Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
O

ORKIDEM

Misafir
senin minik biraz büyüsnn denersin bidaha cnm
bak bizim yöntemleri uygulayıp başarısız olan cıkmadı dahaa

cidden cikmadimi kizz biz super annelerdeyken binde biri tutmustu hey guzel allahim insalla bukez verir banada tum isteyenlerede

OP
O

ORKIDEM

Misafir
erkek bebek dieti yapmaya başladınmı yada takviye filan kullanıyonmu?
yum akının detayını biliyorum ben.
canim ozelden atarsan cok sevinirim yada buraya yaz herkes gorsun sen bilirsin
diyet sartmi canim yaa yumurta akina guveniyodumm oyleyse ertelerim yani zemini saglam atayim insallah

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
2 dk tuvalete gittim hangi ara geldinizde yazdınız.
Hepiniz hoşgeldiniz...
Elara kız banyonu yaptınmı:D

OP
O

ORKIDEM

Misafir
yani once dua hep ediyorum zaten sonra esime cinsel perhiz sonra yumurtali dus geri durucam ben esiminki kisa surecek sert kahve tek iliski ovulasyon takibi hersey hazirda ben hazir degilim
korkuyorum kizlar ben ikinci kez denemelerdeyim yani kizimada calismistim
ama onda bitek babaychoice vardi :(

OP
O

ORKIDEM

Misafir
kuzular bana musade daha namazimi kilmadim uyku basti hepinize dua edicem yarin gorusuruz opuldunuzzzz :))

OP
E

Elara

Misafir
cidden cikmadimi kizz biz super annelerdeyken binde biri tutmustu hey guzel allahim insalla bukez verir banada tum isteyenlerede

süper anneler dekiler bişi yapmamışkii.yaptıkları sadece yumurtlama günleriyle oynamakk. bide diet.
cok detay var.
bizim sayfada tam anlamıyla deneyenlerin hepsinin oglu oluyorr Allahın izniylee

canim ozelden atarsan cok sevinirim yada buraya yaz herkes gorsun sen bilirsin
diyet sartmi canim yaa yumurta akina guveniyodumm oyleyse ertelerim yani zemini saglam atayim insallah

yum akı olayı en son iş.ona cok takılma
Dua-namaz +diet+takviye+zamanlama bunları tam anlamıyla uyguladıgında şansın %50 den %60 a cıkıyorr.gerisi nasip kısmet

OP
E

Elara

Misafir
yani once dua hep ediyorum zaten sonra esime cinsel perhiz sonra yumurtali dus geri durucam ben esiminki kisa surecek sert kahve tek iliski ovulasyon takibi hersey hazirda ben hazir degilim
korkuyorum kizlar ben ikinci kez denemelerdeyim yani kizimada calismistim
ama onda bitek babaychoice vardi :(

işte sizin hatanız o takvime uymak için adet geciktirici ilaclar kullanmanızdııı
burda biz öle bişi yapmıyoruzz
bioritim diye bi takvim var aynı babychoice takvimindeki günelri veriyor. o takvime denk getirmeye calışıyoruzz yumurtlamayı
denk gelmiyorsa bidaki aya erteleniyor,yada ona uyulmuyorr.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Elara geldin mi canim ya su tickeri bi anlatsana nereden yapiyon birde o yumurcaklarin resmini nereden ekliyon...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Bak ayıp oluyor. Biz burada herşeyi paylaşıyoruz. Arkadaşım c.... mi abdestlimi olduğunu bilmeye hakkımız var. Ayrıca sadece bu kadarını merak ediyoruz. Ya detaylara girseydik ne olacaktı:)

:hihi::hihi::hihi::acep::acep::acep::dertli::dertli::dertli: sanane dediğine göre kesin iş olmuş bitmişş :dertli::dertli:

OP
M

Mertim

Misafir
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyimmmmmmmm:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::1::1::1::1::1::1:
burasi bana ugurlu geldi...coksukur i hamileyim,hala inanamiyorummm..pregnant yazisini okudugumda yuzum bembeyaz olmustu sabah hala tuhaf tuhaf geziniyorum...Rabbime sonsuz sukurler olsun..isteyen herkese olsun..AMIN..

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyimmmmmmmm:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::1::1::1::1::1::1:
burasi bana ugurlu geldi...coksukur i hamileyim,hala inanamiyorummm..pregnant yazisini okudugumda yuzum bembeyaz olmustu sabah hala tuhaf tuhaf geziniyorum...Rabbime sonsuz sukurler olsun..isteyen herkese olsun..AMIN..

Tebrikler Allah tamamına erdirsin inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar