Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
bazen yerinde bazı insanlarakarşı küfür argo değil de yığmalık tabirler ben de kullanıyorum.hakediyorlar ne yapıyım.kaşınanı kaşıyacaksın dimi:) sizin diğer sitede düdüklü tencere altı kısma tabiri de çok hoşuma gitti.şimdi boş boş ötüyordur orda düdüklü tencereler...dikkat etsinler de dipleri tutup çamaşır kazanına dönmesinler:1:

:hihi:
evet o tabir benimde hoşuma gitmiştii
kadının birii burda tencere kapak olmuşsunuz demiştii bize
bende evett biz tencere kapak gibiyiz,ama arada senin gibi düdüklü tencereler cıkıyorr bizde onların altını kısıyoruzz filan demiştikk
ondan sonraa kaldı o tabirrr.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
epokhe ne kadar bilmiş bakıyor oğlun maşallah.ama çok yakışıklı ve duygusal içine kapanık bir yapısı var gibi sanki.yanılıyor muyum.yoksa foto da mı öyle poz vermiş.Allah bağışlasın Allahım bize de nasib etsin,yokluğunu göstermesin aminnn.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:hihi:
evet o tabir benimde hoşuma gitmiştii
kadının birii burda tencere kapak olmuşsunuz demiştii bize
bende evett biz tencere kapak gibiyiz,ama arada senin gibi düdüklü tencereler cıkıyorr bizde onların altını kısıyoruzz filan demiştikk
ondan sonraa kaldı o tabirrr.

çok yerinde bir tabirdi.bugün derste bir koku kapladı sınıfı,bir öğrenci feci gaz çıkarmış öyle koktu ki burnumu tıkadım ve arkadaşlar bir daha benim dersime geleceğiniz akşam kurufasülye yemeyin bünyem kaldırmıyor bayılabilirim dedim.-ciko öğrencilere de çok kullanırım .

OP
E

Elara

Misafir
çok yerinde bir tabirdi.bugün derste bir koku kapladı sınıfı,bir öğrenci feci gaz çıkarmış öyle koktu ki burnumu tıkadım ve arkadaşlar bir daha benim dersime geleceğiniz akşam kurufasülye yemeyin bünyem kaldırmıyor bayılabilirim dedim.-ciko öğrencilere de çok kullanırım .

:cokkomik: ayy bizde cok yapardıkk okuldaykenn
hatta kızlarla osuruk yarışına girerdikk.hoca dayanamazz cıkardıı biraz dışarı hava almakk içinn:hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:cokkomik: ayy bizde cok yapardıkk okuldaykenn
hatta kızlarla osuruk yarışına girerdikk.hoca dayanamazz cıkardıı biraz dışarı hava almakk içinn:hihi:

:1::1::1:
çok masumlar ya bazen soluyorum iğneyi sonra içimden vicdanen pişman oluyorum.Ama ne yapayım otoriter olmazsak tepemize mıçarlar:)ama hocanız iyi sabırlıymış ya mahvetmişsiniz adamı:)

OP
E

Elara

Misafir
benim en cok olmak stediigm meslek
1- ögretmen
2- eczacı olmaktıı
ama görüldügü gibi hiç bi baltaya sap olmadıkkk

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
heyyyyyy adaşımmm çok duygusal olma tatlım ya,hayatta şuna inanırım duygusal insanlar çok daha fazla yıpranıp ezilirler.Hayatta üzülmemek için duyguları 2.plamna atmak şart.yaşadıklarım bana bunu öğretti...

OP
E

Elara

Misafir
ay regli olmam yakın ya .acayip birisiyle kavga edesim varr
yaprakk olaydı onla kavga ederdim.tam dişime göreydii onun cvplarıı :cikolata:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
uyandı şimdi çok keyifsiz,
saçları uzayınca değişik geldi belki tipi elara..
aynen çok duygusal ve çok mızmızdır.uyku öncesi fotoğrafıydı o ellinde battaniyesi ve ayısıyla ikisi olmadan yatmıyo salıncağa beyefendi:)
kaynanamın yanında fazla yazmıym bari
görüşürz kızlar

OP
E

Elara

Misafir
güle güle epokhe cimn
ne iyi gelinsin yaa
m,llet kaynanasını postalamak için bahane arar
sende kaynanan gitmesinde diye bahane arıyon

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
benim en cok olmak stediigm meslek
1- ögretmen
2- eczacı olmaktıı
ama görüldügü gibi hiç bi baltaya sap olmadıkkk

aslında senin de çok farklı bir mesleğin var ilerde çocuklarını büyüttükten sonra büronu açar kendi işini yaparsın belki.insanın eğitim gördüğü işte daha verimli olacağına inanıruım.sana da yakışır kendi işinin patronu olmak.neden olmasın?ama öğretmenlik gerçekten manevşi hazı çok yüksek bir meslek,yortuluyorsun ama o çocukların sana sarılması herşeyi unutturuyor,anneleri oluyorsun onların herşeyi paylaşıyorlar seninle.İşallah kızın öğretmen olur bayan için harika bir meslek,tatilleri bir avantaj.bak kar tatili bize de yarıyor:) eczacılıkda güzel ben de kızımın öğretmen,eczacı ya da fizyoterapist olmasını isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar