Rabbim isteğini nasip etsin. Yavrunu bağışlasın size...
Amin canım hepimizin yavrularını bağışlasın İnşallah..
Rabbim isteğini nasip etsin. Yavrunu bağışlasın size...
selam kızlarr
Çok ünlü bir çocuk doktoru benim akrabaya çocukları çok hasta oluyor diye 20 derece altı odalarda uyut çocuklarını demişti. Kız nasıl hasta olurlar deyince mesuliyet benim demişti. Bu akrabam tabi cesaret edemedi
Hayatım senin kafa yukardaydı aşağıda olan beni görmedin, o kadarda seslendim sana... Bir dahaki sefere görürsün artık. Ayılar şehre inmiş. Kışın gene iyide yazın o parklara hic yanaşılmıyor malesef.
Hoşgeldin.cocugun varmı, yaşın kac?
Hoşbulduk, 33 yaşındayım ve 1 oğlum var
amin canım sende sıkma canını sadece cinsiyetini düşün ay onun merakı diğer meraklardan dahada heyecan verio kız valla dene bak herşeyi unutursun tabi önce sağlıklı olsun ama takma daha erken sen üzülürsen bu aylarda bebeğine dahada cok yansır içişni ferah tut bebem bak iyi olcek emn ol tatlım........:lilav::cikolata:
canım senin ilk bebeğin galiba çok heyecanlı ve tedirginsin,inş sağsağlim alırsın kucağına
tekrar selam
cetvellerle ugraşıyordum yazamadımmm
bugün regli oldummm cetvelimi degiştirdimm
miniyee yeni cetvel yaptım cok şirin olduuu
mertim sanada yapalım bi cetvelll
Selam Elara olur canim..zahmet olmazsa yapalim
bugün tüm gün dışardaydıkkk
koltuklar için kumaş aldımm.tam istedigim gibi oldu rengiii.
bej rengi aldım simli gibi duruyorr yani ışıkta cok güzel parlıyor
üstündeki küçük kırlentler içinde halımdaki renklerden aldımm.
9 yastık var 3 pembe ,3 mor ,3 yeşil yastık olcak yani. karışık koycamm koltukların üstüne.
ciçekli kumaş almadım yaniii. kendi kumaşımın renklilerinden aldımm.sade bişi olsun istedim.
şifreni at yapayım cnm
şimdi anlatcam yapamıcann beni hiç yormaa
tamam canim attim..
Hurrem hemserim sagol ya icimi rahatliyor inan..ins hayirlisi ile bebegimden guzel hbrler alirim..sende baya olmus masallah 5 ay...ins bir avazda bebisini alirsin kucagina..
tekrar selam
cetvellerle ugraşıyordum yazamadımmm
bugün regli oldummm cetvelimi degiştirdimm
miniyee yeni cetvel yaptım cok şirin olduuu
mertim sanada yapalım bi cetvelll
evet renginncim benim ilk bebegim,,aynen cok heycanli bi okadar tedirginim
mertim bak benimde ilk bebeğim seni iyi anlıyorum yaş kaçtı senin?:lilav:
29 canim...