14-15-16-17 erkege yatkın
18-19-20 erkek günlerin 21 nötr
sen 18-19 da yumurtlayabilirisn tamda erkek günelrindesinn.
clear blue ilede takip et bakalım orda hangi gün gülen yüz cıkcakk.2 gn sonrası hangi gün takip edelimm
mutlaka yaz buraya
Bende anlamıyorumcanım stardoll die bi oyun sitesi var ondan bahsediyoruz kızlar orda oynuyolardatabi seninkiler küçük olduğu için anlamıyo:zuzu:
kızlarrr benn karabiber01
geçmiştee
isveçç diyetinden bahsedilmişş amaa benn onuu erkekk bebek içinn değill zayıflamakk içinn yapıyordummm
o yüzdenn o diyetii yapmanızaa gerekk yokk
buldumm sonunda siziiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlarrr benn karabiber01
geçmiştee
isveçç diyetinden bahsedilmişş amaa benn onuu erkekk bebek içinn değill zayıflamakk içinn yapıyordummm
o yüzdenn o diyetii yapmanızaa gerekk yokk
buldumm sonunda siziiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet takip edicem cnm..zaten benim o akıntı olayım çok düzenli..bnim yumurtamın çatladığını bilirim ben..böyle sümüksü bir akınttı gelir..2 gün sonra krem gibi..ben 16 sında ovülasyon cıhazıyla başlıcam teste..gülen yüzden 2 gün sonra çalışıcaz bakalım..
buraya da yazıcam canım merak etme..ateşimide ölçücem bugünden itibaren..
çok heycanlıyım..Allahım hayırlısını versin işallah...herkes diyo senin oglan olcak falan çok heycanlanıyorum-ciko-ciko
EELRİNE SAĞLIK ELERACIMMMM:nk:
iNŞALLAHH CANIMMM sizlerindee oğluşlarınız olacakk bunaa inanınnnkarabiber kız ben seni tanıyorum..diğer sayfada geçmişi okurken falan...kitap okur gibi takip ediyodum:
sen hamileydin doktora gidicektin kız mı erkek mi diye...nasıl okuyordum merak ediyorddum..kızzllaaarrr errkkekkkk yazmıştın..tüylerim diken diken olmuştu...ne güzel bir duygu.Allahım bizede yaşatsın işallah..
ee bebiş nasıll?*
da son zamanlarr topiğee girmeye çalıştım amaa bizimm sayfaa çok gerilere gitmişş dedimm bunda bir işş varr yoksaa bukadar gerilere gitmezzzaaa cnmm hoşgeldin cok sevindim seni gördügümee
nasıl buldun biziii,şükür kavuşturanaa
hadi hayırlısı bakalım.Allah gönlüne göre verir inş
yoladıgım mesajlarda yazıyor ilişki öncesi yapacaklarınn.onları uygulamaya calış
yok canm aslen adanalıyım ben adım gürcü sadece anneannemn adını katmışlar bana o da tarsuslu yani gürcü değiliz sadece isim gürcü
bende adanalıyımm canımm
adanadamıı yaşıyorsun
kızlar selam...moralmen çok kötü olduğum için ancak girebildim....
bhcgem düşmüş...kimyasal gebelik yani...
iki güne regl olursun dedi.dr..
kafam allak bullak...çok üzgünüm....
dr en azından tüplerden biri kesin açık üzülme.reglini ol gel 6.gün bakalım dedi...iki güne olmazsan tekrar gel dedi.yine kan vercem.ama neye yarar 20li bişi çıkmış...kağıdı elime alınca 200 gördüm sanki birden.biranda suratım kıpkırmızı olmuştu sevinçten.
bi senedir uğraşılarım sonucu koskoca bi hiçle başbaşa kaldım:uzgun:..kendinize ii bakın arkadaşlar....kendime gelince uğrarım.....:sinifsinif::uzgun:
Ben varım cnm. Naber?
zero selamm
gunaydın kızlar karlı bı gunde nasılsınız:kayris:
hadi gözün aydınnnnn kar istey isteye geldi
ama burda durdu oralar nasıl