Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Sağol canm. Bugün miniğin nasıl? Kıpır kıpırmı?

evet teyzesi maşşalah oynuyo bugün eşim izinliydi evde son ses yabancı müzik açtık sonra uzandık müğzik dinlioduk ben sırt üstü yattım elim karnımdaydı ayy bilmiorum bnamı öle geldi anlamadım resmen kıpırdadı ama bu sefer sağlam kıpradı elimle bile hissettim cığlık attım hissetm die eşim neyi noldu dio korktu bende elmle hissttim dedim müziktendir bebekler duyarmıs dio :cokkomik:

OP
M

Mertim

Misafir
Canım sen şimdi tam olarak ne kadarlık gebesin? Kan testi yaparsan zaten belli olur. Değerin 2 günde bir 2 kat artması lazım gelir.

Canim 11 mart yani dun beklenen regl gunumdu..tabi gelmeyince evde test yaptim ve hamile oldugumu o sekil anladik..
Buarada biz yurtdisindayiz canim..dun evdeki testten sonra hastaneye gittik hemen..ordada aynisini yaptilar bir kaba idrarimi yapmami soyledi ve iste positif dediler..sonrada vitamin hapi yazdi..bukadar..
ben tabi sordum kandaki beta hcg degerime bakmicakmisiniz diye hayir gerek yok dediler..idrarda belli hamilesiniz dediler..burda boyleymis iste canim ya:( simdi 4 hafta sonra yani 8.haftamda ilk ultrason goruntusune giricem..
ben de ister istemez merak ediyorum iste acaba saglikli bir sekilde devam ediyormu gebelik diye..simdi 8.haftaya kadar nasil dayanicam :(
duani beklerim canim..tesekkur ederim bilgi icinde..yoksa biliyorum katlanarak artmasi gerektigini:(

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
evet teyzesi maşşalah oynuyo bugün eşim izinliydi evde son ses yabancı müzik açtık sonra uzandık müğzik dinlioduk ben sırt üstü yattım elim karnımdaydı ayy bilmiorum bnamı öle geldi anlamadım resmen kıpırdadı ama bu sefer sağlam kıpradı elimle bile hissettim cığlık attım hissetm die eşim neyi noldu dio korktu bende elmle hissttim dedim müziktendir bebekler duyarmıs dio :cokkomik:

Canım elbette hissetmişsindir. Eşine hissettirebildinmi hiç?

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Canim 11 mart yani dun beklenen regl gunumdu..tabi gelmeyince evde test yaptim ve hamile oldugumu o sekil anladik..
Buarada biz yurtdisindayiz canim..dun evdeki testten sonra hastaneye gittik hemen..ordada aynisini yaptilar bir kaba idrarimi yapmami soyledi ve iste positif dediler..sonrada vitamin hapi yazdi..bukadar..
ben tabi sordum kandaki beta hcg degerime bakmicakmisiniz diye hayir gerek yok dediler..idrarda belli hamilesiniz dediler..burda boyleymis iste canim ya:( simdi 4 hafta sonra yani 8.haftamda ilk ultrason goruntusune giricem..
ben de ister istemez merak ediyorum iste acaba saglikli bir sekilde devam ediyormu gebelik diye..simdi 8.haftaya kadar nasil dayanicam :(
duani beklerim canim..tesekkur ederim bilgi icinde..yoksa biliyorum katlanarak artmasi gerektigini:(

canım ozaman beklicen şimdi küçük sadece ultrasonla bile baksalar kese görülür ama bebek gözükmez beklcen braz büyüyünce ultrasonda görülcek ama şaşırdım yurt dısında test yapmamaları hayret :dertli:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Canım nerede olduğunu bilmiyorum ama evet orada özele gidince bakarlar sanırım. Senin idrarında gebe olduğun görünüyor. Neden kötü düşünüyorsunki her zaman iyiyi düşün. Annelerimiz hep idrarla gebeliklerini anlıyorlardı. Sağlıklı bir gebeliğin olduğuna inan. Olumlu ol hep. Zaman dediğin nedirki inan bana çabuk geçecek. Rahat ol...

OP
M

Mertim

Misafir
amin canım sağol ee sende hamiş bi annesin artık sende benm gibi burdakilere duaa etcen hamişlern duası kabul olurmus

ayyy aşk olsun ben varım ancımmm

canım sağlık ocağı yok mu yakınlarda gidiver nolcak hem için rahat eder

ederim tabi canim..sizde bana edin ne olur..
canim iste keske ulkemde olsaydim biz yurtdisindayiz..malesef burdaki saglik sistemleri bir garip..oyle kafana gore kana falan bakmiyorlar..iste idrarda belli ya dedi dun esime doktor..hic gerek yok dedi bhcg ye:( burda ultrasonada 9 ay boyunca ya 3 kez yada 2 kez giriyomussun..oyle her istediginde ultrasona gormek de yok:( bir 8.haftada daha sonra 16.haftada cinsiyet icin..sonrada gerek gorulurse bir kere dahaymis..bizim oyle ne zaman istersek gideriz doktora herseyimizi incik-cincik konusuruz..
burdakiler malesef nasilsin? kendini nasil hissediyorsun? bu sorulardan sonra gerek gorurse eger ultrason sonra direk yolluyorlarmis:(
ben yandim...

OP
M

Mertim

Misafir
Canım nerede olduğunu bilmiyorum ama evet orada özele gidince bakarlar sanırım. Senin idrarında gebe olduğun görünüyor. Neden kötü düşünüyorsunki her zaman iyiyi düşün. Annelerimiz hep idrarla gebeliklerini anlıyorlardı. Sağlıklı bir gebeliğin olduğuna inan. Olumlu ol hep. Zaman dediğin nedirki inan bana çabuk geçecek. Rahat ol...

cok tesekkur ederim teletubby ya gercekten cok rahatlattin icimiii:huhuu::huhuu:
olumlu dusunmeye calisicam hep..sadece merak iste..surekli icimde..
dogru soyluyorsun annelerimiz idrarla ogreniyordu..
buarada Amerikadayiz biz canim..

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Tubby hani senin bir konun vardı ya adamların tipiyle bebek cinsiyeti arasındaki bağ hakkında; parka falan gidince bile dikkat ediyorum var ya geneli tutuyor. Senin küçük kaç yaşında denemeye karar verdin mi?

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
cok tesekkur ederim teletubby ya gercekten cok rahatlattin icimiii:huhuu::huhuu:
olumlu dusunmeye calisicam hep..sadece merak iste..surekli icimde..
dogru soyluyorsun annelerimiz idrarla ogreniyordu..
buarada Amerikadayiz biz canim..

Amerika özel dr ücretleri malesefki çok pahalı. Ben orada bir dişçiye bile gidememiştim:(
Sen sabret canım Allahın izniyle zaman çabuk geçecek. İnan bana 8 hafta sonunda bebeciğini göreceksin ve daha sonraki haftaları iple çekeceksin. Bu hep böyle devam edecek ve sen bebeciğini göreceğin tarihi merakla heyecanla bekleyeceksin.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

yani doğru sölüosun mertiminki daha 1 aylık sölediğine göre ben hamile olduğumu öğrendiğimde idrar testiyle yaptm silik cok zor görülen cizgi cıktı babamın eşi hamile değilsindr cok zor görülüo dedi bende aldırıs etmedim sonra 2. adetmde geçti dktra gittim meğer 2 buçuk ay 1 haftalık hamişmişim:cokkomik: mertim canım korkma daha dün sanki 2.5 aylıktı bugün 5 ayı geçti neredeyse anam doğum yaklaştı doğum korkusumu duyim yoksa bebeğimi kucağma alcam heyecenını mı yaşım şaşırdımm valla ssende iyi düşün iyi olur:cikolata:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar