Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
minieteeekkk burdamısın bişey sordum ama görmedin galiba

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kızlarrr az önce bi arkadaşım aradıııı hamileydi 1 kızı var kazaylada buna kaldı
diğer kızıda 9 aylık çünkü sabah dr gitmiş cinsiyeti öğrenmiş buda kızmış
eşi yusuf geliyo diye seviyormuş hep ona söyleyemedim diyor
yaşıda 37 şimdiden 3 yü düşünmeye başladım eşim için dedi

ve şimdi daha çoook anladımki ben çoook istiyorum mevlam duy sesimi inşallah bende o duruma gelmem
birden onun duygularını yaşadım :(

canım eğer gerçekten istiyosa insan bu duygunun sonu yok hep devam ediyo,şekil a yanin ben v bernil:dertli:

OP
M

minietek

Misafir
Bende cipslere dayanamıyorummm malesef :dertli:

VALLA BEN ARALIKTAN BERI YEMIYORUM NORMALDEE
ÇEREZZA SİNEMA MIYDI PEYNIR VE SOĞANLI BIR PAKETI AKŞAM YEMEĞİ NIYETINE YER YANINDA SODA ICERDIM ESKIDEN AMA ARTIKIN YOK ÖLEE BIRSEYY BENİM DR KESINLIKLEE UYARDI YAĞLI YOK DIYE

yemeklerı bıle zeytınyağı ıle yapıyorum olabıldıkce yağ kullanmıyorum

zeytınyağlı bruksel lahanası -karnıbahar ve brokolı den yapılan bır zettınyağlı var onu yaptım eşim dıyo kı hanıı yağlı yemıcektınn o yağlı sayılmıyoo dedımm sayılmaz dıme kızlarr

herkese günaydınnnn...
ara ara girip takip ediyorum sizi. bir şey merak ettim ısı takibi yapanlar erkek bebek için ısı düşüncemi ilişki deneyecek, yükselincemi? her sitede farklı yazıyor. yabancı sitelerde düştüğünde diyor mesela... ayrıca matematik ve serenetta ovulasyon mikroskobu kullandı, ben de uzun zaman önce aldım ama hiç kullanmadım ikinci bebişte kullanayım diyorum, ama zamanlama konusunda şüphelerim var, bu konuda bilginiz varsa paylaşırmısınız???

ateş takıbını sadece yumurtlama takıbı ve gebelık belırtısı olarak kullanıyoruz ve doğru günde deneme yapabılmek ıcın ben hem ates takıbı hemde dr da yumurta takıbı yaptırdım ve ates le yumurta takıbı aynı günlerı belırledı tamamen ates doğru ölçüldüğünde kesınlkle ıse yarıyoo

ben olsam kesınlıkle o ovulasyon testlerıne para vermem bıle dr dan yumurta takıbı gıdılemıyorsa kı bensadece 75 tl verdım özel hastanede ve 3 kez kontrol adında gıttım

ates takıbı yapardım yumurta takıbıne gıdemıceksem

ama bende pko oldugu ıcın yumurtlama takıbı sarttı bende

nerden biliyorsun :hihh:

günaydın mini eteekkk adet olacak olsam ateşimin kaçıncı gün düşmeye başlaması lazım_?

evet anlıyorum seni bende kilo vermeye çalışırken senin gibiydim midem lönk lönk ses çıkarıyordu

haklısın son yarım bir paket var oda bitsin bir daha yemicem :hihi:

kız elara cips erkek diyetinde var bir dedi her gün büyük cips paketlerinin yarıdını bitirmeye başladım valah haklısın lop lop etler birikiyor yavaş yavaş

tamam ye de yanı gunde bır paket yemeyın barı bır paket 4 gunde falan bıtsın sanmıyorum elara gunde bır paket yıyın desın

umalım canım umalımmm :hihi:
kız tamda sınırdayım yarın bakalım nolacak
sağol canım tablomuda eklemişsin ne kadar tutarsız bi tablo olmuş :cokkomik:

hiç belli olmaz ama umutlanmayalımda olcaksa süpriz olsun

bu arada teravetin programını anlamaya çalışıyorum, boş bir zamanımda oturup hesaplayacam ovulasyondan kaç saat öncesini veriyor diye. benim döngüm 30 küsur gün istesem vermez :uzgun:

teravetın ilk kez duydum o ne kıı

OP
M

minietek

Misafir
ezel

ben yumurtlamadan 12-13 , günü gecınce göbek atmıstım valla adete bır gün kala da kanda test yapmıstım

yanı ates topıgınde 12-13 günü gecınce oldu sayabılırız ff de hep 12. gun düşmeye başlamıs adet olanlarr

senın 3 gun var sanırım adete

Tepki
15
tamam tatlım
ama ben perşembeye kadar hergece denicem kısmetse

ama neden sen erkekvbebek istemiyomuydun canım ya:dertli:[/QUOTE]

rengincim istemez olurmuyum 13 yaşında bir kızım var
tabii erkek olsun istiyorum ama 10 aydır hamile kalamadım be canım
ne yapayım bi de böyle deneyim dedim
çörek otu bal yaptım bu ay inşallah faydası dokunur

OP
M

minietek

Misafir
adete 1 -2 gün kala canımmm düşmeye başlarr inşallahh düşmezz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlarrr benn karabiber01
geçmiştee
isveçç diyetinden bahsedilmişş amaa benn onuu erkekk bebek içinn değill zayıflamakk içinn yapıyordummm
o yüzdenn o diyetii yapmanızaa gerekk yokk

buldumm sonunda siziiiiiiiiiiiiiiiiiii

biliyoruz canım sadece dietin nasıl olduğunu içeriğini merak etmiştim erkek dietiyle alakası yok,bu arada tekrar hoşgeldin tatlım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ama neden sen erkekvbebek istemiyomuydun canım ya:dertli:

çörek otu bal yaptım bu ay inşallah faydası dokunur[/QUOTE]

canım bu kadar emek vermişsin bence devam et aynı şekilde pes etme senin amacın erkek bebek bütün sebepleri uygula bence yoksa insan içindeki isteği öldüremiyo ,durduramıyo bi tane dahamı denesem die düşünüyo tecrübeyle sabit,ama sen bilirsin ,çörekotuda herşeyi allak bullak ediyo yumurtlamada sanki bilmiyorum ama benim kafam karıştı akıntıda en güzeli doğal süreç sanki ama emin değilim denemek lazım çörekotunu 2 3 ay gibi sanki tanımalıyız vücüdumuzu

OP
M

minietek

Misafir
Kızlarrr az önce bi arkadaşım aradıııı hamileydi 1 kızı var kazaylada buna kaldı
diğer kızıda 9 aylık çünkü sabah dr gitmiş cinsiyeti öğrenmiş buda kızmış
eşi yusuf geliyo diye seviyormuş hep ona söyleyemedim diyor
yaşıda 37 şimdiden 3 yü düşünmeye başladım eşim için dedi

ve şimdi daha çoook anladımki ben çoook istiyorum mevlam duy sesimi inşallah bende o duruma gelmem
birden onun duygularını yaşadım :(

ayy inşallah allah ım herkese erkek de kızda versın

günayyddınn

benim fiki fiki yapalı bugün 10. günü adetim 11 martta evet adete 3 gün var

evet canım inşallah düşmez atesın 9 ay boyuncada gebesındır

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
umut arkadasında yasadıkları su ana aynen ınsan yasıyo ya kız deyınce dr hemen dogurup bıtane daha yapası gelıyodu ınsanın ama sonra tabıkı tırsıyo ya olmassa dıye ...

bu arada canparcama canı gonlden valla tekrar massallah dıyom cesaretlı hatun hemen denedı rabbım verdı muradını ıns darısı bızım basımıza

OP
M

minietek

Misafir
umut arkadasında yasadıkları su ana aynen ınsan yasıyo ya kız deyınce dr hemen dogurup bıtane daha yapası gelıyodu ınsanın ama sonra tabıkı tırsıyo ya olmassa dıye ...

bu arada canparcama canı gonlden valla tekrar massallah dıyom cesaretlı hatun hemen denedı rabbım verdı muradını ıns darısı bızım basımıza

canımsızın kızların arasında kaç yaş varr

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
çörek otu bal yaptım bu ay inşallah faydası dokunur

canım bu kadar emek vermişsin bence devam et aynı şekilde pes etme senin amacın erkek bebek bütün sebepleri uygula bence yoksa insan içindeki isteği öldüremiyo ,durduramıyo bi tane dahamı denesem die düşünüyo tecrübeyle sabit,ama sen bilirsin ,çörekotuda herşeyi allak bullak ediyo yumurtlamada sanki bilmiyorum ama benim kafam karıştı akıntıda en güzeli doğal süreç sanki ama emin değilim denemek lazım çörekotunu 2 3 ay gibi sanki tanımalıyız vücüdumuzu[/QUOTE]

besteyle ben aynı durumdayız onun kızıda bayağı büyümüş
renginciğim aslında erkek olsun çoook istiyosun ama dene dene olmuyor
her ay sil baştan bu sefer bazı şeylerde eksik oluyoooo
belli bi satten sonra sanırım hamile kalmak çok zorlaşıyooo bu seferde hamile kalmaya çalışıyoruz bizde şaşırttık valla rabbim duy sesimizi

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
of aynen ya rengıncım umutcum gercekden dınmek bılmıyo o ıstemek arzu ya ıns rabbım dındırecek tez zamanda

bernil akşam süper anneleri okudum biraz,gerçi orayıda kırpa kırpa kuşa çevirmişler bizim öbür site gibi,gülnisa 4. düşünüyomuş hemde tüp bebek şok oldum ,eşime dedimki ben artık kendimden korkuyorum bak insan galiba bir süre sonra hırslarının esiri oluyo ben öyle olmak istemiyorum bu işin sonundan artık korkuyorum verilene razı olmak gerek en iyi kendimizi motive edelim duralım dedim hani o arkadaşı eleştirmek istemiyorum amacım kesinlikle o değil,artı onu en iyi anlayanlardan biride benim benimde 3kızım var

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil akşam süper anneleri okudum biraz,gerçi orayıda kırpa kırpa kuşa çevirmişler bizim öbür site gibi,gülnisa 4. düşünüyomuş hemde tüp bebek şok oldum ,eşime dedimki ben artık kendimden korkuyorum bak insan galiba bir süre sonra hırslarının esiri oluyo ben öyle olmak istemiyorum bu işin sonundan artık korkuyorum verilene razı olmak gerek en iyi kendimizi motive edelim duralım dedim hani o arkadaşı eleştirmek istemiyorum amacım kesinlikle o değil,artı onu en iyi anlayanlardan biride benim benimde 3kızım var

tup bebek derken cınsıyet secımı gıbı yapcakmıs cnm ya ama ben cok ıstıyom rengın hemde cok mutlaka deneyecem bı tane daha dualara yontemlerede cok ınanıyom cnm ya ıns olacak bozma moralını:dertli::dertli::dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar