Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
tazmanya su resmn öldürüyo yhaaaaa bayılıorum o resmdeki kıza

sağol cnm bende cok beğeniyorum işallah senınde yeşil gözlü sarı saçlı bi oğlusun olur en önemliside asağlıklı ali ayğı düzgün olsun ama sen kur hayallerini şekerim tam hayall zamanlarındasın sonra hiç vakit olmucak hayal kurmaya :hihi:
kucağına alınca sana ddünyanın en güzeli gelcek o merak etme

OP
E

Elara

Misafir
ya eşimin anneannesi yeşil gözlü bide teyzesi bide teyzesinin kızları ama kız kardeşleri değil ....

seninde kardeşin renkli gözlüydü dimii
ozaman cocugun renkli gözlü olma şansı var tabikiii
sana sabah beri diyomkii iki tarftada olamsı lazım renkli gözzz
eşinin tarafındada varmış.ozamann beebgin renkli gözlü olabilir tabikii

benim eşimin tarafında yok renkli göz mesela

OP
E

Elara

Misafir
sağol cnm bende cok beğeniyorum işallah senınde yeşil gözlü sarı saçlı bi oğlusun olur en önemliside asağlıklı ali ayğı düzgün olsun ama sen kur hayallerini şekerim tam hayall zamanlarındasın sonra hiç vakit olmucak hayal kurmaya :hihi:

yapı meselesi bu birazdaa
ben cok gercekci biriyimdir meselaa
cok hayall kurmamm ,kurdugum hayaller bile mantık cercevesindedir
işte her insan bir olmuyorr

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
dimi doğru ben hayal kuruorum elera sağolsun bozuyo :cokkomik:
seninde kardeşin renkli gözlüydü dimii
ozaman cocugun renkli gözlü olma şansı var tabikiii
sana sabah beri diyomkii iki tarftada olamsı lazım renkli gözzz
eşinin tarafındada varmış.ozamann beebgin renkli gözlü olabilir tabikii

benim eşimin tarafında yok renkli göz mesela

canım ne bilim ben kardeşlerde brtek olsa yeter sanıodm ama dı dı sını dıdısında yani teyzesi anneannesi eet renkli gözlü ama biz 2 zavallı olarak çekmemişiz anacım bizde malzeme calmışlar yada kardeşlerim öz kardeşim değil annem zamannda yaramazlık yapmış artık nediim :):cokkomik::cokkomik:

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
yapı meselesi bu birazdaa
ben cok gercekci biriyimdir meselaa
cok hayall kurmamm ,kurdugum hayaller bile mantık cercevesindedir
işte her insan bir olmuyorr

kız daha görmeden dilediği gibi olsun bebişi sonra gerçeğe döncek benim kızım 7 ay yüzde 99 değil yüzde yüz erkek demişti dru erken doğum tehlikesiyle hastaneye gittiim cok şükür iyimiş dedim kalktım dr kızımız cok sağlıklı annesi boşuna endişelenmişsin dedi dr :1::1::1: ben tabı sok dilim tutuldu. ama tabıkı saglık hersey onemli

OP
E

Elara

Misafir
dimi doğru ben hayal kuruorum elera sağolsun bozuyo :cokkomik:

canım ne bilim ben kardeşlerde brtek olsa yeter sanıodm ama dı dı sını dıdısında yani teyzesi anneannesi eet renkli gözlü ama biz 2 zavallı olarak çekmemişiz anacım bizde malzeme calmışlar yada kardeşlerim öz kardeşim değil annem zamannda yaramazlık yapmış artık nediim :):cokkomik::cokkomik:

bacım zenci bi karı kocanın cocukları beyaz tenli sarışın dogduuu
sonradan araştırılmışş ve iki tarafında dede yada büyük annelerinin beyaz oldugu cıkmışş ortayaa
yanii bilmem kacc göbekten cekmişşş

bak resmide vardı bulabilirsme göstereyim

OP
E

Elara

Misafir
bebek9.jpg

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
bacım zenci bi karı kocanın cocukları beyaz tenli sarışın dogduuu
sonradan araştırılmışş ve iki tarafında dede yada büyük annelerinin beyaz oldugu cıkmışş ortayaa
yanii bilmem kacc göbekten cekmişşş

bak resmide vardı bulabilirsme göstereyim

Evet ya bak bu çok ilginç geliyor bana. Bir de koca zenci kadın beyaz bir çift vardı. Bunların ikizleri oldu. Biri zenci, biri bembeyaz. Allah ın hikmetinden sual sorulmaz hakikaten.

OP
E

Elara

Misafir
kız daha görmeden dilediği gibi olsun bebişi sonra gerçeğe döncek benim kızım 7 ay yüzde 99 değil yüzde yüz erkek demişti dru erken doğum tehlikesiyle hastaneye gittiim cok şükür iyimiş dedim kalktım dr kızımız cok sağlıklı annesi boşuna endişelenmişsin dedi dr :1::1::1: ben tabı sok dilim tutuldu. ama tabıkı saglık hersey onemli

bacım anlatamıyorum galibaa.sakın hayal kurmaa demiyomkiii
bu yapı meselesii ben gercekci biriyim sen hayalperest olabilirsinn
sonuclarına ikimiizin tepkisi farklı olacaktırr
ben daha sogukkanlı yaklaşırım olaylara ama sen hayalin gercek olmadıgında hayal kırıklıgı yada şokk yaşayabilirisnn
genel anlamda hayal kırıklı kötü bişi yani,sen bunu sadece bebek olayında düşünme yani.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
ama ne yalan söyleyeyim ozaman ilk bebğimde cok uzuldum erkek dıyınce dr mümkün değil değişmez dedi kordonları yanında dedı ama kordonu bacak arasından dolandırmış zilli ultrosan fotosunu koyarım bak sıze kızlar ama dualarrım kabul oldu ve kızım oldu. işallah yıne kabul olur dualarım oğlum olur.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Elera iki zencinin beyaz bir çocuğa sahip olması pigmentlerdeki yapısal bozukluktan kaynaklı olabiliyormuş. Bununla ilgili bir yazı okumuştum bir ara genetik değil de, yapısal bozukluktan kaynaklandığı gibi bişeyler yazıyordu.

OP
E

Elara

Misafir
Tazmanyaa bu cümleyi anlamaya calış :)
"Bazen Doğru o kadar yanlış olur ki, hayallerinizden bile vazgeçersiniz"

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
bacım anlatamıyorum galibaa.sakın hayal kurmaa demiyomkiii
bu yapı meselesii ben gercekci biriyim sen hayalperest olabilirsinn
sonuclarına ikimiizin tepkisi farklı olacaktırr
ben daha sogukkanlı yaklaşırım olaylara ama sen hayalin gercek olmadıgında hayal kırıklıgı yada şokk yaşayabilirisnn
genel anlamda hayal kırıklı kötü bişi yani,sen bunu sadece bebek olayında düşünme yani.

o bakımdan haklısın

OP
E

Elara

Misafir
Elera iki zencinin beyaz bir çocuğa sahip olması pigmentlerdeki yapısal bozukluktan kaynaklı olabiliyormuş. Bununla ilgili bir yazı okumuştum bir ara genetik değil de, yapısal bozukluktan kaynaklandığı gibi bişeyler yazıyordu.
dogrudur cnm detayları bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar