Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
minii dün bana doktor ilaç yazdı ne ilacı diye sordum vitamin dedi.hiçbişey bakmadan ilaç yazan doktorlara sinir olurum almadım tabii ama araştıyayım dedim okuyabilsem:zonk:
foto eklesem acaba bakarmısın sen anlarsın canım yaa ne vitaminiymiş.
bu arada sen ne kullanıyorsun şimdi.ben folibol kullanıyorum halaa bide geçen elevit vardı olmadı ona başlayım diyorum.

foto cek okurum canım sölerım ne oldugunu ben suanda

folıcplus kullanıyorum dr onu önerdı folbıol değil folıc asıt dedı ve gunde 3 tane

suanda bır flıcasıt kullanıyorum bırde coraspın 100 mg başka hiçbırsey kullandırmıo dr um

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
5447.jpg
[/url][/IMG]

ben de folicplus alıyım o zaman aralarındaki fark folikplus da d vit. olmasıymış diye biliyorum ama.

OP
M

minietek

Misafir
5447.jpg
[/url][/IMG]

ben de folicplus alıyım o zaman aralarındaki fark folikplus da d vit. olmasıymış diye biliyorum ama.

folıc plus ta calsıyum -d vıtamını ve folıc asıt var daha iyi canım

yazılan ılacda gyno ferro sanol o da

demır folıc asıt ve b 12 vıtamını karısımı

folıcasıdın fazlalığı çok buyuk cınko emılını azaltıyo ama senın bunlarla aldıgın folıc asıt o kadar fazla değil ki türk kadınında en buyuk vıtamın mıneral problemı folıc asıt

gyno ferro sanol demır ıcın kan için destek günde bır tane tercıhen gece yatarken al canım kı yanında portakal suyu çay kahve yasak onun için gece yatarken al hıc bırseyle karısmasın

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
folıc plus ta calsıyum -d vıtamını ve folıc asıt var daha iyi canım

yazılan ılacda gyno ferro sanol o da

demır folıc asıt ve b 12 vıtamını karısımı

folıcasıdın fazlalığı çok buyuk cınko emılını azaltıyo ama senın bunlarla aldıgın folıc asıt o kadar fazla değil ki türk kadınında en buyuk vıtamın mıneral problemı folıc asıt

gyno ferro sanol demır ıcın kan için destek günde bır tane tercıhen gece yatarken al canım kı yanında portakal suyu çay kahve yasak onun için gece yatarken al hıc bırseyle karısmasın

sağol canım ama şimdilik kullamayı düşünmüyorum neden dersen bi şikayetim yok olmadıda kan tahlillerime bakmadan eksiğimi fazlamı görmeden yazdığı için kızdım doktora açıkçası.başka bir doktora gitmeye karar verdik ama en azından 6-7 haftaya kadar bekliycem.

OP
M

minietek

Misafir
sağol canım ama şimdilik kullamayı düşünmüyorum neden dersen bi şikayetim yok olmadıda kan tahlillerime bakmadan eksiğimi fazlamı görmeden yazdığı için kızdım doktora açıkçası.başka bir doktora gitmeye karar verdik ama en azından 6-7 haftaya kadar bekliycem.

ikincisi neymiş mini

decavıt pronatal

elevıtın aynısı

canım benım ferrıtın düşük oldugu hale vermedı dr sonra bakcaz onlara dedı

OP
M

minietek

Misafir
tamam canım çok sağol
o zaman ben bugün folicplus alayım daha iyi diyorsun madem.

ben ılk bır kutu folıc plus kullandım sonra folbıol ve yıne folıc plustayım sımdı dr öle dıyınce

benım dr folıc plus dedıgı için kullanıyorum ama bencede mantıklı d vıtamını ve calsıyum eksıklıgı hamılelıkte problem diş için bel için ağrılar için bence çok iyi istersen dr değiştirene kadar folbıol kullan sonra dr sor sen bılırsın ama

bana sorarsan folıc asıte başla sonra aralarda haftada 1-2 gun folbıolda kullanırsın oda olur biter hem

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118

ben elevit kullanmıştım folic asitten sonra..gyno ferrosanolda kullandım efa balık yağı tableti ve osteocare..hepsini aynı zamanda değil ama aylarını unuttum şimdi..sonlara doğru kansızlığım olduundan maltoferdi galiba daha yoğum destek sağlıyomuş onu da kullandım vitamin deposu bomba gibi bi çocuk oldu:) bence kullan canım kan tahliline bakması lazımdı tabi ama zararı olamz genelde herkesin kansızlığı var çünkü

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ben elevit kullanmıştım folic asitten sonra..gyno ferrosanolda kullandım efa balık yağı tableti ve osteocare..hepsini aynı zamanda değil ama aylarını unuttum şimdi..sonlara doğru kansızlığım olduundan maltoferdi galiba daha yoğum destek sağlıyomuş onu da kullandım vitamin deposu bomba gibi bi çocuk oldu:) bence kullan canım kan tahliline bakması lazımdı tabi ama zararı olamz genelde herkesin kansızlığı var çünkü

ama benim kansızlık problemim olmadıki hatta oğluma hamileliğimde doktor çok güzel buldu sonuçları ve hiç demir ilacı kullanmadım.o yüzden kullanmaya çekindim.ama minini dediği gibi başka doktora gidince tahlil sonuçlarına göre doktor karar versin.ilaç kullanmak için çok erken zaten.

OP
M

minietek

Misafir

bencede zararı olmaz dr vermezse ben kullanmayı bıle düşünüyorumm ama beklıcem işte cuma dr gıdıcem bakcaz tahlıl yaptırır yıne belkı ama vermezse ben başlıcam 2 ay bıttıkten sonra sonucta bebeğe zararı yok kan haplarının

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ben ılk bır kutu folıc plus kullandım sonra folbıol ve yıne folıc plustayım sımdı dr öle dıyınce

benım dr folıc plus dedıgı için kullanıyorum ama bencede mantıklı d vıtamını ve calsıyum eksıklıgı hamılelıkte problem diş için bel için ağrılar için bence çok iyi istersen dr değiştirene kadar folbıol kullan sonra dr sor sen bılırsın ama

bana sorarsan folıc asıte başla sonra aralarda haftada 1-2 gun folbıolda kullanırsın oda olur biter hem

mini folbiol da folik asit değil mi ben öyle kullanıyordum.yani demek istediğin folic plusı kullan aralarda folbiol kullan olsun??

OP
M

minietek

Misafir
ama benim kansızlık problemim olmadıki hatta oğluma hamileliğimde doktor çok güzel buldu sonuçları ve hiç demir ilacı kullanmadım.o yüzden kullanmaya çekindim.ama minini dediği gibi başka doktora gidince tahlil sonuçlarına göre doktor karar versin.ilaç kullanmak için çok erken zaten.

sen kan tahlılını bekle cnm ıstersen madem ıyıydı ama bak dıkkat et

demır deposu ferrıtın hepsıne bakılsın bazı dr lar normal değerlerıne bakıyorlar o kadar ferrıtın demır demır bağlama testlerını yaptır

EPOKHE

KIZ SENIN DR KIMDI NE GÜZEL DESTEKLEMIS VALLA BAYILDIMM ÇOK GÜZEL DESTEKLER VERMIS SENIN DIŞİNDE PROBLEM OLMADI BUYUK IHTIMAL DIME

AMA DOKTORUNU ÇOK MERAK ETTIM

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ya kızlar çıldırıcam pko sıtesınde bır arkadaşımız var yılda ıkı kez adet görmüş ve dr gıtmeyı 2-3 ay gecıktırdı ve ös****** azlıgı başlamıs dolayısıyla menapoza gırecek nerdeyse daha çocuk yok bende küçük yaaa .ookk üzüldümmmmmmmmm
hemde çok kızdım

çıldırttı benı yaa hala ertelesemmı dıooo :deli::deli::deli::deli::deli:

İnsan biraz mantıklı düşünür. Demekki çocuk gibi bir özlemi yok. Yaşı kaçtı canım?

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

mini folbiol da folik asit değil mi ben öyle kullanıyordum.yani demek istediğin folic plusı kullan aralarda folbiol kullan olsun??
[/sıze]

kız ilaç boşia gıtmesın dıye aralarda dedım yanı mesela ben hafta sonları gunde 3 tane içmeyı unutuyorum o yuzden folbıol u çantamda tasıyorum gunde bır tane kolay oluyo öle demek ıstedım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar