Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
En iyi boşvermek canım bu dönemlerde özellikle kıyaslayan çok olur büyüyünce de derslerini kıyaslarlar. Kızdığını belli etme bence alttan alttan şakayla karışık laf vur en iyisi ondan anlarlar.

Ay evet ben de pat pat söylüyorum valla ne yapayım? ben üzüleceğime onlar üzülsün.sabrediuyorum sabrediyorum sonunda patlıyorum.hoşgeldin canım bu arada.nasılsın?

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
sormayın kızlar
çocuklar bazen biririne karşı da okadar acımasız olabiliyorlarki,
benide huzursuz ediyor bu durum şimdiden bi kavga bir bencillik üzüyo insanı

Maalesef öyle canım anne babalara büyük görev düşüyor. Bir de şu var; çocukların geneli böyle kötü eğitildiğinden, benim çocuğum ezileceğine yırtık olsun ezilmesin anlayışı oluşuyor ne yazık ki. Kısır döngü yani.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Maalesef öyle canım anne babalara büyük görev düşüyor. Bir de şu var; çocukların geneli böyle kötü eğitildiğinden, benim çocuğum ezileceğine yırtık olsun ezilmesin anlayışı oluşuyor ne yazık ki. Kısır döngü yani.

toplum olarak çok bencil değil miyiz zaten? geçen öğrencilerime cehennem çukuru hikayesini anlattım.Bilir misiniz?

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Ay evet ben de pat pat söylüyorum valla ne yapayım? ben üzüleceğime onlar üzülsün.sabrediuyorum sabrediyorum sonunda patlıyorum.hoşgeldin canım bu arada.nasılsın?

İyiyim canım saolasın ben de çocuğum mevzu olunca kendime engel olamıyorum seni çok iyi anlıyorum. Ama zamanla şakayla karışık laf vurmaya başladım. Bir ara diş çıkarma döneminde biraz kilo kaybı olmuştu kızımın daha doğrusu tombişliği biraz gitmişti diyeyim. Ben bunu kendini bilmezlerle paylaştım şimdi kızımı ne zaman görseler kilo mu vermiş diyorlar. Anladılar ya üzüldüğümü. Halbuki kızım hafiften tombiş bile sayılır. Ben de duymazdan geliyorum çoğunlukla hiç kendimi üzemem çünkü biliyorum kızdırmak maksatlı yaptıklarını.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
İyiyim canım saolasın ben de çocuğum mevzu olunca kendime engel olamıyorum seni çok iyi anlıyorum. Ama zamanla şakayla karışık laf vurmaya başladım. Bir ara diş çıkarma döneminde biraz kilo kaybı olmuştu kızımın daha doğrusu tombişliği biraz gitmişti diyeyim. Ben bunu kendini bilmezlerle paylaştım şimdi kızımı ne zaman görseler kilo mu vermiş diyorlar. Anladılar ya üzüldüğümü. Halbuki kızım hafiften tombiş bile sayılır. Ben de duymazdan geliyorum çoğunlukla hiç kendimi üzemem çünkü biliyorum kızdırmak maksatlı yaptıklarını.

insanlar başkalarının mutsuzluklarından mutluluk payı çıkarma çabası içindeler ama artık eskisi kadar hoşgörülü değilim,bana vurana ben de vuruyorum lafımla artık.

OP
M

Mertim

Misafir
CANIM ALLAHH BAĞIŞLASIN BEBEĞİNİİ SAĞLIKLI AHLAKLI HAYIRLI BIR EVLAT OLSUN İNŞALLAHH MAŞALLAHH

Allah razi olsun canim..AMINNN..
Minietek bide bisey sorucam canim ya..bende bu ay ates olcumu yapiyordum..zaten 11.gunden sonra yukselmeye baslayinca cok sevinmistim..sadece ilk kez denedigim icin acaba dogrumudur diye hep supheliydim..ama dogruymus ve atesim 11.gunden sonra yukselerek devam etti ve coksukur hamileyim..ama bu sabah yine olctum bugun 15.gunum ve atesim baya dusmustu..dusmesi Allah korusun kotu mu:( nasil seyretmesi gerekir simdi atesimin..
bide ilk ultrasona 8 haftalikken mi gitmek gerekir canim..ben dun gittim doktora sadece idrarda gebelik testi yaptilar yine..sonrada vitamin yazdi bu kadar..kan falan almadilar.beta HCG falan bakilmadi..nedense cok korkuyorum,,nasil anlicagim saglikli bir gebelik gecirdigimi..8 haftaya kadar nasil dayanicam bakalim:(
tekrar tesekkur ederim canim...Allah seninde bebgini sag salim sana kavustursun..:huhuu:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Allah'ım !
Kanadı kırık bir kuş gibiyim.
Uçsam uçamıyor, göçsem göçemiyorum.
Yarım bırakılmış bir düş gibiyim.
Yardan da, serden de geçemiyorum.
Menzile erememe korkusu sardı benliğimi
Kolum kanadım kırık , gönlüm bin pare!
Ey kalpleri evirip çeviren, ey gönüller sahibi !
Yaraları saran , dağılanı toplayan Sensin !
Varlığım Senin varlığının şahidi
Varlığım Senin Rahmetinin şahidi!
Allah'ım !
Yalnız Senden yardım diler yalnız Sana kulluk ederiz.
Seni sığınak, barınak, tutamak bilir Ya Allah deriz.
Şeytandan SANA sığınır E'uzu billah deriz.
Her işe Seninle başlar Bismillah deriz.
Nimet verdiğinde gönülden şükrederiz.
Versende alsanda Elhamdülillah deriz.
Hayran kaldığımızda Maşallah,
Pişman olduğumuz da Estağfirullah deriz.
Sevindiğimizde Allahu ekber,
Üzüldüğümüzde İnna lillah deriz.
Canımız sıkıldığında Fe-subhanallah ,
Zafer kazandığımızda Nasrun minallah,
Rızık kazandığımızda er-rizku 'alallah deriz.
Bir işi arzu ettiğimizde inşallah,
Bir işi başardığımızda biiznillah deriz.
Güçlük karşısında la-havle ve-la kuvvete illa billah,
Söz verdiğimizde v'Allah ve billah deriz.
Allah'ım !

Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni!
Beni nefsime kul etme, kul et nefsimi Sana !
Bir lahza dahi bana bırakma beni!
Sen bana yetersin, yetmem ben bana .
Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster!
Sen bildirmezsen bilemem, göremem göstermezsen
Gönlüme huzur,gözlerime nur, dizime derman ver!
Sen "OL" deyince olur, olmaz "OL" demezsen.
Canana can, cana canan , kalbe ferman ver!
Al işte ellerim , uzattım sana!
Ne olur,ne olur bırakma beni bana !
Sen bana yetersin , yetmem ben bana !
Allah'ım, ellerimi bırakma!
Allah'ım !Bırakma bizi
Tut elimizi!

alıntıdır.

Tepki
50
kızlar ben dün gece uyuduktan sonra sohbet devam etmiş..ohh ne güzel...ben bugün kızımı alıp annemlere gittim ablamlar geldi..kızım yiyenleri ile oynadı bana da iyi geldi ablamları görmek..hafta içi çalışınca vakit geçiyo ama hafta sonu eve kapanınca geçmiyo bana zaman...eve geldik kızım uyudu hemen koştum buraya...herkese iyi hafta sonları..

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Allah'ım !
Kanadı kırık bir kuş gibiyim.
Uçsam uçamıyor, göçsem göçemiyorum.
Yarım bırakılmış bir düş gibiyim.
Yardan da, serden de geçemiyorum.
Menzile erememe korkusu sardı benliğimi
Kolum kanadım kırık , gönlüm bin pare!
Ey kalpleri evirip çeviren, ey gönüller sahibi !
Yaraları saran , dağılanı toplayan Sensin !
Varlığım Senin varlığının şahidi
Varlığım Senin Rahmetinin şahidi!
Allah'ım !
Yalnız Senden yardım diler yalnız Sana kulluk ederiz.
Seni sığınak, barınak, tutamak bilir Ya Allah deriz.
Şeytandan SANA sığınır E'uzu billah deriz.
Her işe Seninle başlar Bismillah deriz.
Nimet verdiğinde gönülden şükrederiz.
Versende alsanda Elhamdülillah deriz.
Hayran kaldığımızda Maşallah,
Pişman olduğumuz da Estağfirullah deriz.
Sevindiğimizde Allahu ekber,
Üzüldüğümüzde İnna lillah deriz.
Canımız sıkıldığında Fe-subhanallah ,
Zafer kazandığımızda Nasrun minallah,
Rızık kazandığımızda er-rizku 'alallah deriz.
Bir işi arzu ettiğimizde inşallah,
Bir işi başardığımızda biiznillah deriz.
Güçlük karşısında la-havle ve-la kuvvete illa billah,
Söz verdiğimizde v'Allah ve billah deriz.
Allah'ım !

Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni!
Beni nefsime kul etme, kul et nefsimi Sana !
Bir lahza dahi bana bırakma beni!
Sen bana yetersin, yetmem ben bana .
Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster!
Sen bildirmezsen bilemem, göremem göstermezsen
Gönlüme huzur,gözlerime nur, dizime derman ver!
Sen "OL" deyince olur, olmaz "OL" demezsen.
Canana can, cana canan , kalbe ferman ver!
Al işte ellerim , uzattım sana!
Ne olur,ne olur bırakma beni bana !
Sen bana yetersin , yetmem ben bana !
Allah'ım, ellerimi bırakma!
Allah'ım !Bırakma bizi
Tut elimizi!

alıntıdır.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Allahım bizi bize,nefsimize bırakma...Dualarımızı kabul eyle,kabul olmayan duadan sana sığınırız yarabbim.aminnnnnn.

OP
M

Mertim

Misafir
kızlar gunaydın nasılsınız...

haskenacım gerdege az kalmıs cnm cok sevındım ıns saglıcakla oglusun cıka yola-kop-kop

mert tbr ederım cnm hamıleymıssın rabbım tamamını erdırsın ıns gonlundekıne kavus...

kızlar bugu n kocacım evde dısarı cıkıcaz bırazdan gırmeyebılırım aksam burdayım ama

haskena senı cok özledım konusamadık söle yaa neyse gece sende gel acısını cıkartırız-kop-kop

umutcum atesın super cnm ıns hamıssındır sende sehzadene ıns cıkmısdır yola bızı bekletmez artık daha fazla:bebecik:bebecik:bebecik

elara valla yuh 3 kadar oturmussunuz yhu bende aksamdan uyudum ama yuruyusden sonra yoruluyom anacım ya bu gece katılacam ıns valla kıskandım sızı:hihi::hihi:

Tesekkur ederim bernil.sende 3 kiz Annesiymissin MASALLAH..
Allahim seninde gonlune gore versin sehzadene en kisa zamanda kavus ins..AMIN

OP
M

Mertim

Misafir
CANIM ALLAHH BAĞIŞLASIN BEBEĞİNİİ SAĞLIKLI AHLAKLI HAYIRLI BIR EVLAT OLSUN İNŞALLAHH MAŞALLAHH

Minietek bide bisey sorucam canim ya..bende bu ay ates olcumu yapiyordum..zaten 11.gunden sonra yukselmeye baslayinca cok sevinmistim..sadece ilk kez denedigim icin acaba dogrumudur diye hep supheliydim..ama dogruymus ve atesim 11.gunden sonra yukselerek devam etti ve coksukur hamileyim..ama bu sabah yine olctum bugun 15.gunum ve atesim baya dusmustu..dusmesi Allah korusun kotu mu:( nasil seyretmesi gerekir simdi atesimin..
bide ilk ultrasona 8 haftalikken mi gitmek gerekir canim..ben dun gittim doktora sadece idrarda gebelik testi yaptilar yine..sonrada vitamin yazdi bu kadar..kan falan almadilar.beta HCG falan bakilmadi..nedense cok korkuyorum,,nasil anlicagim saglikli bir gebelik gecirdigimi..8 haftaya kadar nasil dayanicam bakalim:(
tekrar tesekkur ederim canim...Allah seninde bebgini sag salim sana kavustursun..:huhuu:

MINIETEK cok merak ediyorum canim..eger cevaplarsan cok sevinirim..

OP
M

minietek

Misafir

adetten sonrakı yumurtlamadan sonra mı 15, gunundesın yoksa adettarıhın gecelı mı 15 gün oldu

bence kanda betahcg baktır canım şuanda sağlıklı bır gebelık mi diye soruna tek cvp bu ultrason içinde 8 hafta beklemek zorunda değilsin böle bır sey yok benım değerlerım düşük oldugu halde 5+3 de görüldü kese
ama şuan
kanda beta hcg baktırırsın sonra ıkı gun sonra baktırısın makul derece artmıssa problem yok demektır

canım kusura bakma geç oldu ama pc kapanıyo kendılıgınden kapandı açılmasını bekledım

OP
M

minietek

Misafir
umut gemisi
sağol çok güzel biryazıydı

AMİNN

BURDAKI HERKESIN ISTEDIGI HERSEY ÖNCELIKLE BEBEKLERI İÇİN

İNŞALLAHHH DİYORUM BEBEĞİ OLANLAR HAMILELER İÇİNDE MAŞALLAH DİYORUM

OP
M

Mertim

Misafir
adetten sonrakı yumurtlamadan sonra mı 15, gunundesın yoksa adettarıhın gecelı mı 15 gün oldu

bence kanda betahcg baktır canım şuanda sağlıklı bır gebelık mi diye soruna tek cvp bu ultrason içinde 8 hafta beklemek zorunda değilsin böle bır sey yok benım değerlerım düşük oldugu halde 5+3 de görüldü kese
ama şuan
kanda beta hcg baktırırsın sonra ıkı gun sonra baktırısın makul derece artmıssa problem yok demektır

yok canim yumurtlamadan sonraki 15.gunum bugundu..ve atesim aslinda baya dedim ama dun 98.4 tu..bugun 97.7 di.. benim termometre derece olarak degil fahrenayt olarak gosteriyorda..

canim ben yurtdisindayim..burda gerek gorulmedigi surece hic bir sey yapmiyorlar ya:( daha dogrusu bisey yapmadan gerek olup olmadigina nasil karar veriyorlar onu bile anlamis degilim:(
dun gittik hastaneye sadece bir idrar kabina idrarimi istedi sonra kendileri test yapti positif dedi..vitamin yazdi bukadar:( beta hcg falan kanda hic bir seye bakmiyorlar..8 haftalik oluncada ultrasona giricem iste..boyle canim..suan daha 4 haftalik sanirim..cunku dun du normalde adet tarihim..coksukur gelmedi..bende simdi nasil bilicem 8 haftaya kadar saglikli bir gebelik gecirip gecirmedigimi:(
dualariniz beklerim Arkadaslar ne olur banada dua edin..tesekkurler..
bide dua demisken ben cok dua etmistim..coksukur oldu..hamilelikten sonrada edilen dua varmi acaba..yusuf suresini biliyorum..sitenin birinde yaziyodu.okuyun diye..neyse tesekkurler tekrar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar