Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
CANLARIM BEN CIKIYOM AKSAMA ANCA GÖRÜSÜRÜZ KIZIMI DOKTORA GÖTÜRECEM AKSAMA MISAFIRIM VAR ONLAR GITSIN YANINIZDAYIM HEPINIZI ÖPÜYORUM:sila:

güle güle haskena akşama kalacaksan biz görüşemeyz ben olmuyorum ya yarın görüşürüz inşaAllah

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
ayyy haskena ağlarım yaa valla çok güzel yazmışsın sağol arkadaşım.inşallah sizinde oğullarınızı kutlarız burda.şu cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin.evlatlarımızı bize bağışlasın.gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.güzel allahım epokneye kız umuta rengine bernile haskenaya ezele elaraya miniye günesse tubyye umut gemisine hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.boncuğa tez zamanta şifa versin aminnn
(unuttuğum biri kaldıysa özür dilerim)

aminn..bi sütçü ben kaldım demekk :acep:
herkesin gönlündekini versin Allahım..

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
günaydınn kızlarrr
ezell seni merak ederek girmiştimm amaaa cıkmamışş testeeee
amaa ateşin halaa yüksek gidiyorr.bekle biraz daha bakalımm
hayırlısı olsunn

eloşşş bende senı görmek istiyom nasıl albume girecem bi ben göremedim senı miyakk ediyom bak ben erkek değilim basbayağı hatunum:huri:

aybamu

Üye
Tepki
38
sağol canım. 5 ayımız bitti altıya adım attık. İki oğlum var benim bu bebişimde kız olacak allahın izniyle doktor amcamız öyle dedi..... Sen hamile adayısın sanırım......

allah kızına pembiş giysiler pembiş toklar takmayı nasip eder işallah bizde bi oğluşlarımız göbüşümüze konsun diye bekliyoruz işte hayırlısı ne ise o olsun sen oğullarında denedınmı bişeyler hatırlıyonmu

aminnnn canım benim. Allahım erkek isteyen herkese erkek kız isteyen herkese de kız çocuk nasip etsin şu cumaların yüzü suyu hürmetine........
Yok canım ben oğlanlarda bişey yapmadım kendileri oldular :hihi:

dost

Üye
Tepki
28
selam kızlar ben geldim
önce ortapetiye gittim film yazarken hamilelik şüem var dedim evde kadın doğuma git sonra görüşelim dedi.bende evde yaptım çift çizgi vardı dedim ona güvenme kan testi yapılsın dedi.neyse kadındoğuma gittim anlattım kan testi istiyorum diye doktor direk ultrasona soktu:zonk: evet var dedi kan testi dedim gerek yok var ben gördüm dedi çift çizgiyi görmüşsün işte tamam diyor adam ben hala yok ama ben hcg mi merak ediyorum diyorum en sonunda sen hiççç merak etme bebiş var 15 gün sonra gel herşeyi görürsün zaten dedi gönderdi.
yaa bu doktorları anlamak zor valla

canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına kızını :sila::cee:dill:

aybamu

Üye
Tepki
38
Elaracım çok sağolasın canım benim. Harika olmuş valla. Benim kızım da bu miniğe benzer herhalde anne baba karışımı bu tarz bişey olması lazım ama bakalım :hihi: sağlıkla doğsun inşallahta en önemlisi o :sila:

OP
E

Elara

Misafir
eloşşş bende senı görmek istiyom nasıl albume girecem bi ben göremedim senı miyakk ediyom bak ben erkek değilim basbayağı hatunum:huri:
cnmm sevindim seni gördügümeee,aynen umdugum gibisin,cok hoşsun maşallahh :)
albüme resim yüklerim biara bakarsın

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
çokta kurcalamamak lazım dr görmüş sakince bekle sende :hihi:

:panter::panter::panter:

aminnnn canım benim. Allahım erkek isteyen herkese erkek kız isteyen herkese de kız çocuk nasip etsin şu cumaların yüzü suyu hürmetine........
Yok canım ben oğlanlarda bişey yapmadım kendileri oldular :hihi:

aminnn canım inşallah
bu arada alttaki kızın süper maşallah.aybamuu isim düşündünüz mü?
haskena bana sormuşsun ama daha bi isim yok canım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
günaydınn kızlarrr
ezell seni merak ederek girmiştimm amaaa cıkmamışş testeeee
amaa ateşin halaa yüksek gidiyorr.bekle biraz daha bakalımm
hayırlısı olsunn

KIZ BIZI MERAK ETMEK YOKMU SÜPRIZ BENDE HAMILEYIM DERMISIM KIZ ELARA BAK BISEY SORACAM PAZARTESI DOKTORDAN TERMIN ALDIM GIDECEM BEN 20 SUBATTA HASTA OLDUM VE 25 GECESI BITTI SONRA 27 SUBATTA SABAH KORUNMALI ILISKI OLDU ZATEN O GÜNDE YOLA CIKTIK VE 2 HAFTADIR ADAMIN YÜZÜNÜ GÖRMEDIM BIRAK SEYINI NEYSE KONUYU +18 E BAGLAMAYAYIM BENIM 2 MARTTA PEMBE RENKLI AKINTIM OLDU VE BU 3GÜN DEVAM ETTI AMA ARA ARA VE COK AZ VE KESILDI SIMDI SÖYLEMESI AYIP KURUYUM HIC AKINTI V:S YOK YA BEN HAMIS OLAMAM AMA PEKI O AKINTI NEYDI BEKLENEN ADET TARIHIM 19-20 MART BIRDE SOL KASIGIMDA ARA ARA AGRILAR OLUYOR AMA KORUNDUK HAMIS KALMAM MUCIZE OLUR SENCE NEDIR ?DOKTORUMU ARADIM SABAH GÖRMEDEN BIRSEY DIYEMEM PAZARTESI SABAH GEL BAKALIM DEDI KENDI CATLAK BENIDE CATLATACAK PAZARTESIYE KADAR::::

haskena hoşgeldinn senin şimdi çamaşır işin bitmez :) biyere gitmesi biey dğilde dönüşte çok çamaşır çıkıyo..
ezell bugünde bekle bakalım belli olmaz teste çok güven olmuyo,hayırlısı

Hosbuldum canim benim kiz camasirdan cok bulasik cikmis dün aksam geldim hemen makinayi doldurdum neyseki arada disarda yemiste fazla cikarmamis kizimi doktora götürüp geleyim turboya takacaz artik mecbur aksama misafir var .........

evet canım hayırlısı baksana kakuşun oğlundada gebelik yestlerinde çıkmamış belki benimde öyle olur zaten brnim yumurtlamamda ovulasyon mikroskopunda görünmüyor kız ben insan değil bir melekmiyim yoksammmm :utan:

Oy oy topigin Tatli Melegi insaAllah göbisindede bi melek vardir.....

OP
E

Elara

Misafir
haskenacımm kızın içinde gecmiş olsun cnmm
gecmişi daha okumadınn ne yazdınız bilmiyorumm
kızım uyyunca okurummm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar