydum onu maşallah spordanda hiç taviz vermiyosun:hihi:

Kiz ne yapayim spor yapmadigim gün hem daha cok yiyorum hemde cok faul oluyorum biraz zevkten birazda mecburiyetten yani spor yapmam 2 hafta ara vereyim simidler firliyo disari....Cok cabuk kilo alan bi fizige sahibim......:2:

canım beniiimmm bebişimiz olsun ama iki tane yeter bize hadi bilemedin üç bu kadarı fazla nasıl bakarız biz o bebiklere inşaAllah bir yakışıklı oğlumuz bide güzel bir kızımız olur :)

AMIN INSAALLAH :::::::::::::::::

inan ben de iki gündür çok duygusalım ota b.ka gözlerim doluyo
çok etkilendim ibodan :dertli:

Aynen bende cok etkilendim Rabbim sifasini versin...

canim ya nerden bulcam buradan yaa dogru yazdn dimi almancaya cevirip aktara gidem bakam ben yaaa

Canim buradada Matetee olarak geciyor ................

ay heycanlandım.inşallah bende bu ay tutarrrrrrrrrrr
kızlar dualarınıza ihtiyacım var yarın akşam bi test daha yapar haydi bismillah hayda breeeeeeeeeee der bitiririz iş:hihi:sabaha kadar kalkmıycam...başkada bişi yapmıycammmmmmmmmmmm:eek:ky:

Hayirlisi olsun canim Rabbim gönlündekini kaderine yazsin...

OP
B

breeze

Misafir
kızlarrr selaammm

dişçiden geliyorum..ağzım yamuldu wallaa...2 dolgu yapıldı..cumada 2 dolgu daha yapılacak...:acep::acep:

biraz geçmişi okuyup geliyorumm bebişleerr:eek:ky::eek:ky:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Amin insaAllah diyorum duana hem bizlerde bu ask cesmelerinden akan bi damla su ile gelmedikmi dünyaya:sirin:

Kiz ne yapayim spor yapmadigim gün hem daha cok yiyorum hemde cok faul oluyorum biraz zevkten birazda mecburiyetten yani spor yapmam 2 hafta ara vereyim simidler firliyo disari....Cok cabuk kilo alan bi fizige sahibim......:2:

AMIN INSAALLAH :::::::::::::::::

Aynen bende cok etkilendim Rabbim sifasini versin...

Canim buradada Matetee olarak geciyor ................

Hayirlisi olsun canim Rabbim gönlündekini kaderine yazsin...

cnm zevk alıyosan ne güzel devam o zaman:eek:ky:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Nasilsiniz kizlar ben sporumu yaptim ,dusumu aldim Boncugum icin dua ettim ve geldim bi bakinayim yemek hazirlayacam kizimi almaya gidecem artik aksama ederiz bol bol sohbet....

Hoşgeldin haskenacım.çok iyi yapmışsın.ben de haftanın en az 3 günü yürümeye çalışıyorum.ama çok yavaş gidiyor kilolar ya 10 günde 3 kg vermişm çok az ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar