Isirgan otu cayi birebir 1 hafta kullan bak farki göreceksin....Diyet listeni özelden atsana bi merak ettim..
tmm cnm tsk sımdı cocuklar gelmek uzere aksama atarım cnm zıle basmak uzeredırler sımdı uzunda aksam detaylıca yazarım cnm
Isirgan otu cayi birebir 1 hafta kullan bak farki göreceksin....Diyet listeni özelden atsana bi merak ettim..
haskenacımm yazı cok güzelll
elera bende varım cnm söylemiştim hatırlatayım
tursu yedım ama oda az bısey ya bende anlamadım neyse tmm cnm sagolhoşgeldin cnm tuzllumu yedin acaba ödem ondan olur benim bildiğim o çayları hiç bilmiyorum bernil
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
cnm burda 3 günlük diet ve ödem için bi formül var.istersen bi bakk
ben pek anlamıyorum bu ödem toksin işlerinden
kızlar selam herkese
ben clear blue kullandım bu ay
size anlatayım benim normalde 14.gün çıkardı ilk pozitif
clearblue ile 16.gün gördüm ilk gülen yüzü
17. gece geç saatlarde ilişki oldu
18'inde bir daha yaptım testi öğlen saatleri gülen yüz yoktu.
sanırım yumurtlamayı tutturdum
gerisine bakıcaz artık
minietekçim geçmiş olsun bu arada, erkeklerde çok duyyorum(
tmm cnm tsk sımdı cocuklar gelmek uzere aksama atarım cnm zıle basmak uzeredırler sımdı uzunda aksam detaylıca yazarım cnm
ayy inşallahhh o zaman kalsın bakalım cetvel böle cuma günü ne dıcek dr o gün sölerım suanda 7+2 deyım dıye ona göre değiştirirm
inşallah kalbınıde dınlerız kuzumun kendısınıde görürüz babasıyla
kızlar bu arada eşim yarın amelıyat olcak kıl dönmesınden
sagol gurbetcım cnm tsk ederım okudum maydonuza denerım ınscanim baka bakalim yarari olur insAllah
Kahvaltıda Probiyotik yoğurt, iki dilim taze veya konserve ananas yiyin.
■Ananas, ister meyve olarak isterseniz de ananas suyu olarak tüketilebilinir.
■Ananas gibi nar ve kivi de vücudunuzdan ödem atmanıza yardımcı olabilir. Ara öğünlerde nar ve kivi yiyebilirsiniz.
■Günde iki-üç litre kadar sıvı almaya gayret edin. Bol miktarda su tüketin.
■Bitki çayları da faydalıdır. Özellikle tarçın ve karanfille yapılmış çayları içebilirsiniz.
■Spa merkezlerindeki bulunan ödem atıcı cihazları da kullananbilirsiniz.
■Sauna, buhar odaları ve ılık duşlar da vücudunuzdan ödem atmanıza yardımcı olabilir.
■Tuz tüketimini asgariye indirin.
■Aşırı karbonhidrat alımından uzak durun.■Yeşil yapraklı sebzelere yönelin.
■Ödem için Maydanoz ve kiraz sapını kaynatıp suyunu içebilirsiniz.
■Meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler. Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin.
kizlar kendinize iyi bakin bende gideyim namaz kilicam ei toparliycam esim evde beli agriyor sinirselmis o yuzden evde evde olunca is yapamiyorum gitti dr. terapi vermis terapiye gitti simdi bende isimi yapayim elara canim bende okurum dun yikandim bende adet sayisini bildirim insAllah
Gecmis olsun canim .....
Hakkinda hayirlisi olsun canim Rabbim kaderine hayirli ve saglikli bir erkek evlad yazar insaAllah...
hadi hayırlısı layds rabbim gönlündekini versin denemeyide yapmışsın
geçmiş olsun canım
gecmiş olsun
neresinde kıl dönmesi oldu
kızlar selam herkese
ben clear blue kullandım bu ay
size anlatayım benim normalde 14.gün çıkardı ilk pozitif
clearblue ile 16.gün gördüm ilk gülen yüzü
17. gece geç saatlarde ilişki oldu
18'inde bir daha yaptım testi öğlen saatleri gülen yüz yoktu.
sanırım yumurtlamayı tutturdum
gerisine bakıcaz artık
minietekçim geçmiş olsun bu arada, erkeklerde çok duyyorum(
çok geçmiş olsun canım abim de olmuştu aynısından
Gecmis olsun canim .....
Hakkinda hayirlisi olsun canim Rabbim kaderine hayirli ve saglikli bir erkek evlad yazar insaAllah...
amin kızlar, saolun hepimize inşallah
BerniLcim ben birde su içmek önemli diye duymuştum ama kızlar epey bilgi toparlamış zaten
layds hakkında hayırlısı olsunn
bilgilerini ver listeye ekleyimm seni
saol canım
sana mesaj atıcam birde bakabilirsen Elara
slm kızlar nasılsınız gene almıs basını gıtmıs sayfalar ya sımdı dr den geldım vucudumda odem olusmus offff nasıl sınır oldum 1 kılo 700 gram vermıs yagdam ama odemden dolayı tartıya yansımıyo mate cayıyla bıberıye cayı verdı sızın bıldıgınız baska bısey varmı bu odem belasından kurtulmam ıcın
250 gr ısırganotunu, 1 lt suda 3 taşım kaynatın. Hergün taze olarak hazırlayacağınız bu kürü, günde 5 bardak için. 3 hafta uygulayın.
ahmet marankı yazmıs kızlar haskenacım cnm sagol ısırgan otu ıse yarayacak gıbı gorunuyo ıns
merhaba kızlar nasılsınız