Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
bende bu ay olmayacağım galiba
spermler için onu kullanmayı düşünüyorum
sperm için iyi geliyodu dimi ezelllll

evet canım hemde süper geliyormuş ama ben sadece polen aldım ya eşim yemiyor bal arı sütü polen alıcam polen öğütülmüş şekilde onların içinde onlardan alıcam

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
günaydın canım hamileliğin zorluklarını başladım yaşamaya
inşallah bu sefer az olur
benim hamileliklerim çok ağır geçer
serumlarla beslenirim inşallah olmaz

cnm cok zor ya öle kötu gecmesı hamıslıgın boncukda öle baksana neler yasadı cok sukur gene cektıklerıne rabbım mukafatı olara oglunu verdı ıns bacagıda gecer enyakın zamanda....

OP
M

minietek

Misafir
tup bebek derken cınsıyet secımı gıbı yapcakmıs cnm ya ama ben cok ıstıyom rengın hemde cok mutlaka deneyecem bı tane daha dualara yontemlerede cok ınanıyom cnm ya ıns olacak bozma moralını:dertli::dertli::dertli:

günayddınn deyyan nasılsın bebiş nasıl

KIZLARR BU ARADA BU SABAH YINE BETA HCG YE BAKTIRDIM AKŞAM ÇIKICAK SONUCLAR

1 MARTTA 958 Dİ
2MART 1916
3MART 3832
4MART 7664
5 MART 15328
6MART 30656
7MART 61312
8 MART 122624 ÇIKMASI GEREK BUGUNN İNŞALLAH YÜKSEK ÇIKARR ARTIKK

AKŞAMDA DR GIDICEM

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengın sen 3.de dua okudunmu ..Ben ogrendıgımde 45 gunlukdu zaten okudum ama 40 gecmıstı yanı oyuzden olmadı bende

okudum canım ya ne bileyim elimden gelen herşeyi denedim olmadı,tek ben yaptım olmadı sanıyodum şimdi bakıyorum benim gibi çok varmış,onuniçin işte kafam karışıyo

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
okudum canım ya ne bileyim elimden gelen herşeyi denedim olmadı,tek ben yaptım olmadı sanıyodum şimdi bakıyorum benim gibi çok varmış,onuniçin işte kafam karışıyo

ne dıyelım cnm anlımaza kaderımze ne yazılmıssa o olacak artık ya ...ama dr kontrolunde yum bızım ıcın cok onemlı cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın topladınmı kız ortalıgını neyse az toplayım evımı nıkım acık bakarım arada sıze gene

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel ben onu zaten adetim kısalsın bioya denk gelsin die yaptım geçen ay iyi oldu bu ay karıştımı ne ben anlamadım bugün 15 gün adetimin sanki dün gece çatladı yumurta yani çok işe yaramıyo gibi geldi ama bu ay geçen ayki kadar düzenli yemedim doğrusu

rengin o kadar yemekle faydalı olmaz millet sabah akşam birer kaşık yiyor gerçi ben sadece akşamları yedim ama senin yediğinle yine bir değil

kız bi dünya şey yazmışsun ben hangisini alacam benimkide yemez çünkü
:hihi::hihi:

kız karışım bunlar arı sütü bal polen karışımı hepsi bir arada öyle satılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar