Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
evet bi yaş daha yaşlandım çocuk için zaman gecikiyo bakalım kaç sene içinde cesaret edipte çocuk yapcam

mutlu yıllarrr,yen yaşında bide ogluşun olur inşallahh

kızlar merhaba ;
emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
emeği ile dunyayı güzelleştiren yaşanacak hale getiren tüm kadınlara selam olsun
nasılsınız giremedim ne zamandır ama yeni yerinize alışmışınız

tşkelr evrim.seninde günün kutlu olsunn
sen neler yapıyorsunn denemelere devammı?

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Valla harbi beceriksizim ya böle şeylere kafa çalışmıyo şeytanlık olsa bak nası çalışırr:cokkomik::cokkomik::cokkomik::deli:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kılzar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun umarım senede tek gün değil hergün kadınlar için özel olur ve hepinizin gönlündekini versin Allahım inş.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Elara nerdesin şekerim ilk linki attım ama sanırım göremedin benim sayfalar değişti tersten gidiyom yani size düzde bana ters oldu anca buldum :cokkomik::cokkomik: ikisi çok güzel olmuş ilkini alamadın sanırım yazdım ama

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hilaly doğum günün kutlu olsun canım allah hayırlı uzun ömürler versin bide hayırlı bir erkek evlat

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar hepınıze cok tsk ederım meraklarınız dualarınız ıcın
bernıl ben bı yazıyım enler yabtım hepınıze yollarım tekrardan cnm
rabbım hepınıze nasıp eder ıns hos ben hala korkuyorum dr sonra degıstı demez degılmı ? :)
benım soyle oldu kızlar cıft cızgı gordugum ılk gunun sabahı yumurta akı kıvamı geldı 3.günü ogleden sonra kremsı geldı o gece ılıskı oldu testtede cızgı sılıktı ama sanırım ben testı yanlıs yabmısım 4 saat sonra tekrarladıgımda cıft cızgı devam edıyordu takıp ettım 17 saat sonra cızgım gıtmıstı
yanı catlamadan 17 saat once ılıskı oldu
benım hep hatam cıft cızgı gordummu ılıskı oluyordu .ama cıft cızgım benım 3 gun suruyordu.demek ozaman hamıle kalsam kız olma olasılıgı cok yuksektı hos 17 saat oncesıde yuksek ama ortam yogun derece alkalıydı dıye dusunuyorum ılaclar vsler bırde en onemlısı rabbım dualarımı kabul ettı

boncuk canım senin oğluşunmu geliyor.......tebrik ederim canım.inan çokçokçok sevindim
kız ben sana ne dmiştim.sen hamişim dediğin an içime doğmuştu...benimki gittti:sinifsinif:
en azından galiba reglim geliyor kızlar.açık renk geldi.ve şiddetli sancım var...
yani 40a tamamlıycak reglimin gelmesi..
boncuğum sende troit veya haşimato varmı canım.benim tsh yüksek...
ilaçla düştü bayadır içiyorum ama kafama oda takıldı.dr tahlilde bakmış.tshşım normal çıkmış ama aklıma takılmıyo değil...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
üstelik boncukcum çizginin kaybolmuş olması yum çatladığı anlamına geliyor ama ne zaman çatladığını bilemezsin..
17 saat içinde çatlamıştır.yavaş yavaş lh düşüncede sen onu negatif gördün.yani çift çizgiden yani lh pikinden 16 saat sonra,, lh artımaya başladıktan 36 saat sonra yum çatlar.............

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
hiç bir bitkisel karışım ot çay içmeyeceğim....
ilaç içmeyeceğim....
bişiler ters tepki yapmış olmalı ki bebeğim beni bıraktı.....ay yine kendi kendimi yiycem:uzgun::uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar