OP
Umut Gemisi
Misafir
- #8.241
benim kızım beyaz,kumral oğluşum esmer karakaş kara göz olsun ne güzel olur.Ay işallah Yarabbimmmmmmmmmm sağlıklı olsun da.
ayyy canım benimm ya kıyamam sana:lilav: kız bende senin gibi olacam galiba hani bazı zorluklar yaşamıssın ya bebekle ilgili bide ondan dolayı dahada üstüne titriyosun bde ilk bebekişallah hürremim,Allahım evlatlarımızla sınamasın bizi,ben çocuğum konusunda çok paniğim ya.gece 30 ker kalkıp sırtı terli mi? nefes alıyor mu?üstü açıldı mı?kontrol ediyorum.çok mu asbartıyorum ama elim de değil.
[ay kesin oğlan dimi bende kış günü çok dondurma yiyorum valla oğlanmış benmkide bu arada hoşgeldn
hürrem daha belli değil canım 23 martı bekliyorum öğrenmek için ...bakalım inşallah dediğin gibi olur..
deyyan ve umutun bebişlerde cokk güzelllll
nisanınki hepsinden farklı olduuu sarıı sarııı
deyyan ve umutun bebişlerde cokk güzelllll
nisanınki hepsinden farklı olduuu sarıı sarııı
Kiz Hürrem avatar resmini devamli degistiriyon her defasinda yeni birimi gelmis diyom bi bakiyom bizim citir Hürrem....
hımm eczaneden mi alıyorum,sen markasını yazarsın.kaşınıyor eli sürekli ağzında ama çıkmıyor.calgel jel aldım ama daha sürmedim dişetlerine.
ayyy canım benimm ya kıyamam sana:lilav: kız bende senin gibi olacam galiba hani bazı zorluklar yaşamıssın ya bebekle ilgili bide ondan dolayı dahada üstüne titriyosun bde ilk bebek
ay 23 mart evlilik yıl dönümüm kız canım valla bende yeni öğrendm geçen hafta persmbe günü oğlum olcakmış biortmmidir dersin çin takvimimi oğlumla hepsini ezdik geçtik valla be bile kız sanıodum oğlan cıktı allah gönlüne göre versin cnm sağlıklı olsunda
teşekür ederim canım benim napm boyatamıom ya eski resmleri katıom içim açılıo ama karalıyım bu renge geri döncem bebiş doğsunda
arkadaşlar beni uyku bastırdı...herkese iyi geceler..
benim kızım beyaz,kumral oğluşum esmer karakaş kara göz olsun ne güzel olur.Ay işallah Yarabbimmmmmmmmmm sağlıklı olsun da.
evet en güzel bebiş resmi bende...ee elara elini neye vursan güzel bi şeyler yapıyosun))
hımm eczaneden mi alıyorum,sen markasını yazarsın.kaşınıyor eli sürekli ağzında ama çıkmıyor.calgel jel aldım ama daha sürmedim dişetlerine.
ii geceler cnm
inş cnm Allah gönlündekini nasip etsin
tşkelr cnm
kızlarrr oğlan dayıya ceker diolar eşim arap ya beyaz tenliler ama renkli göz hiç yok benm kız kardeşim we erkek kardeşim ikiside yemyeşil gözlü sizce benmkidemi yeşil gözlü olr cünkü dayısı sarısın olduğu için :dertli:
inşallah canımhamiş duası hürrem bana ve tüm arkadaşlarımıza dua et.
ayyy utandımmm :lilav:Güzel renk bebisin dogsun saglicakla boyatirsin o bi de citirsin ki sana hersey yakisir topigimizin en genc annesi....
Hürremimmmmmmm evetttttttt çok çektimm,Allahım tez vakitte oğlumu versin bana da dua et.
Kizlar benden bu gecelik bu kadar size iyi sohbetler yarin görüsürüz insaAllah .................