Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
mertim biortimi 2 farklı şekilde yorumluyoruzz
benim yorumlama şeklime göre kıza yatkın, diger arkadaşların yorumlama şekline göre erkege yatkın :)

ben listeye erkege yatkın yazacamm umarımmm öle olurrr

bu arada gülen yüz cıktıktan kac saat sonra ilişkiye girdinnn
vajinal duş filan denemedin dimi??
karbonat filan içtinmi?
eşine soguk duş kahve?
ilk kim orgazm oldu

Tepki
50
Nisancım resimdeki bebek çok tatlıyaaaa ay bayıldım kıyafetine bebek için alışveriş yapasım geldi hiçbişey almadım daha yarın çıkayım biraz bişeyler alayım valla gaza getirdi beni çokkkk tatlıııı

bende alışveriş için çok heyecanlıyım cinsiyetini bekliyorum 23 marta belli olucak..kızımın çok kıyafeti var aslında ama ben bu bebişime de yeni yeni şeyler almak istiyorum..

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kiz yaprakkk sen uyumaya gitmiyecekmiydin bebisi görünce uykunda kacti demi bende bayildim sari da cok yakismis ....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ya kızım 10 ayı bitirecek daha dişleri çıkmadı,niye ya bir sorun mu var? ya çıkmaza offffffff korkuyorum.doktorum çıkar dedi.herkesin bebeklerşnşn 7-8 diş var bizimki dişşiz.

Benim kizimda ilk disini 9 aylikken cikarmisti niye bunu kafaya takiyon ya anlamadim bol bol kalsiyum ver merak etme cikar.....

OP
E

Elara

Misafir
bende kızımı ve kocişi uyuttum geldim...bi bakıyım kızlar uyumuyodur dedim...bakıyorum herkes burada..arkadaşlar bugün canım dondurma istedi sağolsun eşim gitti aldı geldi kutunun yarısını bitirdim yarısını da yarın yiyicem...kızımda turşu falan isterdi canım bunda tatlı şeyler çekiyo...kızımda olsa oğlumda olsa şeker bi şey olucakk..

ohh afiyet olsun yarasın cnm
erken başlamışsın donrumaya ama dikkat et kendine hasta olmaa
dondurmanın arkasından mutlaka ılık su iç

hoşbuldum elaram,geçmiş okuyorum bir yandan laf yetiştiriyorum nasılsın?

iyiyim cnmm sende iyisin inş.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Sanada Allah rahatlik versin tatli uykular güzel rüyalar diliyorum....

Tesekkür ederim canim ........
Kiz ne ikinci postasi yapan var yapamayan var hamileler var söyleme öyle....

Ne konuda canim anlat yardimci olmaya calisalim....Biliyorsun ölümden baska her derdin caresi var Rabbimin izni ile....

canım okusdun mu yazdığımı,of ya

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
mertim tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına versin.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar moralim çok bozuk...Ben ne yapacağım????????
?
bacım tuby le msnde konuşuyorduk ondan kayboldumm.kendisini ve cocuklarını gördüm :cikolata:
şimdide gecmişe bakıyorum

benim kocada ilk başlar öle derdi.ama şuann pc yi acmadıgım zaman foruma grmicenmi bugün diye sorarrr
genelde çenemden bunaldıgında beni buraya postalarr:cikolata:
hheeeheee oda iyiymiş valla
bende kızımı ve kocişi uyuttum geldim...bi bakıyım kızlar uyumuyodur dedim...bakıyorum herkes burada..arkadaşlar bugün canım dondurma istedi sağolsun eşim gitti aldı geldi kutunun yarısını bitirdim yarısını da yarın yiyicem...kızımda turşu falan isterdi canım bunda tatlı şeyler çekiyo...kızımda olsa oğlumda olsa şeker bi şey olucakk..
ay kesin oğlan dimi bende kış günü çok dondurma yiyorum valla oğlanmış benmkide bu arada hoşgeldn
Elaracim sen musahit oldugunda bakarsin cnm..ben simdi cikiyorum..herkese iyiaksamlar arkadaslar..tekrar tesekkur ederim mutlulugumu paylastiginiz icin..:huhuu::huhuu::huhuu:
iyi akşamlar mertm ii geceler
ya kızım 10 ayı bitirecek daha dişleri çıkmadı,niye ya bir sorun mu var? ya çıkmaza offffffff korkuyorum.doktorum çıkar dedi.herkesin bebeklerşnşn 7-8 diş var bizimki dişşiz.

canım dktr dediyse tamam üzülme sıkma canını sende benim gibisin anacım demekki bun ilk bebeklerde herkez böle herseye panik oluo

Tepki
50
ohh afiyet olsun yarasın cnm
erken başlamışsın donrumaya ama dikkat et kendine hasta olmaa
dondurmanın arkasından mutlaka ılık su iç

evet çok erken başladım..hamileliğimin son iki ayı çok sıcak olucak o zamanda bol bol yerim artık...ılık suyumu da içtim üstüne.

OP
E

Elara

Misafir
Nisancım resimdeki bebek çok tatlıyaaaa ay bayıldım kıyafetine bebek için alışveriş yapasım geldi hiçbişey almadım daha yarın çıkayım biraz bişeyler alayım valla gaza getirdi beni çokkkk tatlıııı

yaprakcımm istersen kızların cetvelini silip sanadaaa bebiş resimi koyabilirizzzz.sen bilin.

OP
E

Elara

Misafir

haydaa dert ettigin şeye bakk
dişler ne kadar gec cıkarsa o kadar iyidirrr
1- gec cıkan diş gec cürür
2-minik bebegin bünyesi zayıf olur ve diş cıkartırken anne ve bebek cok yıpranırrr,cocuk ne kadar büyük olursa bu dönemi daha rahat atlatırr

o nedenlee şanslıısınızzz
ayrıca flour kullan kızına dişler cıkmaya başlayınca

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
işallah hürremim,Allahım evlatlarımızla sınamasın bizi,ben çocuğum konusunda çok paniğim ya.gece 30 ker kalkıp sırtı terli mi? nefes alıyor mu?üstü açıldı mı?kontrol ediyorum.çok mu asbartıyorum ama elim de değil.

Tepki
50
[ay kesin oğlan dimi bende kış günü çok dondurma yiyorum valla oğlanmış benmkide bu arada hoşgeldn

hürrem daha belli değil canım 23 martı bekliyorum öğrenmek için ...bakalım inşallah dediğin gibi olur..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
haydaa dert ettigin şeye bakk
dişler ne kadar gec cıkarsa o kadar iyidirrr
1- gec cıkan diş gec cürür
2-minik bebegin bünyesi zayıf olur ve diş cıkartırken anne ve bebek cok yıpranırrr,cocuk ne kadar büyük olursa bu dönemi daha rahat atlatırr

o nedenlee şanslıısınızzz
ayrıca flour kullan kızına dişler cıkmaya başlayınca

hımm eczaneden mi alıyorum,sen markasını yazarsın.kaşınıyor eli sürekli ağzında ama çıkmıyor.calgel jel aldım ama daha sürmedim dişetlerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar