Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Selam kızlar, bugün hava güzel bebişimi parka götürdüm, sahile gittik her yer insan kaynıyor. Parkta bile her salıncak başına 5 çocuk düşüyordu. Bazı ana babalar ne kadar rahat ya çocuğu 2 saat sallıyorlar millet bekliyor umurları değil. Çocukları da böyle böyle paylaşmaktan yoksun odun bireyler olup çıkıyor:hayir:
:kayris::kayris:Süper bi konuya deginmissin buradada odun cok iste o odunlardan sonradan keresteler oluyor sevgisiz paylasimsiz bi toplum olup cikiyoruz....

layds

Aktif Üye
Tepki
97
:kayris::kayris:Süper bi konuya deginmissin buradada odun cok iste o odunlardan sonradan keresteler oluyor sevgisiz paylasimsiz bi toplum olup cikiyoruz....

sormayın kızlar
çocuklar bazen biririne karşı da okadar acımasız olabiliyorlarki,
benide huzursuz ediyor bu durum şimdiden bi kavga bir bencillik üzüyo insanı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
sormayın kızlar

Canimcigim toplum olarak birbirimize karsi acimasiz bencil ve riyakar olduk bizlerin yetistirdikleride bizlere benziyor armud dibine düser hesabi (Buradaki biz genel bi ibaredir)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sormayın kızlar

evet okulumda da öyle,öğrencilerim arasında sürekli bir rekabet,kıskançlık paylaşmak yardım severlik rafa kaldırılmış malesef.bu sbeple sürekli diyalog halindeyim onlarla,kitabi bilgiden önce insani değerler öğretilmeli neslimize diye düşünüyorum.

OP
O

ORKIDEM

Misafir
selam kizlarrr ne cok yazmissiniz yaaa hepsini okuyamadim hosgeldin diyenlere cooook tesekkur ederimmm
elara bacimmm yumurta aki konusunu baska bi baslik altinda anlatirmisin canim yada ozelden at bana bak az zamanim kaldi :))

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
hava güzel eve tıkılıp kaldım oğlan uyudu biyere de çıkamıyorum öğlen uykusu yüznden..kocayla barıştık neyse kii,yemekler yaptım yiyip akşam çıkarız dışarı artık,
bisürü yemek yaptım canım balık kalamar fln istedi ya bende bi anormalim:)
neyse hamişlerin canı çekmez inşallah:)

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
ya çıkar dimi? çocuğum dişsiz olmaz dimi,ay içim sıkılıyor ya.hala yürümüyor.sadece basıyor koltuğa tutunup.off offff

canım ne çok takmışsın kafaya,çıkar tabi benim oğlan 7 aylık başladı devamlı sıkıntılıydı calpolle büyüdü çocuk yazık, görümcemin kızı da kardeşimin kızıda 10 aydan sonra ççıkardılar hiçte sıkıntı çekmeden..her bebek bir olmazki yürümek için zaten küçük..yaşından sonra yürüsün 13,5 aylıktı benimki yürüdüğünde,heryeri karıştırıcak koltuklara masalara çıkıcak rahat zamandasın şuan keyfini çıkar :hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım ne çok takmışsın kafaya,çıkar tabi benim oğlan 7 aylık başladı devamlı sıkıntılıydı calpolle büyüdü çocuk yazık, görümcemin kızı da kardeşimin kızıda 10 aydan sonra ççıkardılar hiçte sıkıntı çekmeden..her bebek bir olmazki yürümek için zaten küçük..yaşından sonra yürüsün 13,5 aylıktı benimki yürüdüğünde,heryeri karıştırıcak koltuklara masalara çıkıcak rahat zamandasın şuan keyfini çıkar :hihi:

biliyorum her çocukbir değil,asla kıyaslamam ama başkaları kıyaslayıp yüzüme söylediklerinde çıldırıyorum,bir kaçını feci bozdum zaten.dengesiz insan o kadar çok ki ne yazık ki...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
selam kizlarrr ne cok yazmissiniz yaaa hepsini okuyamadim hosgeldin diyenlere cooook tesekkur ederimmm
elara bacimmm yumurta aki konusunu baska bi baslik altinda anlatirmisin canim yada ozelden at bana bak az zamanim kaldi :))

hoşgeldin orkidem,yumurta akını ben de denemeyi düşünüyorum zamanı geldiğinde Elaracımdan bilgi alıcam işallah.Allah gönlüne göre versin canım.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
biliyorum her çocukbir değil,asla kıyaslamam ama başkaları kıyaslayıp yüzüme söylediklerinde çıldırıyorum,bir kaçını feci bozdum zaten.dengesiz insan o kadar çok ki ne yazık ki...

aa kime ne çocuğun dişinden yürümesinden ya töbe töbe,insanlar konuşmuş olmak için konuşuyolar ya ben de sinir oluyorum en çokta bu çocuklar konusunda

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aa kime ne çocuğun dişinden yürümesinden ya töbe töbe,insanlar konuşmuş olmak için konuşuyolar ya ben de sinir oluyorum en çokta bu çocuklar konusunda

Görümcem her aradığında ya da aradığımızda daha yürümüyor mu? konuşmuyor mu? konuşuyor kelimeleri söylüyor diyoruz,diğer eltimin oğlu 4 yaşında konuştu onu örnek verir aman onun gibi olmasın da der.Ay deli oluyorum.geçen aradığımızda da konuşunca aldım teli bizim çocuğumuz zamanı gelince yürür senden onay mı alcaz lütfen abla kendi işine bak dedim kapadım teli.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353

Aynen canım çocuklarına birlikte oynayıp paylaşmayı öğreteceklerine, yerini kaptırma, sıranı bekleme gibi odunlukları öğretiyorlar. :alsana:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
Görümcem her aradığında ya da aradığımızda daha yürümüyor mu? konuşmuyor mu? konuşuyor kelimeleri söylüyor diyoruz,diğer eltimin oğlu 4 yaşında konuştu onu örnek verir aman onun gibi olmasın da der.Ay deli oluyorum.geçen aradığımızda da konuşunca aldım teli bizim çocuğumuz zamanı gelince yürür senden onay mı alcaz lütfen abla kendi işine bak dedim kapadım teli.

daha on aylık değil mi senin kızın, insana ne kadar sıkıntı veriyolar hayret bişey, iyi demişsin..geç konuşunca ilgisizlikten mi oluyomuş
benim oğlumda yaşıtı kızlar gibi konuşamıyo ama vakti saati var herşeyin problem olarak görmüyorum ben, takma kafana sende

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353

En iyi boşvermek canım bu dönemlerde özellikle kıyaslayan çok olur büyüyünce de derslerini kıyaslarlar. Kızdığını belli etme bence alttan alttan şakayla karışık laf vur en iyisi ondan anlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar