Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
benim kızım beyaz,kumral oğluşum esmer karakaş kara göz olsun ne güzel olur.Ay işallah Yarabbimmmmmmmmmm sağlıklı olsun da.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kiz Hürrem avatar resmini devamli degistiriyon her defasinda yeni birimi gelmis diyom bi bakiyom bizim citir Hürrem....

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
işallah hürremim,Allahım evlatlarımızla sınamasın bizi,ben çocuğum konusunda çok paniğim ya.gece 30 ker kalkıp sırtı terli mi? nefes alıyor mu?üstü açıldı mı?kontrol ediyorum.çok mu asbartıyorum ama elim de değil.
ayyy canım benimm ya kıyamam sana:lilav: kız bende senin gibi olacam galiba hani bazı zorluklar yaşamıssın ya bebekle ilgili bide ondan dolayı dahada üstüne titriyosun bde ilk bebek
[ay kesin oğlan dimi bende kış günü çok dondurma yiyorum valla oğlanmış benmkide bu arada hoşgeldn

hürrem daha belli değil canım 23 martı bekliyorum öğrenmek için ...bakalım inşallah dediğin gibi olur..

ay 23 mart evlilik yıl dönümüm kız canım valla bende yeni öğrendm geçen hafta persmbe günü oğlum olcakmış biortmmidir dersin çin takvimimi oğlumla hepsini ezdik geçtik valla be bile kız sanıodum oğlan cıktı allah gönlüne göre versin cnm sağlıklı olsunda

OP
E

Elara

Misafir
hımm eczaneden mi alıyorum,sen markasını yazarsın.kaşınıyor eli sürekli ağzında ama çıkmıyor.calgel jel aldım ama daha sürmedim dişetlerine.

cnm bahsettigim şey flor minik hap şeklindee
Flor diş minesini asitlere karşı korur ve dişlerin çürümesini önler.
ayrıca dişin oluşumu sırasında yapısına girerek dayanıklılığını arttırır
flor genelde çeşme suyunda bulunuyor ama yine yeterli degil. hazır sularda maaelsef günlük gereksinimi karşılamıyorr
ayrıca diş macunlarında var ama bebekelr macun kullanmıyor biliyorsun
o nednele dışardan takviye almak geerkiyorr
benim kullandıgım hapın ismi ZYMAFLOUR
hergün verme dişlerde leke yapabiliyor.nedenide flourun fazlasıda zararlı
gün aşırı versen yeterli

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ayyy canım benimm ya kıyamam sana:lilav: kız bende senin gibi olacam galiba hani bazı zorluklar yaşamıssın ya bebekle ilgili bide ondan dolayı dahada üstüne titriyosun bde ilk bebek

ay 23 mart evlilik yıl dönümüm kız canım valla bende yeni öğrendm geçen hafta persmbe günü oğlum olcakmış biortmmidir dersin çin takvimimi oğlumla hepsini ezdik geçtik valla be bile kız sanıodum oğlan cıktı allah gönlüne göre versin cnm sağlıklı olsunda

Hürremimmmmmmm evetttttttt çok çektimm,Allahım tez vakitte oğlumu versin bana da dua et.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hamiş duası hürrem bana ve tüm arkadaşlarımıza dua et.

OP
E

Elara

Misafir
arkadaşlar beni uyku bastırdı...herkese iyi geceler..

ii geceler cnm

benim kızım beyaz,kumral oğluşum esmer karakaş kara göz olsun ne güzel olur.Ay işallah Yarabbimmmmmmmmmm sağlıklı olsun da.

inş cnm Allah gönlündekini nasip etsin

evet en güzel bebiş resmi bende...ee elara elini neye vursan güzel bi şeyler yapıyosun:)))

tşkelr cnm :)

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlarrr oğlan dayıya ceker diolar eşim arap ya beyaz tenliler ama renkli göz hiç yok benm kız kardeşim we erkek kardeşim ikiside yemyeşil gözlü sizce benmkidemi yeşil gözlü olr cünkü dayısı sarısın olduğu için :dertli:

OP
E

Elara

Misafir
umut bide cok fazla jel kullanmamaya calış cnm.bagımlılık yapıyor diye duymuştum

yeşil sogan ver eline.dışlerini hem ii kaşır hemde acısını alır derlerr
havuc salatalık verebilriisn sen yanındaykenn
silikon dişlik verebilirisn,içleri su ile dolu olanlardan.buzdolabında beklet sogudugunda bebeginin dişlerine sürersin yanmasını alırr
buzluk kısmına koyma ama.
bide o dedigim hapı al kullanmaya başlaa
bize 2 yıl gitti o hap.

OP
E

Elara

Misafir
kızlarrr oğlan dayıya ceker diolar eşim arap ya beyaz tenliler ama renkli göz hiç yok benm kız kardeşim we erkek kardeşim ikiside yemyeşil gözlü sizce benmkidemi yeşil gözlü olr cünkü dayısı sarısın olduğu için :dertli:

kocanın tarafında renkli göz yoksa cok zor cnmm
ben ve ailemm hep renkli gözlüyüzz ama kızımın gözleri bize cekmemişş
babam abim kardeşim ben mavi gözlüyüzz düşün yani

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar benden bu gecelik bu kadar size iyi sohbetler yarin görüsürüz insaAllah .................

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
hamiş duası hürrem bana ve tüm arkadaşlarımıza dua et.
inşallah canım
Güzel renk bebisin dogsun saglicakla boyatirsin o bi de citirsin ki sana hersey yakisir topigimizin en genc annesi....
ayyy utandımmm :lilav: :cokkomik: teşekr ederm canımmmmm
Hürremimmmmmmm evetttttttt çok çektimm,Allahım tez vakitte oğlumu versin bana da dua et.

bebeğim yemn ederim hamile hamile dua ediyorum valla allah hepinizin gönlüğne göre versin allahm bizi bebeklerimizle sınamasın size duamda en büyük bedduamda inşallah hepinizin bir hatta 2şer tane oğlişi olsun emi kızlar yurekten isteyin rabbim duyuyo derdi veren o tek dermanda o ama böle olmuyo diye üzülmeyn isyan gibi olur allahın gücüne gider siz sadece dua edin rabim duyar:lilav:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar