nbrsınız kılzar valla cok yorgum cok anca ıslerle ugrasıyom temızlık bıttı cocuklar geldı onları doyurdum fındık kırdım bol fındıklı kek yaptım ...gelın aksam 5 cayına ıkram edeyım
ben bugün diyete başladım emzirdiğim için sıkı yapamıyorum.diyette tatlı ve şeker yok onun yerine elma armut ve portakal var,hamurii ekmek yok uonun yerine çorba salata ve yoğurt var ve bol su ve yeşil çayy
ama sormayın başım dönüyor,tatlı krizim tutuyor,ellerim titriyor.bu hafta nasıl geçecek bilmişyorumbaş ağrısından ölüyorummm.
ben bugün diyete başladım emzirdiğim için sıkı yapamıyorum.diyette tatlı ve şeker yok onun yerine elma armut ve portakal var,hamurii ekmek yok uonun yerine çorba salata ve yoğurt var ve bol su ve yeşil çayy
ama sormayın başım dönüyor,tatlı krizim tutuyor,ellerim titriyor.bu hafta nasıl geçecek bilmişyorumbaş ağrısından ölüyorummm.
ayyy sende herşeyden istiyosunya
çayla tatlı bişeyler yemeyi çok severim ben çayı şekersiz içiyorum ya normalde 1 bardak çay zor içerim ama yanında bişeyler varsa 4 - 5 bardak içerim
:dill::dill::dill::dill:
ayyy aynen valla kız seninle ne çok ortak noktamız var bak gör ilk çocuğun oğlan olacak seninde.
kızlar ben çıkıyorum birazdan mesai bitmek üzere hoşçakalın öpüyorum hepiniziiii
alışanca bişey kalmaz yılmak yok yola devam :sirin:
aynen sekerım bende dıyetten önce öleydım ama sımdı sadece tadına bakıyom....çayla tatlı bişeyler yemeyi çok severim ben çayı şekersiz içiyorum ya normalde 1 bardak çay zor içerim ama yanında bişeyler varsa 4 - 5 bardak içerim
fındık mı kırdınnnn hımmmm :1:
kız sendende bısey kacmıyo vazgectım sonra ya :cikolata:kız diğer yazdıkların nere gittti
afiyet olsun canımmm
cnm bendensın sende desene ılk bır hafta zor oluyoda sonra alısıyosun cnm yaben bugün diyete başladım emzirdiğim için sıkı yapamıyorum.diyette tatlı ve şeker yok onun yerine elma armut ve portakal var,hamurii ekmek yok uonun yerine çorba salata ve yoğurt var ve bol su ve yeşil çayy
aynen sekerım bende dıyetten önce öleydım ama sımdı sadece tadına bakıyom....
kız sendende bısey kacmıyo vazgectım sonra ya :cikolata:
cnm bendensın sende desene ılk bır hafta zor oluyoda sonra alısıyosun cnm ya
hoşgbeldin ellerine sağlık hımmm hem fındığı hem keki çok severim fınfıkklı keki daha çok severim:cikolata:
ya bende şöyle 4-5 kilo verebilsem ama olmuyor canımya boğazım çok pis benim 3 gündür günde 2 lt su içiyorum az yemeye çalışıyorum ama zor valla
kilom aynı
anladım canım neden vazgeçtiğini
allah gönlüne göre versin inşallah
sorma ezelim tam bir çikolata delisiydim ben ya,akşam yemekten sonra eşimle çay demler yanına mısır patlatırdım koca kasr yanına kremalı bisküviler,kekler falann ay hepsi hayal şimdi.
Dolapta annem bugün getirmiş etimek tatlısı var of bayılırım muhallebili hem de ama yiyemem kendime söz verdim.2 hafta böyleyim.ama 5 kg vercem bu iki hafta sonunda azmettim.bıktım çünkü görünürde fazla göze batmıyor boyum uzun olduğu için ama hamilelikten önceki çoğu pantolonumun fermuarı kapanmıyor hala ve bu çok moralimi bozuyor.Doğumdan beri 8 kg gitti ama o kadar çakıldım kaldım hala 4 -5 kg fazlam var hamilelik öncesine dönmeme.işallah irademe yenilmem ve başarırım.