Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
iyiyim canım çok şükür bebeşşim her geçen gün büyüyor allaha şükür.rabbim olmayanlara tüm isteyen kullarına nasip etsin.mide bulantım henüz yok ara ara yokluyor sadece.acayip şişlik var bunun dışında gayet iyiyim.sen nasılsın ocakta başlıkycakmışsın hadi bakalım ocağa kadar çok var benim kız o zamana doğmuş olur allah kısmet ederse teyzesi??

Kiz nerenden okudun cadi msj 2011 Ocakta basliyacaktim ama bazi özel sebeplerden dolayi basliyamadim bu ayki hastalikla beraber basliycam denemelere bosa sevinme prensesine benim oglumda talip olacak

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ayyy ben kimikini okudum ocakta başlıycam ekim gibi diyete başlarım diye du bi bakayımmm.
haskena talip çok anacım kapımızı çok çalan olacak desene:deli:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Canim ben ta Ocakta düsünüyordum ya deneme yapmayi dolayisi ile Ekimin son haftasinda baslamistim diet ve takviyelere ama esimin yigeni vefat edince oraya gittik ve 2 hafta ara vermistim ama yinede dikkat etmistim süt ürünleri tüketmedim sonra tekrar gelince yine SIKI olarak uyguladim bu son gidisimde tekrar ara verdim yani anliyacagin 1,5 ay düzenli gerisi ara ara olmak üzere son 3 aydir dikkat ediyorum simdi hani sana bahsettigim ara kanama olduya doktor dediki miyom yada kist yaparmis ara kanamayi ama kontrolde göremedi hasta ol gel tekrar kontrol edeyim dedi eger tekrar olursa ara kanaman Rahim Filmi cekilebilir dedi birde bu film kolay hamile kalmayada yariyor dedi hemde bi problem olup olmadigini ögrenmis oluruz dedi ama ben bu ayki adetle beraber deneme yapacam adam sinir olmaya basladi artik ne bu böyle her ay birsey cikiyor diyor Rabbime siginip girecez bu yolla ne zaman tuturursam ...............

ayyy ben bunu neremden okumuşum acaba:zonk:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
cnm çözünürlügü düşük oldugu dogru ama benim pcnin çözünürlügü cok yüksek oldugunan gayet net görünüyorr

ama resmi degiştircem mecburen cünkü resim bazen cıkmıyor x işareti cıkıyor sadece
resimi aldıgım sitede sorun var galiba

Evet az önce de x çıkıyordu. Sen de çok şirin bebe fotoları vardı göstermiştin bize..

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ayyy ben kimikini okudum ocakta başlıycam ekim gibi diyete başlarım diye du bi bakayımmm.
haskena talip çok anacım kapımızı çok çalan olacak desene:deli:

Kiz okudum gecmisi krize girdim simdiden kavga basladi yandim bacim sen ...........

ayyy ben bunu neremden okumuşum acaba:zonk:

Cevabi sen ver sence nerenden okudun neyse hamisligine verelim.....:dill:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
images

kızlar ayva yesem bebeşimin gamzeleri olur mu bu kız gibi çok şeker maşallahhhh

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Kiz okudum gecmisi krize girdim simdiden kavga basladi yandim bacim sen ...........

Cevabi sen ver sence nerenden okudun neyse hamisligine verelim.....:dill:

sorma ezelle umut kapıştılar okumuşsun işte.artık düşün burdaki patatiscilerin hepsinin oğluşu olursa bi epokne bide ben varım sütçü.bizim kızlara düşen oğlan sayısını sen hesap et:sirin::sirin::cokkomik:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Amin InsaAllah beni en cok üzen insanlarin kendi ecellerinden cok baskalari tarafindan katledilmelleri katledilmeye calisilmalari artik haberleri seyretmek beni mutsuz ediyor ...............Gencecik kizlari katlediyorlar ,kücücük cocuklari katlediyorlar ,sevdiklerimizi katlediyorlar bu cok yazik.....
Canım ben uzun süredir inan haber seyredemiyorum içim çok kötü oluyor etkisinden kurtulamıyorum. Bir de arkaya fon müziği vermiyorlar mı aynı korku filmi modunda oluyor. İnternetten takip ediyorum ancak çok önemli olaylar varsa açıyorum haber kanalı. Gerçekten çok yazık Allah çocuklarımızı bizleri bu mahlukatlardan korusun.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
images

Hamileliğinde ayvaya aşerenin oğlu olur derdi babaannem. Teyzemde de öyle olmuş bir de kayınvalidem de. Sen en iyisi aşerme canım senin prenses de gamzesiz olsun güzelliği yeter..-ciko

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
images

Kiz bende kizimda bol bol ayva yemistim ayva yiyenin bebegi güzel olur dediler diye e bence kizim güzel sende gördün sence nasildi ?

sorma ezelle umut kapıştılar okumuşsun işte.artık düşün burdaki patatiscilerin hepsinin oğluşu olursa bi epokne bide ben varım sütçü.bizim kızlara düşen oğlan sayısını sen hesap et:sirin::sirin::cokkomik:

Sevsinler sizin gibi sütcüleri.....:huhuu:

Canım ben uzun süredir inan haber seyredemiyorum içim çok kötü oluyor etkisinden kurtulamıyorum. Bir de arkaya fon müziği vermiyorlar mı aynı korku filmi modunda oluyor. İnternetten takip ediyorum ancak çok önemli olaylar varsa açıyorum haber kanalı. Gerçekten çok yazık Allah çocuklarımızı bizleri bu mahlukatlardan korusun.

Amin InsaAllah canim ...........

OP
M

Mertim

Misafir
Elaracim ben artik sayfalari kaldigim yeri kayit edip kaldigim bolumden acamiyorum canim:( gecmisi okumaya calisirken sayfa degistirdigimde ilk yazilanlar en asagi sayfada kaliyor..en asagiya donup yukari dogru okuyorum..buda zorlayici oluyor..acaba eski sistem nasil okumaya devam edebilirim..yardim edebilirmisin..cok tesekkurler..

OP
M

Mertim

Misafir
Bende Almanyadayim canim ya Gurbetlik zor ah ah aksam aksam efkarlandim yine....:dertli:Bu smile koydum ama sigara kullanmiyorum kullananlarada kiziyorum....

hic soyleme haskenacim aynen oyle valla gurbetlik zor:(
aslinda tek zorlugu yakinlarindan uzak olmak,,bide eger dil bilmiyorsan cok zorluyor..yoksa bakiyorum rahatligi,yasam standartlari coksukur cok iyi..ama su saglik olaylarindan da nefret ettim..bnm ulkemde saglik daha iyi..canim doktorlarimizz:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar