he gız sormavalla burdada yagıyo ama sabah kı gıbı degıl yerler bembeyaz ama orda daha cokmus öle dıyo tv ölemı?
kartal tarafında çokmuş burayada az kaldı oazaman gelir
kar varda az tuttu şu an yağmıyorr
he gız sormavalla burdada yagıyo ama sabah kı gıbı degıl yerler bembeyaz ama orda daha cokmus öle dıyo tv ölemı?
kızlar selam...moralmen çok kötü olduğum için ancak girebildim....
bhcgem düşmüş...kimyasal gebelik yani...
iki güne regl olursun dedi.dr..
kafam allak bullak...çok üzgünüm....
dr en azından tüplerden biri kesin açık üzülme.reglini ol gel 6.gün bakalım dedi...iki güne olmazsan tekrar gel dedi.yine kan vercem.ama neye yarar 20li bişi çıkmış...kağıdı elime alınca 200 gördüm sanki birden.biranda suratım kıpkırmızı olmuştu sevinçten.
bi senedir uğraşılarım sonucu koskoca bi hiçle başbaşa kaldım:uzgun:..kendinize ii bakın arkadaşlar....kendime gelince uğrarım.....:sinifsinif::uzgun:
kızlarrr benn karabiber01
geçmiştee
isveçç diyetinden bahsedilmişş amaa benn onuu erkekk bebek içinn değill zayıflamakk içinn yapıyordummm
o yüzdenn o diyetii yapmanızaa gerekk yokk
buldumm sonunda siziiiiiiiiiiiiiiiiiii
Minietek benim ateş düştükçe düşüyo canımmmm bugün 36,5
ne zaman çıkması lazım eğer hamilelik varsa
Ezelll senin ateş kaç çıktı canımm
kızlarrr hepinize günaydııınnn nasılsınız bugünnn
umut bu sabah ateşimi ölçtim bir kere36,5 çıktı ama yanlış ölçtü gibi geldi bana çünkü sanırım uyku sersemi ağzımı açtım daldımsonra hiç yataktan kalkmadan tekrar ölçtüm 36,7 çıktı arkasından yine tataktan kalkmadan tekrar ölçtüm yine 36,7 çıktı ne diyorsun hangisi doğrudur
36,4
36,5
36,7
36,7
36,5 yada 36,7
kızlarrr benn karabiber01
geçmiştee
isveçç diyetinden bahsedilmişş amaa benn onuu erkekk bebek içinn değill zayıflamakk içinn yapıyordummm
o yüzdenn o diyetii yapmanızaa gerekk yokk
buldumm sonunda siziiiiiiiiiiiiiiiiiii
2 kerede 36,7 çıktıysa o doğrudur sanırım
diğerinde kesin ağzın açıktır
kızlar yanlız benim gebelik belirtisi olarak gördüğüm sivilceler var ya onun nedenini buldum bu aralar o kadar çok cips yedim ki sivilce çıkmaması imkansız yaaa :böö:
günaydın kızlar ...
:acep::acep::acep:Minietek benim ateş düştükçe düşüyo canımmmm bugün 36,5
ne zaman çıkması lazım eğer hamilelik varsa
Ezelll senin ateş kaç çıktı canımm
kızlarrr hepinize günaydııınnn nasılsınız bugünnn
umut bu sabah ateşimi ölçtim bir kere36,5 çıktı ama yanlış ölçtü gibi geldi bana çünkü sanırım uyku sersemi ağzımı açtım daldımsonra hiç yataktan kalkmadan tekrar ölçtüm 36,7 çıktı arkasından yine tataktan kalkmadan tekrar ölçtüm yine 36,7 çıktı ne diyorsun hangisi doğrudur
adetin 23, günü 36,4
adetin 24. günü 36,5
25. günü 36,7
26. günü 36,7
27. günü 36,5 yada 36,7
bernilciimmm çıtır hatuunnn sen nasılsınnn bakimmm
:acep::acep::acep:
ateşin güzel ilerliyor cnm
kızlar yanlız benim gebelik belirtisi olarak gördüğüm sivilceler var ya onun nedenini buldum bu aralar o kadar çok cips yedim ki sivilce çıkmaması imkansız yaaa :böö:
ay cnm ya cokda yeme löp löp kkılo olarak donecek o yaglı cıpsler...Sabah sabah ıyı morel demıkızlar yanlız benim gebelik belirtisi olarak gördüğüm sivilceler var ya onun nedenini buldum bu aralar o kadar çok cips yedim ki sivilce çıkmaması imkansız yaaa :böö:
gunaydın cnm nasılsın denemeler oldumugünaydın kızlar ...
günaydın kızlar ...
kız niye şaşırıp kaldın
merak etme ben alıştım artık olmamasına , çıkmaslı lazımdı bugün dimi
bugün 19. gün çünkü
25 gün olarak düşündüğümüzde
günaydın deneme tamammı
ıyıdır cnm sagol senı sormalı ay sımdı su ıctım ya bu aralar su ıcınce usumek gelıy o ıcıme artık bunyemde bıktı sudan