Yok canım bişey yapmadım ama çok çok dua ettim yapınca bide sağ tarafa yattım bukadar yani Allahın takdiri kızlar resim nasıl yükleniyo ya beceremiyorum bilen varmı ebad büyük diyo nasıl küçültücem
Canım ben genelde paint kullanarak küçültüyorum.
Nisancım, Allah kalbine göre versin inşallah...
selamm kızlarrrr
selamm kızlarrrr
Selam bayanlar bende siteye yeni üye oldum ve bu başlık dikkatimi çekti, inşallah Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar verir.
profile gir imza düzenle var cnmNe haber fistiklar nasilsiniz ya biri bana bu ticker olayini anlatirmi?nereden kayit yapiliyor profile baktim ama bulamadim...
Elara bende çok tatlı dilliyimdir
Yaprak biliyormu emin değilim, ancak o işleri fiki fikici elara iyi becerir.
Dün yapacaktı kız iki gün üst üste yapmaz heralde :ayk::ayk:
Valla bilmiyorum. Duşunu almadan gelmesin ayıp olur bize
bende geldimm kizlarrr yer varmi aranizdaaaaaa) oglus is
tiyorumm insallahhh
Yani sen erkek için birşey denemedin değil mi? Allahtan gelene razıyız ama bana 2 kız yeter. Yaşları yakın birbirine bu yüzden iyi anlaşırlar..Olursa üçüncü erkek olsun diye yaparım. Ama üçüncü kız olmasından çok korkarım.
oglus kokusunu alirim kuzum) daha durun sizi hic birakmiycam insallahhh ayinbirine kendi evime cikiyorum o zaman daha sik gorusucez
bana gurbet guzeli soyledi canim nasilsiniz
Hoşgeldin sıkışırız şekerim gell ama protokol hamişlerin ona göre
canim yaa sorma ev kalabalik firsat olmuyo nasipse ilk deneme mayis gibi dusunuyorum ya bakalim insallah olur yumurta aki dusunuyorum detayini bilen varmi yaaiyiyizz ebruu.sen bi geliyon sayfaya sonra bidenn bayaa kayboluyonnn
ne zaman başlıcan denemelere
canim yaa sorma ev kalabalik firsat olmuyo nasipse ilk deneme mayis gibi dusunuyorum ya bakalim insallah olur yumurta aki dusunuyorum detayini bilen varmi yaa