Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
KIZ GÜNAH 2 HAFTA ÇOK GELİR ONA YAZIK BAŞKA BİŞEYLE CEZALANDIR FİKİ FİKİ OLMASIN:zopa:

Yok yok hakketti o kiz cokmu zor bulasigi makinaya koyup dügmesine basmak ....

ben napam yaş 31 oldu daha ilk çocuğu yapacam bi de :sila:

vaayyyy çok karizmatik isim oldu haaa:eek:ky:

Bende yas 35 ikinciyi yapmaya calisiyom .........

O ismi Ezel ogluna birakacakmis bende cok karizmatik buldum InsaAllah olsun adiylada yasasin...

OP
G

gunness

Misafir
canım sen ev hanımımısın yoksam mesleğın varda çalışıyomusun şimdik ev hanımı olduğum için akşamları çalışan kadın gibi yorgun düşmüyorum evimize çalışıyoruz kalan enerjiyi fiki fikide harcıyoz sonra ben gibi 3.yolda bekleniyo paso belgesel çekiyoruz insan neslinin üremesiyle alakalı:hihi:

çalışıyorum canım,ben değil belgesel bazen tuvalete gitmeye dermanım kalmıyo valla, belgesel çekeceğimiz zamanı bile mesai saatine göre ayarlıyoruz ya :hihi::hihi: çalışan kadın olunca herşey saatli :hihi:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kız ezel eğer ikinci çizgi çıkmamakta ısrar ediyorsa al eline kırmızı keçeli kalem sen bir çizik at orayada sevinelim hep beraber.

OP
M

minietek

Misafir
ben gıdım işlerımı yapımm kızlar görüşürüz valla bugun hıcc çalışmak istemiyorum çokk uykymm varrrrrr

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
selam kızlar ben geldim
önce ortapetiye gittim film yazarken hamilelik şüem var dedim evde kadın doğuma git sonra görüşelim dedi.bende evde yaptım çift çizgi vardı dedim ona güvenme kan testi yapılsın dedi.neyse kadındoğuma gittim anlattım kan testi istiyorum diye doktor direk ultrasona soktu:zonk: evet var dedi kan testi dedim gerek yok var ben gördüm dedi çift çizgiyi görmüşsün işte tamam diyor adam ben hala yok ama ben hcg mi merak ediyorum diyorum en sonunda sen hiççç merak etme bebiş var 15 gün sonra gel herşeyi görürsün zaten dedi gönderdi.
yaa bu doktorları anlamak zor valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar