Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
sen kan tahlılını bekle cnm ıstersen madem ıyıydı ama bak dıkkat et

demır deposu ferrıtın hepsıne bakılsın bazı dr lar normal değerlerıne bakıyorlar o kadar ferrıtın demır demır bağlama testlerını yaptır

EPOKHE

KIZ SENIN DR KIMDI NE GÜZEL DESTEKLEMIS VALLA BAYILDIMM ÇOK GÜZEL DESTEKLER VERMIS SENIN DIŞİNDE PROBLEM OLMADI BUYUK IHTIMAL DIME

AMA DOKTORUNU ÇOK MERAK ETTIM

tamam canım dikkat edicem test verirken.
bu arada benim de ağzımda bi dene çürük yok:cikolata:
oğluma hamileliğimde çok rahat ve çok sağlıklı geçirdim biyerimin ağrıdığını bilmem.evde kendime menü yapardım hergün düzenli vit. min. alırdım yiyeceklerden.
allaha şükür 4100 gr. tosun oğluşum oldu inşallah bu da öyle geçer.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kız ilaç boşia gıtmesın dıye aralarda dedım yanı mesela ben hafta sonları gunde 3 tane içmeyı unutuyorum o yuzden folbıol u çantamda tasıyorum gunde bır tane kolay oluyo öle demek ıstedım

tamam canım anladım:sirin:

Kız kakule bu gebelik diğerinden farklımı seyirediyor?

valla şuanda bişii anlamadım daha.zaten ilkinde de çok rahat bi hamişlik geçirmiştim allah hepinize nasip etsin son günüme kadar gezdim tozdum valla.sabahları hafif bi mide yanmam oluyor ama çok fazla değil şimdilik bu bide oğlumda ekşi yerdim şimdi gözüm tatlılara kayıyor hiç yemek yemeyim tatlı pasta yiyim istiyorum:cikolata:

OP
M

minietek

Misafir
tamam canım dikkat edicem test verirken.
bu arada benim de ağzımda bi dene çürük yok:cikolata:
oğluma hamileliğimde çok rahat ve çok sağlıklı geçirdim biyerimin ağrıdığını bilmem.evde kendime menü yapardım hergün düzenli vit. min. alırdım yiyeceklerden.
allaha şükür 4100 gr. tosun oğluşum oldu inşallah bu da öyle geçer.

hay maşallahhh benımde oğlusum öle olur ınsallahhhh

İnsan biraz mantıklı düşünür. Demekki çocuk gibi bir özlemi yok. Yaşı kaçtı canım?

23-24 dü galıba tam hatırlamıyorum

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
valla şuanda bişii anlamadım daha.zaten ilkinde de çok rahat bi hamişlik geçirmiştim allah hepinize nasip etsin son günüme kadar gezdim tozdum valla.sabahları hafif bi mide yanmam oluyor ama çok fazla değil şimdilik bu bide oğlumda ekşi yerdim şimdi gözüm tatlılara kayıyor hiç yemek yemeyim tatlı pasta yiyim istiyorum:cikolata:
Farklı belirtiler farklı cinsiyetmi demek acaba? Umutluyuz duacıyız...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
inşallah mini allahım sanada bi tane tosun oğlan nasip etsin.
ben çıkıyorum kızlar ara ara gelirim eve bi bakayım hava çok güzel dışarı çıkarım oğluşu parka götürürüm sonra kursum var sözde tatil gene fulledik günü

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Farklı belirtiler farklı cinsiyetmi demek acaba? Umutluyuz duacıyız...

inşallah tubbyy yaa bakalım neler olacak
annem 2 abime hamileyken o kadar ekşi yerdim ki derdi limon tuzunu ağzımda ezerdim 1 kilo vişneyi tek oturuşta yerdim diyodu.bana hamileyken de hiç ekşi yememiş hep tatlıya aşermiş.inşallah bende de öyle olurr

OP
M

minietek

Misafir
kızlar bende cıkım doğum gunu cocuguna hedıye alım

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
sen kan tahlılını bekle cnm ıstersen madem ıyıydı ama bak dıkkat et

demır deposu ferrıtın hepsıne bakılsın bazı dr lar normal değerlerıne bakıyorlar o kadar ferrıtın demır demır bağlama testlerını yaptır

EPOKHE

KIZ SENIN DR KIMDI NE GÜZEL DESTEKLEMIS VALLA BAYILDIMM ÇOK GÜZEL DESTEKLER VERMIS SENIN DIŞİNDE PROBLEM OLMADI BUYUK IHTIMAL DIME

AMA DOKTORUNU ÇOK MERAK ETTIM

canım memorialda figen taşer güney.herkes çook memnun acayip iyi bi doktor ama tabiki her gidişte beklyosun normal doğumu teşvik ettiğinden doğumlarıda çok oluyo..pahalı bi hastane o zaman para vardı sorun olmuyodu ama ikincide başka doktor bulmam gerekcek mecburen..ama herkese tavsiye ederim

OP
M

minietek

Misafir
canım memorialda figen taşer güney.herkes çook memnun acayip iyi bi doktor ama tabiki her gidişte beklyosun normal doğumu teşvik ettiğinden doğumlarıda çok oluyo..pahalı bi hastane o zaman para vardı sorun olmuyodu ama ikincide başka doktor bulmam gerekcek mecburen..ama herkese tavsiye ederim

duymuştum cnm evet ama iyi ilaçlar vermiş valla

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Selam kızlar, bugün hava güzel bebişimi parka götürdüm, sahile gittik her yer insan kaynıyor. Parkta bile her salıncak başına 5 çocuk düşüyordu. Bazı ana babalar ne kadar rahat ya çocuğu 2 saat sallıyorlar millet bekliyor umurları değil. Çocukları da böyle böyle paylaşmaktan yoksun odun bireyler olup çıkıyor:hayir:

OP
M

minietek

Misafir
Selam kızlar, bugün hava güzel bebişimi parka götürdüm, sahile gittik her yer insan kaynıyor. Parkta bile her salıncak başına 5 çocuk düşüyordu. Bazı ana babalar ne kadar rahat ya çocuğu 2 saat sallıyorlar millet bekliyor umurları değil. Çocukları da böyle böyle paylaşmaktan yoksun odun bireyler olup çıkıyor:hayir:

alkışlıyorum valla en başta o anneler odun iştee ay sınır olurum öle tiplere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar