Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

helenx

Misafir
canım boncuğun bacağı çok ağrıyodu düm mr çekilmiş tümör varmış bugün tahlil yapacaklar iyi huylumu diye ona görede tedavi başlayacak bebeğin durumuda buna bağlı aklımıza geldikçe dua edelim kızlar çoook ihtiyacı var çünkü :(

evet bacagı ağrıyıp duruyordu.ya çok üzüldüm.allahım inşallah güzel çıkar sonuçlarda oda rahat eder.kuzuyuda rabbim korusun inşallah..:sinifsinif:..

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Boncuk inşallah kötü cinsten değildir. Böyle bir durumda sana dua etmekten başka elimizden birşey gelmez. Dualarımız seninle.....

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
bak senın örümcek kız atmışş ağlarıı naberrrrrrr gerçekten senın ağrında karnının üst taraflarındamıydı

sağol canım inşallah

nedenmıss güzel ılerlıyor atesın amaa

evet canım bakk rabbim sana kızını emanet etmıstır ınşallah sağlıklı güzel hayırlı bır kızın olcak canım inşallahh onunla konuşş tamam mı onu sevdiğini söleee

çoookkkk güzel yaaaa inşallahh rengın bernıl umut ve ezel in önce hamile sonra erkek haberlerını alcaz ınsallahhh

mini gerçekten de kasıklarım değil karnım ağrıyordu yaa.
inşallah teyzesi inşallah kızım içimdedir sıkı sıkı tutunur sağlıklı sıhhatli doğup yanımıza gelir.

OP
H

helenx

Misafir
aşagıda misafirler varmış.kızlar giriş yapmazsan burası okunmuyo dimi yada benmi bilmiyom.bazen gece çocuklar uyurken okumak istiyorim sesizce ama giriş diyo.ee aşagıda nasıl misafir oluyorya.anlamadım:uzgun:

OP
E

_eZeL_

Misafir
KAKULEEEEEEEEEEEEE ÇOK MUTLUYUM CANIM YAAAAAAAAAAAAA HAMİŞSİN HEMDE ÇİZGİLER KOP KOYUUUUUUUUUUU BU AY GERÇEKTEN HAMİŞSİN ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM ŞİMDİ GÖRDÜM SEVİNÇTEN AĞLIYORUM RESMEN YAAAAAAAAAA

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sağol canım inşallah tüm isteyenlere versin allahım

bernil şu an da ağlıyorum.öyle abiciği anacığı yazınca bi tuhaf oldum.dua edin nolur sıkı sıkı tutunsun kızım canım yavrum.
allahım tüm isteyenlere de kalplerinde olanı hayırlı etsin kucaklarına versin.bernil rengin umut ezel önce size dualarım canlarımmmmmm inşallah allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir sizlere amin

günaydın kızlar ,kakule canıııııııım tebrik ederim msj görünce çok sevindim allah tamamına erdirsin inş,gönlündeki prensesine kavuşurcun canım bu defa çok sevindim bitanem,ayrıca duan içinde amin diyorum inş canım benim herkesin gönlüne göre olsun

OP
M

minietek

Misafir
bakalım canımmaz kaldı pazartesi veya salı benimde günüm
tabloda bişey diyomu hamile olma olasılığı ile ilgili hani bi % veriyoduya

canım bunun ıcın akıntılarını yazman gereklıı ıste mıde bulantısı göğüs hassasıyetı bunlardan gırıs yapman gereklı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bence de ateşin iyi zaten şimdi değil son 2 gün düşerse adet oluyormuş.şimdiden moralini bozma yani

yooo moralim iyi gerçekten
mevlam zamanı gelince verecektir hayırlısıyla bekliyorum bende
olursa bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah
ben güya ağustosta hamile kalıp nisanda doğurcaktım
şimdi karakışa geliyo git gide :cokkomik:

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
sağol canım inşallah tüm isteyenlere versin allahım

bernil şu an da ağlıyorum.öyle abiciği anacığı yazınca bi tuhaf oldum.dua edin nolur sıkı sıkı tutunsun kızım canım yavrum.
allahım tüm isteyenlere de kalplerinde olanı hayırlı etsin kucaklarına versin.bernil rengin umut ezel önce size dualarım canlarımmmmmm inşallah allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir sizlere amin

canım çok sevindim gözün aydın
ALLAH tamamına erdirsin inşallah

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
günaydın herkese
kakuuşşş gözün aydın çok sevindimm,hayırlısıyla tamamına erdirsin Allah..sağlıkla kucağına al
:eek:ynaa

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım bunun ıcın akıntılarını yazman gereklıı ıste mıde bulantısı göğüs hassasıyetı bunlardan gırıs yapman gereklı

hıı anladım canım
ama diğerlerinde bi değişiklik yok canım akıntım ve gögüslerim aynı :cokkomik:

ezellll sen ne durumdasın sesin çıkmıyooo kızzzz
kakule bak karbonat ters tepki verdi :nanik:

OP
M

minietek

Misafir
Deyyan cetvel yapsana görelım bebeğin ne kadarlık dr gittin mii kakuşş sen ne zaman dr gideceksinnnnnnnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar