Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sibelg

Üye
Tepki
82
herkese günaydınnnn...
ara ara girip takip ediyorum sizi. bir şey merak ettim ısı takibi yapanlar erkek bebek için ısı düşüncemi ilişki deneyecek, yükselincemi? her sitede farklı yazıyor. yabancı sitelerde düştüğünde diyor mesela... ayrıca matematik ve serenetta ovulasyon mikroskobu kullandı, ben de uzun zaman önce aldım ama hiç kullanmadım ikinci bebişte kullanayım diyorum, ama zamanlama konusunda şüphelerim var, bu konuda bilginiz varsa paylaşırmısınız???

OP
E

_eZeL_

Misafir
sen hamile falan değilsinnn :cikolata:

:

nerden biliyorsun :hihh:

günaydıın kızlarr

ateşin güzel ilerliyor cnm

günaydın mini eteekkk adet olacak olsam ateşimin kaçıncı gün düşmeye başlaması lazım_?

ıyıdır cnm sagol senı sormalı ay sımdı su ıctım ya bu aralar su ıcınce usumek gelıy o ıcıme artık bunyemde bıktı sudan:hihi:

evet anlıyorum seni bende kilo vermeye çalışırken senin gibiydim midem lönk lönk ses çıkarıyordu

canım bunlar kesınlıkle yasak ama gebelık düşüncesı varken bıle

bunları yeme yapay seyler bunlarrr

haklısın son yarım bir paket var oda bitsin bir daha yemicem :hihi:

ay cnm ya cokda yeme löp löp kkılo olarak donecek o yaglı cıpsler...Sabah sabah ıyı morel demı:)

gunaydın cnm nasılsın denemeler oldumu

kız elara cips erkek diyetinde var bir dedi her gün büyük cips paketlerinin yarıdını bitirmeye başladım valah haklısın lop lop etler birikiyor yavaş yavaş

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
tamam tatlım
ama ben perşembeye kadar hergece denicem kısmetse

hayırlısı olsun
evet canım biz diğer hatunlar gibi tek ilişkide kalamıyoruz
bende bu ay 2 ilişki denedim

evetttt bende zor içmeye başladım canımm ya
1 su 1 tuvalet :cokkomik::cokkomik:[/QUOTE]

ay hıc sorma o tuvalet olayını artık gunm orda gececeg yarısı nerdeyse:dertli::dertli:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın kız kar altındamı kaldın gelemedın huuuuuuuu:acep::acep::acep:

sibelg

Üye
Tepki
82
bu arada teravetin programını anlamaya çalışıyorum, boş bir zamanımda oturup hesaplayacam ovulasyondan kaç saat öncesini veriyor diye. benim döngüm 30 küsur gün istesem vermez :uzgun:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bu arada teravetin programını anlamaya çalışıyorum, boş bir zamanımda oturup hesaplayacam ovulasyondan kaç saat öncesini veriyor diye. benim döngüm 30 küsur gün istesem vermez :uzgun:

cnm cozde bızede bak ya tutan varmı pekı teravetınkındekı ben cok tutmayana rastladım

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Adeti duzenli olanlar urbia.de den yumurtlamayi takip edebilirler:kayris:

OP
E

_eZeL_

Misafir

evet bende neye göre hesaplıyor anlayamadım ama 28 gün üstüne vermiyor

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Kızlarrr az önce bi arkadaşım aradıııı hamileydi 1 kızı var kazaylada buna kaldı
diğer kızıda 9 aylık çünkü sabah dr gitmiş cinsiyeti öğrenmiş buda kızmış
eşi yusuf geliyo diye seviyormuş hep ona söyleyemedim diyor
yaşıda 37 şimdiden 3 yü düşünmeye başladım eşim için dedi

ve şimdi daha çoook anladımki ben çoook istiyorum mevlam duy sesimi inşallah bende o duruma gelmem
birden onun duygularını yaşadım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar