Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
İstisnalar olabilir tabi ama genelde uyduğunu düşünüyorum. Hatta arkadaşlarım için tahminde bulunuyorum kocalarının tipine bakarak:deli: Elera da demişti testesteron az ya da fazla salgılanmasıyla alakalı olabilir diye bana da mantıklı geldi. Allah ın izniyle herşey olabilir.

Şekerim benimkinin tipi dediğim gibi ancak bayağı kıllı:)

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kız ben seni gördüm bugün hatta sohbet ettik uzun uzun:)...
Canım benim en sinir olduğum koca koca insanlar kaydıraklara ayaklarıyla basıyorlar ya, iyyy...

He he keşke görmüş olsaydık canım :1: Kaydırağa binenlere gelince, naparsın işte ayıların parklarda dolaşmaları serbest:deli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Rengincim, konu buydu canım
Gelelim sorumun açıklamasına: Eşim yapı olarak çok narindir, fiziksel olarak bir erkeğe göre çok güçlü değildir, görüntüsüde çocuk gibi. Yanlış anlamayın ben onun bu halini seviyorum. Ancak merak ettiğim birşey var. Birkaç kişide gözlemlediğime göre bu tipte erkeklerin genelde kızları var. Yani bir bakıma bu yapıda olan erkeklerin kız sperminin daha çok olduğuna inanıyorum ve sırf bu yüzdendirki üçüncü bebeğe cesaret edemiyorum 2 tane cadı yeter bana diye:)...
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benimle paylaşır mısınız?

yok cnm ya benim öyle 55 kilo tanıdığım insanlar var aynı senin anlattığın özelliklere sahip 4 oğlu var birisinin hatta kızları yaşamıyo ölüyo,başkatanıdıklarım var hem kızı hem oğlu var benim eşimde 1.80 boyu kiloda 87 falan ama kızımız var yok bence,ama geçen konuşmuştuk hani bazı erkeklerin 3 tane aynı cinsten çocukları varsa ağır basan cinsiyetin yüzde 70 olabiliyomuş,ama şuda var hani 3 kızdan 4 yada 9 kızdan sonra oğlu olanlar yada tam tersi olanlar çevremizde değilmi kısmet allah bilir cnm herşeyi bişey diyemiyorum çünkü o tereddütler bendede var

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Daha küçükmüş. Beni de ablam rüyasında görmüş doğum yapmışm kızım olmuş. Eşimde geçenlerde diyor ki yine kızımız olacak gibi geliyor diye. Hatta isim bile düşünmüş. Çok seviyor kız çocuklarını. Ben ikisinden de istiyorum Allah ın izniyle.

Seninki kaç yaşında demiştin canım? Eğer yaşları yakınsa iki kız ardarda iyi oluyor ama değilse ikinci erkek olsa iyi olur. Gönül bu insan ikisindende ister.

OP
M

Mertim

Misafir
yani doğru sölüosun mertiminki daha 1 aylık sölediğine göre ben hamile olduğumu öğrendiğimde idrar testiyle yaptm silik cok zor görülen cizgi cıktı babamın eşi hamile değilsindr cok zor görülüo dedi bende aldırıs etmedim sonra 2. adetmde geçti dktra gittim meğer 2 buçuk ay 1 haftalık hamişmişim:cokkomik: mertim canım korkma daha dün sanki 2.5 aylıktı bugün 5 ayı geçti neredeyse anam doğum yaklaştı doğum korkusumu duyim yoksa bebeğimi kucağma alcam heyecenını mı yaşım şaşırdımm valla ssende iyi düşün iyi olur:cikolata:

Hurrem hemserim sagol ya icimi rahatliyor inan..ins hayirlisi ile bebegimden guzel hbrler alirim..sende baya olmus masallah 5 ay...ins bir avazda bebisini alirsin kucagina..:huhuu::huhuu:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
yok cnm ya benim öyle 55 kilo tanıdığım insanlar var aynı senin anlattığın özelliklere sahip 4 oğlu var birisinin hatta kızları yaşamıyo ölüyo,başkatanıdıklarım var hem kızı hem oğlu var benim eşimde 1.80 boyu kiloda 87 falan ama kızımız var yok bence,ama geçen konuşmuştuk hani bazı erkeklerin 3 tane aynı cinsten çocukları varsa ağır basan cinsiyetin yüzde 70 olabiliyomuş,ama şuda var hani 3 kızdan 4 yada 9 kızdan sonra oğlu olanlar yada tam tersi olanlar çevremizde değilmi kısmet allah bilir cnm herşeyi bişey diyemiyorum çünkü o tereddütler bendede var

Dedim ya canım, uzman 3 aynı cinsiyet çocuk için ancak x veya y ağır basıyor diyebiliriz demişti. Yani bu tereddütle yola çıkacak cesaretim yok. Benim olsa bile eşim izin vermiyor:(

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Sen ne taraftasın canım?
Geçen hafta sıcaktı arkadaşım. Bugünde iyiydi bence. Çocuklarıda süs gibi evde tutamayızki, alışmaları lazım soğuğa sıcağa vs.

avrupa yakasındayım cnm,tabi evde öyle tutamayızda böyle havalardada çabuk hasta oluyolar bir hafata sonra zaten ısınıyo en güzel zamanlar çünkü bahar oh ne sıcak ne soğuk olacak inş

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
He he keşke görmüş olsaydık canım :1: Kaydırağa binenlere gelince, naparsın işte ayıların parklarda dolaşmaları serbest:deli:

Hayatım senin kafa yukardaydı aşağıda olan beni görmedin:D, o kadarda seslendim sana... Bir dahaki sefere görürsün artık. Ayılar şehre inmiş. Kışın gene iyide yazın o parklara hic yanaşılmıyor malesef.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Dedim ya canım, uzman 3 aynı cinsiyet çocuk için ancak x veya y ağır basıyor diyebiliriz demişti. Yani bu tereddütle yola çıkacak cesaretim yok. Benim olsa bile eşim izin vermiyor:(

hımm evet sen söylemiştin dimi kısmet cnm ,zaten tek taraflı ççocuk yapılmaz iki tarafın rızası olmalı bence

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
avrupa yakasındayım cnm,tabi evde öyle tutamayızda böyle havalardada çabuk hasta oluyolar bir hafata sonra zaten ısınıyo en güzel zamanlar çünkü bahar oh ne sıcak ne soğuk olacak inş

Çok ünlü bir çocuk doktoru benim akrabaya çocukları çok hasta oluyor diye 20 derece altı odalarda uyut çocuklarını demişti. Kız nasıl hasta olurlar deyince mesuliyet benim demişti. Bu akrabam tabi cesaret edemedi:)

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Hurrem hemserim sagol ya icimi rahatliyor inan..ins hayirlisi ile bebegimden guzel hbrler alirim..sende baya olmus masallah 5 ay...ins bir avazda bebisini alirsin kucagina..:huhuu::huhuu:

amin canım sende sıkma canını sadece cinsiyetini düşün ay onun merakı diğer meraklardan dahada heyecan verio kız valla dene bak herşeyi unutursun tabi önce sağlıklı olsun ama takma daha erken sen üzülürsen bu aylarda bebeğine dahada cok yansır içişni ferah tut bebem bak iyi olcek emn ol tatlım........:lilav::cikolata:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Seninki kaç yaşında demiştin canım? Eğer yaşları yakınsa iki kız ardarda iyi oluyor ama değilse ikinci erkek olsa iyi olur. Gönül bu insan ikisindende ister.

2 yaşını azucuk geçti teyzesi:) Hakımızda hayırlısı artık canım. Eşimde hem kız hem erkek bebeği olabilecek tip var bana kalırsa ama Allah vergisi işte o verirse olur ancak.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kız Elara sen geçmişi okuyadur sabaha bol bol yorumlarınızı okurum. Hadiyin öpüştük. Kaç gündür aklımda adamın üstüne atlamak vardı. Bugüne kısmet dedim gel görki adam hasta oldu:(... Sümüklü sümüklüde birşey yapılmazki:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar