Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
ay regli olmam yakın ya .acayip birisiyle kavga edesim varr
yaprakk olaydı onla kavga ederdim.tam dişime göreydii onun cvplarıı :cikolata:

ay bende kesin hasta olucam kavga krizlerim tuttu ama benim genelde kavgalarımın tek muhattapı zavallaı kocam oluyor adete yakın onun yaptığı her şeye kızar oluyorum garibim maşaAllah diyim çokta uysaldır hep alttan alır kıyamam yaaa benim ona çektirdiğimi kimse çektirmemiştir en iyisi bundan sonra bende kendime burda kavga edecek birini arıyayım karnımda fena şişti ben hamiş falan değilim kesin hastalanıcam

OP
E

Elara

Misafir
aslında senin de çok farklı bir mesleğin var ilerde çocuklarını büyüttükten sonra büronu açar kendi işini yaparsın belki.insanın eğitim gördüğü işte daha verimli olacağına inanıruım.sana da yakışır kendi işinin patronu olmak.neden olmasın?ama öğretmenlik gerçekten manevşi hazı çok yüksek bir meslek,yortuluyorsun ama o çocukların sana sarılması herşeyi unutturuyor,anneleri oluyorsun onların herşeyi paylaşıyorlar seninle.İşallah kızın öğretmen olur bayan için harika bir meslek,tatilleri bir avantaj.bak kar tatili bize de yarıyor:) eczacılıkda güzel ben de kızımın öğretmen,eczacı ya da fizyoterapist olmasını isterim.

yok ya ben yapmamm meslegimi.dedim ya sevmiyorum zoraki okudumm
eczacı olsaydımm keşkeee
senin meslekte güzel gercektenn

kızımı eczacı yada ögretmen yapcamm inşallahh

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ay bende kesin hasta olucam kavga krizlerim tuttu ama benim genelde kavgalarımın tek muhattapı zavallaı kocam oluyor adete yakın onun yaptığı her şeye kızar oluyorum garibim maşaAllah diyim çokta uysaldır hep alttan alır kıyamam yaaa benim ona çektirdiğimi kimse çektirmemiştir en iyisi bundan sonra bende kendime burda kavga edecek birini arıyayım karnımda fena şişti ben hamiş falan değilim kesin hastalanıcam

bu şimdilik böyle ezelciğim benimkide çok sakindi valla hiç bişey demezdi
11 sene sonra adam u dönüşü yaptı ne desem cevap veriyo :hihi:
ne kadar çok konuşuyosun diyo bana :(

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

kız ezel adresi ver de kocana tesbih yoluyum bir adet,senin mens günlerinde çeksin bol bol ya sabırrrrr ya sabırrrrrrr diye:1:

OP
E

Elara

Misafir

aynen bende hırsımı kocamdan alırımm
neyse bu sefer koca yerine sana dalayım madem seninde elin kaşınıyorr:hihi:

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
selam kızlar cok gıremıyom nasılsınız ınş bı sıkıntı yoktur benım morel sıfır esımın ısler karıstı ıyıcee arapsacı olduuu:aglayan::aglayan::aglayan:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yok ya ben yapmamm meslegimi.dedim ya sevmiyorum zoraki okudumm
eczacı olsaydımm keşkeee
senin meslekte güzel gercektenn

kızımı eczacı yada ögretmen yapcamm inşallahh

işallah.İnsan ilerde evleneceğini de düşünmeli.ben ilerde eşime ve çocuklarıma hem zamanım olur,hem eğitimleri ile daha yakından ilgilenirim hem de paramı kazanırım diye bu mesleği seçtim.ki puanım yüksekti ve hukuk fakültesini kazanabiliyordum ama öğretmenlik cazip geldi.şimdi iyi ki bu mesleği seçmişim diyorum.bu sebeple kızıma da öğütlüycem öğretmen olmasını ama tabi kendi bilir sonuçta hayat onun hayatı,ben sadece yol gösteririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar