Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

ayyy inşallah benim bugün 12. Gün düşmedi inşallah yarında düşmez
[/sıze]

inşallahh canım yumurtlamadan sonrakı 12-13 gun ü gecerse ff de cetvellerde gebelık ıhtımalı artıyo

:hihi: Ben bazen yanmasına dayanamıyorum hortumla soguk su tutuyorumm wc de :kptmya::kptmya:

Bu arada hamilelikte acı biber yemenin cocuga bi zararı olmazz sanırım
sadece senin mideni rahatsız eder ve basur olmana sebep verebilirrr
bide cok karın agrısı yapıyor körolassıcaa:hihi:

kız yeme ıstee basur olcan sonraaa

OP
G

gunness

Misafir
erkek bebek dietinde bahartlar var cnmm
sizin oranın yemek kültürüne bayılıyorum ben zatenn
bidee antepinn yemekelrineee
aranızda varmı antepli???

evet gerçekten harika yemekleri var be de bilirim bi kaçını , bizim oraların yemekleri tam da erkek diyetine göre eti bol herşeyde var

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Kakule hoşgeldin canım,ya herkes buldu burayı bi milkgrl bulamadı senin şansına

hoşbulduk canım evet yaaa bi o kaldı saftirik kardeşim benim bulamadı burayı:zonk:
biri özeline google nicklerimizi yaz bizi bul falan yazsın aklına gelmiycek bu kızın

oo süper ateşin maşalalhh.sen bu ay da hamişsin inş.
akıntın hala cok dimi

cnm ikiside aynı şey aslında ama karbonatla yapsan daha ii olur

inşallah düşmez elara yaa akıntım var ama geçen ayki kadar değil.
kalkamadım pc nin başından arıyorum hemen

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
inş canım inş olur,gerçekten çok istiyoruz rabbim duamızı boş çevirmez,ya eşime vazgeçelim die söyledim ya oda öyle dio bizimde hep 3 kızdan sonra olmuş oğlanla iki ailedede, denemeden bilemeyiz dio,kardeşlerimizin hep oğlu var ikimizin kardeşlerinde kızlar çok çok az bende diyorumki iki taraftan olunca genler ağır basıyo heralde:hihi:hele dün çok kötü olmuştum acaba bizde y ler yok demiştin ya:cokkomik: kardeşime söyledim oda diyoki bizim okulda bi öğretmen var 4 kızdan sonra bulmuş dio ,demekki x ler bizi uğraştıracak inş biz dördüncüde buluruz canım kısmet ay bernil ben bu kadar kararsız bi insan değildim yaklaştıkça dahada vahim oluyo gelgitler

ewet cnm aynen öle oluyoben dıyettısyene gıdıyorumya tam karsınında kadın dogumcu var ınan o yazıyı bıle gorunce tırsıyom

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
öyle düşünenlerin hepsi kurban olsun size ve sizin doğurduğunuz kızlara ,onlar insan bile olmamış türler . kimin hayırlı evlat olcağı hiç belli olmaz, ölümlü dünyada yarın size imrenerek bakacak çok olur

canım allah razı olsun keşke çevremizdeki tüm insanlar sizin gibi olsa rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı etsin inş

OP
G

gunness

Misafir
hoşbulduk canım evet yaaa bi o kaldı saftirik kardeşim benim bulamadı burayı:zonk:
biri özeline google nicklerimizi yaz bizi bul falan yazsın aklına gelmiycek bu kızın

inşallah düşmez elara yaa akıntım var ama geçen ayki kadar değil.
kalkamadım pc nin başından arıyorum hemen

yazdım ben özeline msj. gitmemiş heralde msj.larınız virüs var falan yazmış .banlandım zati

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
cnm kereviz cok güzel bi sebze ,yemegini yaptıgında cok kötü kokuyorr
ama salatsını bol limonla ye de görr miss missss.
kerevizin sapları oluyor maydonız gibi onlarıda ince ince dogru içine.
havuc
kırmızı lahanaa
azda aysberg yada kıvırcık dogra

kerevizi portakal suyuyla pişirince güzel oluyo benim eşim çok sever her hafta yaparım,diğer türlü hiç denemedim kokar heralde.

napim cnm eşim seviyor süsü püsüü
bide akşama kadarr oteldee mini giyen hatunların içindeee
eve gelince paspal mı karşılayımm
adamın gözü dı
gerci yapmasamda benim kocaa kötü bişi yapmzzz.ama yinede erkek milleti güven olmaz tabi

vala bben haftada enaz 3,4 akşam süslenirim aynen..önceden dekoltede çok giyerdim ama benim oğlan meme diyo devamlı takmış durumda emen bi bebek olsaydı diycektim hani aklına geldi iistiyo ama o da yok ne anlıyosa artık gülerek ağzını kapatıyo meme diyo bende artık saklıyorum mecburen :)

erkekleri kandırmak o kadar kolaykii.o nednele heran tetikte olmak lazımm
Ben hep eşime diyorumkii
beni bigün aldatırsann o an aklına benimde başka biriyle yattıgım aklına gelsin.miden alırsa istedigin gibi seviş hatunlaa

kızlar bide eşim beni aldatsada ben boşanmamm ondann
boşanmak erkek içinn rahatlamak demekk
ama biz kadınlar için işkence bencee
ekonomik özgürlügün yoksa eşinin verdigi üç kuruş nafakanı alcan ve ailenin yanında yaşamaya mahkum olcaksınn
bizim oralarda dul kadın yalnız yaşayamazzz

eşimede diyorum böle i hata yaparsan senden boşanmam eşşek gibi bana bakacaksın ve hayatınız zehir edecem senin diyorumm
düşünmesi bile korkunc diyorr,Allah senin diline düşürmesin beni diyorr:hihi:

ya ben eşime böye bişey söylesem 1 hafta konuşmaz benimle sen bbana güvenmiyo musun diye..biz çıkarken bir kere konuştuk bu güven konusunda herşeyden önemlidir diye bidahada hiç konuşma gerekği duymadık..güzel hatun görünce ben bakarım eşim bakmaz hayatta,ya diyorum bikere yan gözle baktığını görsem kızmıycam o derece:) ama tvdekiler için konuşur bunda da iyi .... varmış diye beni kızdırmak için :hihi:

canım sana bişey söyleyimmi insaanlar zamanla yaşadıkları zorlukları unutuyolar amaçlarına ulaşınca,ama şunu anladım çevremdeki insanlardan karşındaki insana kesinlikle zaaflarını belli etmeyeceksin benim eşim hep öyle der, benim aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım oldu oğlu olunca sanki hiç kızı olmamış gibi farklı bi hale bürünüyolar bu bir üstünlükmü kesinlikle hayır,bize allah sen niye oğlan doğuramadın diyemi soracak,yok ama bizim bu isteğimiz hani şu meşur örneği verecem gene biz elma yesek arkadaşımız armut bizim canımızda şimdi armutu istiyo bütün mesele bu aslında buradaki oğlu olan arkadaşları kesinlikle tenzih ediyorum hiç öyle değiller bizimle beraber bize yardımcı olmanın yollarını arıyolar sağolsunlar,ama kızı olup bunu yaşayanlar ne yapıyolar sizinde mutlaka çevrenizde vardır böyle örnek yanılıyomuyum

ben hiç anlam veremiyorum zaten bu eski insanların hala eski kafada kalıp bi adım ilerleyememelerine,gerçi gençlerde bile var kızı çocuk yerine koymayıp ileri geri konuşan..oğlan olunca başın göğe ermiyo Allah biliyo ya bana doktor kızım olcağını söyleseydi belki de daha çok sevincektim ozaman,kısmetten öteye geçilmez..oğlan çocuğunun bebekliğinde de sıkıntı büyüyünce de bbenim gördüğüm bu..Allah hayırlısını versin gerisi boş,kafaya takılcak şeyler değil elalemin konuşması boşverin canınızı sıkmayın..:huhuu:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
namaza gidiyorum kızlar görüşürüz kakule çok merak ettim ya hadi hayırlısı canım

OP
E

Elara

Misafir
tazmanyasiteye gelmiş kızlarrr
birazdan gelir burayadaa

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
:hihi: ben bazen yanmasına dayanamıyorum hortumla soguk su tutuyorumm wc de :kptmya::kptmya:

bu arada hamilelikte acı biber yemenin cocuga bi zararı olmazz sanırım
sadece senin mideni rahatsız eder ve basur olmana sebep verebilirrr
bide cok karın agrısı yapıyor körolassıcaa:hihi:

ay yok canım basur gabızdan cıkar anam beni gabız etmio ama cıkarkan çok pis yakıo wc den cıkıp içeri geliorum dolanıorum eşim gülüo yaa acı yeme diorum ben sana dio ayy utanıorm ama napim seviorum acıyı :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kız seni napcaz biz daha doğumada var 18 yaşında unuturmu bakim insan ,hayırdır inşallah nasıl gördün rüyanı

ya ben doğum yapıorum ama bebek ne kız ne erkek biri var yanımda bunun erkek olması lazımdı diorum kız birtek çişini yapabileceği delik var ama orda organı yok nese kadın dio erkek zatenn hani bak bakim diorum bi arkamı dönüorum pipisi var bebeğin sonra bakıorum eliyle koparıo onu kız oluo anlamadım hayırdır inşlalah bakeeekızlar bilen varsa yorum bekliorum netten rüya yorumuna bakıpta deil hee

OP
E

Elara

Misafir
epokhe kerevizi nasıl pişiriyon portakalla versene tarifiniii

ben eşime genelde süslenirim,makyaj yapmasamda en azından üstümdekielre ceki düzen veririmm
ama yumurtlamaa haftamda son derece pasaklı olurumm adam yanaşmasın bana diyee:hihi:

eşin içinde cok şanslısınn.inşallahh bu tutumu devamlı olurr.ama yinede güvenmemek lazımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar