Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyimmmmmmmm:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::1::1::1::1::1::1:
burasi bana ugurlu geldi...coksukur i hamileyim,hala inanamiyorummm..pregnant yazisini okudugumda yuzum bembeyaz olmustu sabah hala tuhaf tuhaf geziniyorum...Rabbime sonsuz sukurler olsun..isteyen herkese olsun..AMIN..

CANIM ALLAHH BAĞIŞLASIN BEBEĞİNİİ SAĞLIKLI AHLAKLI HAYIRLI BIR EVLAT OLSUN İNŞALLAHH MAŞALLAHH

Minietek
canım bugün 37 çıktı

KIZZ SÜPERR GIDIYO ATESINN ÇOKK GÜZELL VALAA EĞER HAMILEYSENNN GÖR BAK DEĞERLERIN ÇOKK GÜZEL ÇIKARR ÇOK İSTİKRARLI ATEŞİNN

EPOKHE ÜZME KENDINI CANIM BENDE NEFRET EDERIM AYRI YATILMASINDAN ZATEN KOCAM YANIMDA YATMIYORSA ZOR UYURUM YA HASTA OLCAM KI DALCAM GIDICEM YA YORGUN OLUCAM YA DA ONA ÇOOK KIZGIN OLCAMM UYUZLAR İŞTE NE OLCAK BOIŞVER TAKMA BU KONUDA BIZ DE TARTIŞIYORUZ BIZIMKI HEP GELIYORUM SEN GIT DER AMA GELMEZZ BENDE BAŞINDA BEKLERIM AMA BAK KOLUNDAN TUTUP HADI GIDIYORUZ DIYINCE KALKIYOR SADECE HADI YATALIM HADI YATAGA GİDELIM LAFLARINDA BEN GELIYORUM SEN GIT DIYO NE ZAMAN HADI GIDIYORUZ DESEM UYKU SERSEMI KALKIYO NEREYE GIDIYORUZ SANIYOSA AYY ÇOCUKLAR GİBİLER TAKTIK GELISTIRIYORUZ ONLARA KARSIII:deli::deli::deli:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
ben ateşli hatunsamm:cokkomik:
sen beni canparçam ve ezelle karıştırdın :hihi::hihi:

kızz umut ne zaman adet günün ateşin başına vurmuş ayy hatırlısıyla inşALLAH buay mayayı tutturmuşsundur
kız ben ateşliyimde sen dondurucumusun 37 dereceye senınkı fırlamış hadi ben doğuştan 40 dereceyle dolaiıyom

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
bu arada herkeşlere günaydınlarrrr ateşleri başlarına vurucası hatunlar yumurtaları çat diye çatlayıcısı hatunlar gece belgesel çekip rahatlayan hatunlar herkeslere günaydıııınlaaaaaaaaarrr-kop-kop:huri::huri::huri::eek:yna3:eek:yna3:halay:eek:yna4:eek:ynaa

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
plastik ,cam ,biberon v.s gibi ürünlerde zararlı olabilcek madde BİSPHENOL dür.

cocuguna alacagın dişligin içerigindede bu maddenin olmamasına dikkat ett
babysoft markasıydı galiba.buna bakabilriisnn
bi kac marka daha vardı ama isimleri şuan aklımda degil

tamam canım teşekkür ederim.

OP
G

gunness

Misafir
Umut senin şu oğluna bayılıyorum :cicibebek: çok güzel bebek tam erkek gibi valla,hadi yap şundan bitane .şu ateşle sen herşeyi yaparsın kızz:huhuu:

Minietek geçti mi başının ağrısı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Umut senin şu oğluna bayılıyorum :cicibebek: çok güzel bebek tam erkek gibi valla,hadi yap şundan bitane .şu ateşle sen herşeyi yaparsın kızz:huhuu:

Minietek geçti mi başının ağrısı

gerçekten maşallahhh
benim kızım huysuz asık suratlı bi bebekti :hihi:
keşke böyle bi oğlum olsaaa

OP
M

minietek

Misafir
şükür geçti yaa mahvoldum dün alerjı gecmedı tam olarak ama hapşırmadıgım ıcın başım ağrımıoo

layds

Aktif Üye
Tepki
97
kızlar selamlar..
şöyle bir bakayım dedim, selam vermedende çıkamdım
pek giremiyorum şu sıra.
bugün misafir var akşama burdayım uzun uzun inşallah
özledim sizleri

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Günaydin canim hastalara sifa diliyorum kizlar kendinize iyi bakin saglikli anne saglikli bebek demek siz hasta olupta yigenlerimide hasta etmeyin benide kaliteli cizgimden cikartmayin...:alsana:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
günaydınn şeker neler karıştırmışsınız gecenın 3 de 40 yılın başı erken yattım hepinizin çenesine vurmuş ve okadar yazıyı okumak zorunda kaldım-kizgin

Bacim ben ticker ayarlamaktan fazla sohbet edemedim kizlarin MasaAllahi var kiz ne diyon ben daha 400 sayfa gecmis okuyacam ........:bitter:

OP
M

minietek

Misafir
günaydın datlummm:huhuu:

Bilerek mi hapşur muyosun

yok canım alerjı tavan yağınca burnum tıkanıyoo süreklı hapşırıyorum kendı tutma şansım yok hapşırırım damağım kaşınıyo burnum kaşınıyo gözlerım yüzüm şişiyo ve gözlerım kıpkırmızı herkes çok fena grıbım sanıyo

şuan burnumda hala hafıf tıkanıklık var en ufak bırsey beklıo tozlar parfumler v.s atak yapcak yoksa yavas yavas gerılıyoo

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar