OP
_eZeL_
Misafir
- #5.721
minieteeekkk burdamısın bişey sordum ama görmedin galiba
günaydın deneme tamammı
Kızlarrr az önce bi arkadaşım aradıııı hamileydi 1 kızı var kazaylada buna kaldı
diğer kızıda 9 aylık çünkü sabah dr gitmiş cinsiyeti öğrenmiş buda kızmış
eşi yusuf geliyo diye seviyormuş hep ona söyleyemedim diyor
yaşıda 37 şimdiden 3 yü düşünmeye başladım eşim için dedi
ve şimdi daha çoook anladımki ben çoook istiyorum mevlam duy sesimi inşallah bende o duruma gelmem
birden onun duygularını yaşadım
Bende cipslere dayanamıyorummm malesef :dertli:
herkese günaydınnnn...
ara ara girip takip ediyorum sizi. bir şey merak ettim ısı takibi yapanlar erkek bebek için ısı düşüncemi ilişki deneyecek, yükselincemi? her sitede farklı yazıyor. yabancı sitelerde düştüğünde diyor mesela... ayrıca matematik ve serenetta ovulasyon mikroskobu kullandı, ben de uzun zaman önce aldım ama hiç kullanmadım ikinci bebişte kullanayım diyorum, ama zamanlama konusunda şüphelerim var, bu konuda bilginiz varsa paylaşırmısınız???
nerden biliyorsun :hihh:
günaydın mini eteekkk adet olacak olsam ateşimin kaçıncı gün düşmeye başlaması lazım_?
evet anlıyorum seni bende kilo vermeye çalışırken senin gibiydim midem lönk lönk ses çıkarıyordu
haklısın son yarım bir paket var oda bitsin bir daha yemicem
kız elara cips erkek diyetinde var bir dedi her gün büyük cips paketlerinin yarıdını bitirmeye başladım valah haklısın lop lop etler birikiyor yavaş yavaş
umalım canım umalımmm
kız tamda sınırdayım yarın bakalım nolacak
sağol canım tablomuda eklemişsin ne kadar tutarsız bi tablo olmuş
bu arada teravetin programını anlamaya çalışıyorum, boş bir zamanımda oturup hesaplayacam ovulasyondan kaç saat öncesini veriyor diye. benim döngüm 30 küsur gün istesem vermez :uzgun:
tamam tatlım
ama ben perşembeye kadar hergece denicem kısmetse
ezel
ben yumurtlamadan 12-13 , günü gecınce göbek atmıstım valla adete bır gün kala da kanda test yapmıstım
kızlarrr benn karabiber01
geçmiştee
isveçç diyetinden bahsedilmişş amaa benn onuu erkekk bebek içinn değill zayıflamakk içinn yapıyordummm
o yüzdenn o diyetii yapmanızaa gerekk yokk
buldumm sonunda siziiiiiiiiiiiiiiiiiii
ezel
yanı ates topıgınde 12-13 günü gecınce oldu sayabılırız ff de hep 12. gun düşmeye başlamıs adet olanlarr
senın 3 gun var sanırım adete
canım eğer gerçekten istiyosa insan bu duygunun sonu yok hep devam ediyo,şekil a yanin ben v bernil:dertli:
ama neden sen erkekvbebek istemiyomuydun canım ya:dertli:
Kızlarrr az önce bi arkadaşım aradıııı hamileydi 1 kızı var kazaylada buna kaldı
diğer kızıda 9 aylık çünkü sabah dr gitmiş cinsiyeti öğrenmiş buda kızmış
eşi yusuf geliyo diye seviyormuş hep ona söyleyemedim diyor
yaşıda 37 şimdiden 3 yü düşünmeye başladım eşim için dedi
ve şimdi daha çoook anladımki ben çoook istiyorum mevlam duy sesimi inşallah bende o duruma gelmem
birden onun duygularını yaşadım
günaydınnnn
benim fiki fiki yapalı bugün 10. günü adetim 11 martta evet adete 3 gün var
umut arkadasında yasadıkları su ana aynen ınsan yasıyo ya kız deyınce dr hemen dogurup bıtane daha yapası gelıyodu ınsanın ama sonra tabıkı tırsıyo ya olmassa dıye ...
bu arada canparcama canı gonlden valla tekrar massallah dıyom cesaretlı hatun hemen denedı rabbım verdı muradını ıns darısı bızım basımıza
rengincim istemez olurmuyum 13 yaşında bir kızım var
tabii erkek olsun istiyorum ama 10 aydır hamile kalamadım be canım
ne yapayım bi de böyle deneyim dedim
çörek otu bal yaptım bu ay inşallah faydası dokunur
canımsızın kızların arasında kaç yaş varr
of aynen ya rengıncım umutcum gercekden dınmek bılmıyo o ıstemek arzu ya ıns rabbım dındırecek tez zamanda
bernil akşam süper anneleri okudum biraz,gerçi orayıda kırpa kırpa kuşa çevirmişler bizim öbür site gibi,gülnisa 4. düşünüyomuş hemde tüp bebek şok oldum ,eşime dedimki ben artık kendimden korkuyorum bak insan galiba bir süre sonra hırslarının esiri oluyo ben öyle olmak istemiyorum bu işin sonundan artık korkuyorum verilene razı olmak gerek en iyi kendimizi motive edelim duralım dedim hani o arkadaşı eleştirmek istemiyorum amacım kesinlikle o değil,artı onu en iyi anlayanlardan biride benim benimde 3kızım var